1 aylık bebeğim hala kıpkırmızı🙄❤️

Aytekn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
19
4
16
40
Merhaba arkadaslar doğum yapalı 28 gun oldu bebegım kıpkırmızı, yanı aglatken, gazı gelırken, esnerken hep kırmızı cok rahat ıldugunda ancak beyaz ten ve bugday ten göruyorum onun dısında kırmızı. Benım gıbı olanlar varmı ne zaman kendı rengıne bırakır yanı neden hep kırmjzj🙄🙄

Merhaba arkadaslar doğum yapalı 28 gun oldu bebegım kıpkırmızı, yanı aglatken, gazı gelırken, esnerken hep kırmızı cok rahat ıldugunda ancak beyaz ten ve bugday ten göruyorum onun dısında kırmızı. Benım gıbı olanlar varmı ne zaman kendı rengıne bırakır yanı neden hep kırmjzj🙄🙄
Valla canm benm oglan 2 bucuk aylik oldu kendini sıktığı zamn agladigi zaman kızarıyor hâlâ. Esmer tenli oyle acik tenli degil. Kendini sıktığı icin oluyor bence bi sorun degil bu

Kendini sıktığı için oluyordur.. yani zorundan.. 3 ayı dolsun kendine gelir..

Çok normal adapte oluyor hassas , 40 çıktıktan sonra devam ederse ya gazlı ya da alerjik reaksiyon gösteriyordur...

Benim oğlum da öyleydi tam hatırlamıyorum ki benim bebeğim bir de kolikti onu 6. Aydan sonra atlattık zaten kolik gidip de eskiye göre daha az ağlayınca rengi bi guzellesmiati😁

Halamın küçük kızı ağlayınca gazi olunca falan yeşil oluyordu bildiginiz. Kırkı çıkınca düzeldi şimdi 9 yaşında.

Amin.. valla bilmiyorum nedenini.. ama çok zor.. bazen benm bebeğimin de çok ağlayınca sesi gidiyor korkudan elim ayağım dolanıo.. Allahtan uzun sürmüo..
O ses gitme ve burnu şişme olayi var. Benim arkadasim oyle. O ses gitme bende de var galiba ağlayınca benim boğaz problemli gerci tiroidim var fitik var şuan hamilelik kaynaklı yanıyor boğazım ne ararsan var. Korkma sende canim bisey olmaz inşallah bazı seyler yapısal galiba..

O ses gitme ve burnu şişme olayi var. Benim arkadasim oyle. O ses gitme bende de var galiba ağlayınca benim boğaz problemli gerci tiroidim var fitik var şuan hamilelik kaynaklı yanıyor boğazım ne ararsan var. Korkma sende canim bisey olmaz inşallah bazı seyler yapısal galiba..
Ay cok geçmş olsun canım. Bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasp etsn RABBİM🤲 Yaa aynen öyle yapısal galiba babasnda da varmş kaynanam söyldi 🙄

Back