Kapalı teknikle oldum
Allahtan yandan güzel hatta yandan cok dogal duruyor. Yandan bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim. Ama öndende ifademin değişecegi aklıma gelmemişti. Sende barış beye mi oldun canımmalesef öyle aman aman bir inme olmuyor bende revizyon düşünüyorum,hem burun sırtımın oyukluğu hemde kalkıklığı için..
yandan benim de güzel ama ne fayda canım, kimse sana yandan bakmıyor önemli olan önden ifaden..Allahtan yandan güzel hatta yandan cok dogal duruyor. Yandan bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim. Ama öndende ifademin değişecegi aklıma gelmemişti. Sende barış beye mi oldun canım
ne zaman ameliyat oldun acaba?belki ifade zamanla oturur,forumlarda benzer şeyler okudum..bende bekliyorum o yüzden..zaten beklemekten baska care yok..barış beyle konuştun mu bu durumu ne diyor kendisi ?yandan benim de güzel ama ne fayda canım, kimse sana yandan bakmıyor önemli olan önden ifaden..
benim ifadem özellikle de gözlerim çok değişti..evet doktorlarımız aynı canım
merhaba arkadaşlar o kadar moralim bozuk ki buraya içimi dökmek istedim. Ameliyat olalı 1 ay oldu. Doktorum barış çakır. Kendisine özellikle kalkık burun istemediğimi belirttim oda biraz kaldıracagını çünkü kendisinin bir stili oldugunu bu stilin begenildigini kendisinin 1500 hasta ameliyat ettiğini söyledi. Tamam dedim ona güvendim. İlk ameliyat çıkışında zaten sadece iki delik vardı burnumda aşırı kalkıktı onu saymıyorum alçı çıkana kadar biraz indi alçı çıktı şoka girdim burun sol uç kısmı bildiginiz havadaydı o kadar o bandajlarla burnumu sıkmıştı ki ittirdi burun ucunu aşağı dogru masaj yaptı doktor aynada kendime bakamadım bildiginiz domuz burnu gibiydim. Bana geçiştirir gibi inicek inicek dedi. Şok bir şekilde çıktım. Bandajlıykende aman aman bir inme olmadı bandajı cıkardım yine karşımda bir pinokyo burnu gibi burun yan profilden sıkıntı yok ancak önde ön ve 45 derecelerden ucu havada ve yapay duruyor burnum cok yani sanki benim burnum değil gibi şişlikten mi bilmiyorum. 24. Gün gittim resim çekti burnun havada kalmıs mimik yap biraz inicek dedi ama 1 ay oldu hala taş gibi kıpırdadıgı yok. Ayrıca cok yapay duruyor onden
Moralim cok bozuk barış çakıra ameliyat olup aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?ben ki burun estetiğini yıllardır istiyorum o kadar pişman oldum ki şu an kemerlide olsa burnum uzun değildi ondan kalkık istemedim keşke yaptırmasaydım diyorum.
5 ay oldu 2.aydan sonra neyse o hiç birşey değişmiyor bilgin olsun.ne zaman ameliyat oldun acaba?belki ifade zamanla oturur,forumlarda benzer şeyler okudum..bende bekliyorum o yüzden..zaten beklemekten baska care yok..barış beyle konuştun mu bu durumu ne diyor kendisi ?
Evet insan onları gorunce bende bir anormallik var diyor. Benim zaten alcıdayken problemliydi. Asırı kalkıktı delikler vardı. Diğer alcılı hastalarını gordum benimki kadar kalkık değildi. Kendide diyor şimdi seninki havada kaldı ödemden mimik yap. Ama inanasım gelmiyor o şokuda hala yasıyorum psikolojim bozuldu. 10 yıldır istedigim ameliyat bu mu diyorum.Ama ilk sefer de alçıdan ilk çıktığındankalkıklığı normal olanlar varmiş yani alçıdan çıktığı hali şiş hali bile çok guzel diyenler var,alçıdan çıkma anındaki husranı yaşamak istemiyorum kalkık olmasından korkuyorum ne yapmalıyım ;(
Barış beye mi oldun canımValla hiç canını sıkma çünkü ben keşke inmeseydi diyorum. 4. Ayımdayım o ciddi anlamdaki kalkıklık yavaş yavaş oturuyo çok cici bi hal alıyo. Ben biraz daha iddaalı burun sevdiğimden inmesini çok istememiştim ama iniyor yani canını hiç sıkma
Barış beye mi oldun canım
İnşallah zamanla her şey düzelir sizde moralinizi yüksek tutmaya çalışın her şeyin olduğu gibi bunun da bir yolu çozumu vardır inşallahEvet insan onları gorunce bende bir anormallik var diyor. Benim zaten alcıdayken problemliydi. Asırı kalkıktı delikler vardı. Diğer alcılı hastalarını gordum benimki kadar kalkık değildi. Kendide diyor şimdi seninki havada kaldı ödemden mimik yap. Ama inanasım gelmiyor o şokuda hala yasıyorum psikolojim bozuldu. 10 yıldır istedigim ameliyat bu mu diyorum.
Pekp ben doktoruma kalkık istemiyorum olmasın desem ve o da fazla kalkıl yapmasa daha sonra burun aşağı doğru sarkacak mı oturmuş hali? Bunun dengesi nasıl ayarlanacak2 aydan sonra degismez neyse o diye birsey yok, benim 5 ay olucak hala 2 haftada bir fotograf cekiyorum burnum daha bir inmis oluyor. Suan 1 aylik burun icin bence kendini bukadar paralama. Ben asiri kalin deriliyim 2. aydan sonra sislerim inmeye basladi.Suan memnunum cok.Uzme kendini bukadar. Eger 6 ay sonra hala mutsuzsan o zaman anlarim.