1 aylık evliliğimde görümcemle ipler koptu :(

bence de k.validem çok mahcup. ama ben onun mahcubiyetini artıracak şekilde davranmıyorum. görümcem gelmeden önce nasılsam, yine öyleyim. o da bana öyle, sadece durgun

cnmm bence açma kadın resmen aranmış senin suçun ne burdada sen kötü hissediyorsun bence sen açma konuyu konu açılırsa da keşke böyle olmasaydı ben anlaşabileceğimizi düşünüyordum ne yaptımda böyle davrandı bana anlamadım ama sağlık olsun deyin geçin

iyi yapmışsın sustukça tepene çıkar bu tipler...
eşin sorun çıkardımı bilemem ama kaynananla bi konuş derim ben...

Ya ben bunu anlamıyorum.

İnsanlar ne kötü.
Bir insan mutsuz diye,
kardeşinin mutsuzlugunu niye ister.

Belli zaten psikolojik problemleri var. Normal bir insan böyle davranmaz...

canım ev benim evim, eşya benim eşyam. saygısızlık ve terbiyesizlik gözüme bakıla bakıla bana yapıldı. elbette tepkiyi vermek de bana düşer. eğer kızlarının davranışlarını bu zamana kadar düzeltebilselerdi zaten düzeltirlerdi. demek ki çığrından çıkmış. delidir ne yapsa yeridir diye saygısızlığa tahammül edemem. halini görseydiniz, nasıl tokadı patlatmadın deyip şaşardınız (

verdiğin tepki gayet yerinde olmuş.. sakin yaklaşarak çok iyi etmişsin.. tepkin yersiz olsa k.validen ve eşin karşı dururlardı sana.. onlarda bişey demediyse söylediklerinde halısın dememek ki..

verdiğin tepki gayet yerinde olmuş.. sakin yaklaşarak çok iyi etmişsin.. tepkin yersiz olsa k.validen ve eşin karşı dururlardı sana.. onlarda bişey demediyse söylediklerinde halısın dememek ki..

ben de tepkiyi yerinde ve zamanında, olması gerektiği gibi verdiğimi düşünüyorum. sadece bu ikisi değil. ondan önce de jumbo tepsimi çay bardaklarını hazırlamak için alıp, bir güzel telle ovdu! sebep tozu gitsinmiş

Haaaa bir de ne demek sen geldin ailemizin düzeni bozuldu?

Kıskançlıgın da bu kadarı yani :)

bunu demesinin sebebi de, ilk defa haddini bil diyen biriyle karşılaşmış olması. kıskançlık ya da hastalık bilemiyorum yani. ama anası değilim, babası değilim kaldıramam. ufak tefek şeyler olsa insan susabilir ama bu kadarına kimse tepkisiz kalamaz.

görümce olayını kaynanayı geçiyor ha bendede öyleee :26::26::26:

Tepkinizi gayet yerinde vermişsiniz ama bence annenizle bi konuşun. Bazı insanları oldukları gibi kabullenmek çok zor.

bende iki haftalık evliydim görümcem geldi bir ay kaldı.

hep yalvarırdım gelin bize kalın diye.

yeni evliler kendi düzenlerini kurarlar,oturturlar ,evliliğe alışırlar ,birbirlerine alışırlar.benim cicim ayları yada yeni evliler tabiri ile düşüncem bu.

üç saatlik yoldan bir hafta kalmak.inanılmaz içim gıcıklandı çok sinir oldum.çok saçma.

bazı arkadaşlar ayrıca bir ay muhabbeti yapmış biliyoruz ki yeni evliler eşlerinde keşfe çıkıyorlar bilmem anlatabildim mi ?

hiç hoş değil.

bu kelimeden nefret ediyorum "ben sana demiştim"....

sakın kayınvalidene görümceni eşini yada ailelerinen birini kötüleme .kendinden ve ailenden de taviz verme.
saygıda ne kadar kusur etmezsen etme sen iyi olsan da kötü olsan da gözlerine batarsın yapcak birşey yok.
siz davet etmişsiniz bi kere istediği kadar kalma hakkını kendinde görürler hele ki oğullarının evi...şimdi hiç üzülüp sızlanmaya gerek yok.bu ders olsun sana.sen kızları gibi görebilirsin kendini ama şunu unutma sen onlar için gelinsin.oğullarına eş.bundan fazlasını bekleme.sen eşinle cicim ayları yaşadığın gibi onlarla da cicim ayları yaşıyorsun.

eşini tanımaya çalıştığın gibi aynı evin içinde onlarla da tanışma evresindesin.aynı evde olduğun gibi olmaz dışarıdan bakılınca....

lütfen saygını ve mesafeni koru ....

Kaç yaşında bu kadın?

Görümcen resmen kavga etmek için eve gelmiş,senin bir suçun yok çok sevdiğin eşyanı kırdığı anda kavga etmek isteseydin o an bağırırdın bunu k.validen ve k.pederin en önemlisi eşin anlamıştır.Tamam belki daha evliliğin 1. ayında böyle olması kötü olmuş ama ipleri eline almak her zaman iyidir kendini ezdirme.

Önüne geleni talan edecek,neredeyse bir çocuğun bile başaramayacağı şekilde tabak,çanak vazo kıracak ve bende eyvallah deyip susacağım öyle mi?
Misafir misafirliğini bilsin,önünde hizmetçi olurum.
Fakat bu kadar kasıtlıca,kıskanç ve kötü kapli olarak yapılan şeylere ne olursa olsun susamam.
Ben susmam,eşimde benden yana olur.Eşim benim üstüme gelip,'neden söylendin vs' demez.
Çünkü o kadar bariz ki, ortada ki kıskançlık ve kötü kalplilik.
Benim kaleme eşimin kardeşi bile olsa kötü kalpli insanlar giremez.
Susupta o kadının evimi başıma geçirmesini mi beklemeliyim sırf ablası kardeşi diye..
Herkes haddini bilecek.
Ayrıca görümcenizin gerçek anlamda ağır derecede terapi görmesi şart.
Bunu laf olsun diye söylemiyorum,ciddi ciddi gerekli.
Çünkü 'bu vazo burada kırılır' deyip bi saat sonra kendisinin kırması hiç normal değil.
Ne tür bir vaka biz bilemeyiz ama baya ilerlemiş durumu..

Son düzenleme:
keşke sakinliğinizi korusaymışsınız diye düşünüyorum
henüz evliliğiniz çok yeni kırgınlık iyi olmaz görümcenizi
savunmak değil amacım yanlış anlaşılmak istemiyorum
resmen kendini haklı çıkarmak için yapmış belli
üstelik annenizde ilk geldiğinde tedirgin olmuş demek ki oda
biliyor kızının huyunu suyunu huzursuzluk çıkaracağını
şimdi sağda solda 1 aylık gelin beni evden kovdu gibi laflar
edecek ağız yapacak elaleme üzüldüm valla
keşke hiç yaşanmamış olsaydı canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…