- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 30
-
- Konu Sahibi halacocuksun
Teşekkürler hocayı beğendim ya ondan böyle gidiyor. 26 yaşındayım şimdiye kadar tarih notu tutmamistim. Şimdi defterim nerdeyse bitecek.Maşallah kuzum ya ben sıkılıyorum sürekli ayni ders çalışınca ondan ilerleyemiyorum bir türlü bende bugün İslamiyet öncesi Türk tarihi not çıkardım .. matematik rasyonel sayıların bir kısmını çalıştım...rasyonel sayı çalışmaya devam ederim az az belki
Merhaba canım bende programa devam ediyorum yaptığım programa bugün tarih çalıştım not çıkardım şimdi başım ağrıdı biraz dinleniyorumMerhaba ben tarihi bitiremedim 53. Video dayım daha. Kaldı 33 video. Ama bitecek
Kız izin vermiyor pek Yoksa bitirecektim. Sence video ders notu olan kitabı da alsam mı onda renkli harita filan var karar veremedimMerhaba canım bende programa devam ediyorum yaptığım programa bugün tarih çalıştım not çıkardım şimdi başım ağrıdı biraz dinleniyorum
Güzelce not alıyorsan gerek yok bence soru bankasıni al çözümlü daha iyi olurKız izin vermiyor pek Yoksa bitirecektim. Sence video ders notu olan kitabı da alsam mı onda renkli harita filan var karar veremedim
Bilmiyorum kuzumBu arada daha belli olmadı değil mi sınav tarihi
Ben yaptığım programın gk ve gy bitirdim yeniden program yaptım bugün kuzum ..gk ve gy bitiricem önce hepsinden biraz ilerledim işte bugün vatandaşlık çalışıyorum diğer gruba gelsene kuzum ordaki kızlar günlük yazıyorlar bende oraya yazmaya başladım baya bir kişi olduk motive oluyor insan :*Nasıl gidiyorhalacocuksun kirvem tarihi yazmayı bıraktım. Ikinci dünya savaşına kadar olan bölümleri yazdım. Sonrasını kitap alıp okuyacağım. Tekrar lazım artık. E coğrafya ve vatandaşlık çalışmak istiyorum artık. Onların da notunu çıkarsam ya da çıkarmadan bile bir kere dinlemek iyi olur.
Kirvem i bilerek yazmadımNasıl gidiyorhalacocuksun kirvem tarihi yazmayı bıraktım. Ikinci dünya savaşına kadar olan bölümleri yazdım. Sonrasını kitap alıp okuyacağım. Tekrar lazım artık. E coğrafya ve vatandaşlık çalışmak istiyorum artık. Onların da notunu çıkarsam ya da çıkarmadan bile bir kere dinlemek iyi olur.
www.kadinlarkulubu.comNasıl gidiyorhalacocuksun kirvem tarihi yazmayı bıraktım. Ikinci dünya savaşına kadar olan bölümleri yazdım. Sonrasını kitap alıp okuyacağım. Tekrar lazım artık. E coğrafya ve vatandaşlık çalışmak istiyorum artık. Onların da notunu çıkarsam ya da çıkarmadan bile bir kere dinlemek iyi olur.
Hahaha ne güzel olmus amaKirvem i bilerek yazmadım