- 7 Şubat 2014
- 261
- 3
- 118
bakkala gittimde bebegime mamalar aldim yoksa evde yedigim yok yaaa cok vicdan azabi yasiyorum daha yeni yiyip iciyorum protein dusunun yani
Ya kızlar ben tahlıl sonuclarımı aldm hiç birsey anlamıyorm degere bakcaktım yukselmş mi diye
bol bol tüket canım senin ve bebişin için ben yoğurt tüketiyorum normaldede süt tüketmeye başlayayım bende
folbiol içtiğimde bulantı yapıyo bende sizdede öylemi
Nasil anlamadin ki b hcg degeri yazmıyor mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar siz ne marka folik asit kullaniosunuz bakin ben bundan kullaniyorum
bol bol tüket canım senin ve bebişin için ben yoğurt tüketiyorum normaldede süt tüketmeye başlayayım bende
folbiol içtiğimde bulantı yapıyo bende sizdede öylemi
gtmıycz bızde doktora ztn bkleyelm dedık dusucksede elden bişi gelmz bebek rhıdeymıs ztnde bakalım nolck gelısmedemı sorn var acaba bılemdıkkı
slm kızlar bende 2 gün önce öğrendim hamile olgumu ama daha çok çok küçük olduğu için keseye bakamaya gerek yok dedid doktorum değerin 1000 yükselmesini bekliyoruz. haftaya çarşamba gidicez insallah keseyi görürüz. Sizinde mide bulantılarınız varmı bu kadar erken başlar mı acaba. en sevdiğim şey tatlı çikolatadır resmen tiksiniyorum. Birde sağ kasık ağrım ve bazen karın agrım oluyo sizde de varmı böyle bişey elimi bile dokunduğum zaman ağrıyoo.
Bakkala gittimde bebegime mamalar aldim yoksa evde yedigim yok yaaa cok vicdan azabi yasiyorum daha yeni yiyip iciyorum protein dusunun yani
İlk basta hyırlı olsun canm hosgeldn aramıza daha bizde mide bulantısı falan yok ama bel agrısı kasık agrıları oluyo senn satn kac
20 günlük galiba yanlıs hesaplamamıssam. doktor zaten muayeme falan hiç etmedi direk sonuca baktı 2 gun önce değerim 383 tü gebesin dikkat et dedi o kadar.
Ben sabah kalkar kalmaz kan hapimi yutuyorum doktor sut ve cay icme dedi ilacla beraber yakin zamanindada icme desi etkisi azaliyormus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?