1 aylık burunda hala uç kalkıklığı

Başka yardım edebilecek kimse yok mu burnu 1 aydan sonra kalkıklığı inen ve doğallaşan ?? Bu burun inmesi kaç aya kadar devam eder bilginiz var mıı
canım benimde 2 ay oldu sülayman candana oldum ilk burnum düz ve hafif kalkıktı şimdi düzlük hafif kavisli oldu doğal duruyo kesinlikle anlaşılmıyor burnum bende barış çakırı çok düşündüm banada aynı dedi resmini görebilirmiyim cok merak ettim

Başka yardım edebilecek kimse yok mu burnu 1 aydan sonra kalkıklığı inen ve doğallaşan ?? Bu burun inmesi kaç aya kadar devam eder bilginiz var mıı
merhaba , benim de bugün 30uncu günüm.. doktorum op.dr bekir sivri.. burnum kalkık ama ilk başlarda çok daha fazla kalkık geliyordu bilmiyorum yani zamanla alıştım galiba ve şimdi hiç inmesin istiyorum, fotoğraf atarsan daha iyi yorumlayabiliriz.. alışman zaman alacak ama o kadar da kalkık değildir belki ?

Canıım geçmiş olsun. Ben de 15 ay oldu amelyat olalı. Her gün her saniye pişmanım. Doğal olsun dedm aşırı estetk. Küçük olmasın dedim nerdeyse yok denecek kadr küçük bi burun yapmış sağolsun doktorum. Çok kalkık benm de . Üzmek istemem seni ama ilk gün ne kadr beğendiysen gün geçtkçe sadce alışıyosun beğenn artmıyo. Ve aşırı kalkıksa belki biraz sertliği gidiyo ama asla inmiyo. O iner zamanla dedkleri hafif kalkık olanlar onlarnki de zamanla otoruyo. Hele bi de hem kavis hem aşırı kalkıklık varsa mümkün değil kendiliğinden düzelmesi. Doğal isteyen biri için kalkıklığa alışmak da çok zor. Kalkık isteyenler zaten yapaylığı sevenler onlar çabuk alışıyo. Ama yine de sabırlı ol. Oldu bi kere. Zamanla biraz daha alışırsın. Yamukluk falan yoksa daha kolay alışman.

canıım geçti mi? aynı durumdayım su an

Merhaba üstünden uzun zaman geçmiş aynı şeyden muzdaribim zamanla indi mi burnunuz

Merhaba bende 2. Ayımı doldurdum salih emre beye oldum ameliyatımı benim burnumda kalkıktı hemde aşırı ama doğal seviyesinde şuan .eminim inecektir.hele de barış çakır önden delikleri görünen bir burun yapmaz güzelleşecektir merak etmeyin

Yok barış beye olmadım ben ameliyatımı özelden fotoğraf gönderseniz olur mu acaba

Merhaba bende barış beye yeni ameliyat oldum alçılarım çıkalı 1 hafta oldu. Ama ben çok memnunum şişlerim olmasına rağmen . Bence hiç üzülmeyin herkes ameliyat sonrası domuza benziyordum çok kalkıktı sonra indi diyor. Ayrıca şişlikler 2 aydan sonra inmez diyen arkadaşlar neye göre söylüyor bunu anlamıyorum heryerde yazıyor her doktor söylüyor 6 ay - 1 sene de burun oturuyor. Ve her geçen gün de şişlikler azalıyor tabi bünyeye göre de değişiyor. Benim burnum alçıdayken bile çok güzel görünüyordu bana çıktıktan sonra da aynı sekilde yandan çok güzeldi önden şişliklerim vardı ama ona rağmen ben cok begenmiştim. Her burun aynı olmuyor sizin durumunuz bundandır diye düşünüyorum.

Merhaba kalkıklık indi mi bi kaç sene olmuş benim 2 ay oldu çok kalkık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…