1 aylık çalışma programı (22 ocakta bitecek inşallah bitirip birbirimize sorular soralım not paylaşalım )

Teşekkürler hocayı beğendim ya ondan böyle gidiyor. 26 yaşındayım şimdiye kadar tarih notu tutmamistim. Şimdi defterim nerdeyse bitecek.

Rasyonel sayılar ve ondalık sayıları bitirdim notumu aldım ..amaa bugün daha fazla çalışmamam lazım evin temizlik vakti geldi çünkü temizlik yapmam gerek canım ders çalışmak istesede

Bugün adetimin ilk günüydü baya halsiz kaldım birde eşim evde olduğu için pizza çiğ köfte vs yapayım dedim o yüzden saat 20 ye kadar ders çalışmadım sonrada ara ara çocuklardan fırsat buldukça ..birinci dereceden denklemler konusu bitti matematikten ..22 ocağa kadar bitirmem gereken konulardan matematik ten sadece bir konum kaldı basit eşitsizlikler oda ..

Onun haricinde evim battı çamaşır birikti ona girişmem gerek yarın bunun için motive etmeliyim kendimi :)

Merhaba canım bende programa devam ediyorum yaptığım programa bugün tarih çalıştım not çıkardım şimdi başım ağrıdı biraz dinleniyorum
Kız izin vermiyor pek Yoksa bitirecektim. Sence video ders notu olan kitabı da alsam mı onda renkli harita filan var karar veremedim

İlk müslüman türk devletleri çalışmam bitti not çıkardım Anadolu Selçuklu ya geçtim elhamdülillah

Nasıl gidiyor halacocuksun kirvem tarihi yazmayı bıraktım. Ikinci dünya savaşına kadar olan bölümleri yazdım. Sonrasını kitap alıp okuyacağım. Tekrar lazım artık. E coğrafya ve vatandaşlık çalışmak istiyorum artık. Onların da notunu çıkarsam ya da çıkarmadan bile bir kere dinlemek iyi olur.

Ben yaptığım programın gk ve gy bitirdim yeniden program yaptım bugün kuzum ..gk ve gy bitiricem önce hepsinden biraz ilerledim işte bugün vatandaşlık çalışıyorum diğer gruba gelsene kuzum ordaki kızlar günlük yazıyorlar bende oraya yazmaya başladım baya bir kişi olduk motive oluyor insan :*

Kirvem i bilerek yazmadım

www.kadinlarkulubu.com

Kirvem i bilerek yazmadım
Hahaha ne güzel olmus ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…