Merhaba hanımlar. Öncelikle burdaki bir çok konuyu okuyup bende artık çok bunaldığımdan buraya yazmak istedim. 1 aylık evliyim. Eşimle 5 senelik birlikteliğimizden sonra evlendik. 5 yıl içerisinde birlikteliğimiz olmamıştı. İlk gece birlikte olcağımız zaman eşim çok acele etmişti ve her şey ben anlamadan 2 dk içinde oldu ve bitti. Daha sonra eşimde cinsel ilişki sırasında boşalamama gibi bir sorun oldu 1 ayda sadece ilk gece ve bir kere daha boşalabildi. 2 güne bir denedik diyebilirim. İnternetten tramvatik masturbasyon sendromu diye bir şey öğrendim. Eşim masturbasyon yaparken kuru ve çok hızlı yaptığını ve cinsel ilişkide bu durum olmadığı için boşalamadığını anladık. Bunların hepsini ben araştırdım sordum öğrendim öyle bulduk. Bunun çözümüde 1 ay cinsel ilişki dahil hiç bir şey yapmamak sonraki 1 ay doğru masturbasyonu öğrenmek sonra eş ile cinsel ilişki diyor internette doktorlar. Sanki 2 ay boşa geçiyor hiç böyle hayal etmemiştin sorunumuz olduğundan beri eşim artık beni öpmüyor bile ikimizinde psikolojisi bozuldu aynı evde iki yabancıya döndük lütfen biraz akıla ihtiyacım var. Ben 26 eşim 27 yaşında