merhaba arkadaşlar o kadar moralim bozuk ki buraya içimi dökmek istedim. Ameliyat olalı 1 ay oldu. Doktorum barış çakır. Kendisine özellikle kalkık burun istemediğimi belirttim oda biraz kaldıracagını çünkü kendisinin bir stili oldugunu bu stilin begenildigini kendisinin 1500 hasta ameliyat ettiğini söyledi. Tamam dedim ona güvendim. İlk ameliyat çıkışında zaten sadece iki delik vardı burnumda aşırı kalkıktı onu saymıyorum alçı çıkana kadar biraz indi alçı çıktı şoka girdim burun sol uç kısmı bildiginiz havadaydı o kadar o bandajlarla burnumu sıkmıştı ki ittirdi burun ucunu aşağı dogru masaj yaptı doktor aynada kendime bakamadım bildiginiz domuz burnu gibiydim. Bana geçiştirir gibi inicek inicek dedi. Şok bir şekilde çıktım. Bandajlıykende aman aman bir inme olmadı bandajı cıkardım yine karşımda bir pinokyo burnu gibi burun yan profilden sıkıntı yok ancak önde ön ve 45 derecelerden ucu havada ve yapay duruyor burnum cok yani sanki benim burnum değil gibi şişlikten mi bilmiyorum. 24. Gün gittim resim çekti burnun havada kalmıs mimik yap biraz inicek dedi ama 1 ay oldu hala taş gibi kıpırdadıgı yok. Ayrıca cok yapay duruyor onden
Moralim cok bozuk barış çakıra ameliyat olup aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?ben ki burun estetiğini yıllardır istiyorum o kadar pişman oldum ki şu an kemerlide olsa burnum uzun değildi ondan kalkık istemedim keşke yaptırmasaydım diyorum.