1 ayda kaç kilo verebileceksin bakalım

Gerçekten çok leziz muhabbet oldu şu an😊😊 karbonhidrat evet ağırlaştırıyor insanı bunun bir çok nedeni var ancak bu konu ile de ilgili olarak bilinçaaltı kodlaması yapmayındüşğnüyorum kendi adıma. YouTube da tuncay yeşilpınar diye bir kişi var. Çok güzel bilşnçaltı kodlamaa teknikleri veriyor. Vaktim olmadığı için pekmüzerine düşmemiştim ama yarından itibaren karbonhidrat kilo alma verme ile ilgili yeni kodlar belirleyip bu çalışmaları da yapacağım.

Hamurişi yemek yemeyi bırakmak mümkün n olmuyor ama Tibet i gerçekten öneririm. Bedeni sağlığa kavuşturyor. Bir de callenetics on yılda on yaş gençleşin videosundaki bacak ve karın Hareketleri de incelme sağlıyor. Ne yemiş oluraanz olun sarkık olmyrsnz dahantoparlanık bir beden oluyor onu da öneririm.
Hangi videolar link atmanız mümkün mü?

Link pylaşımı yasak sanırım. Ama adı tuncay yeşilpınar.

Onu da paylaşamıyorum callenetics on yılda on yaş gençleşin şeklinde aratırsnız indrme linkleri çıkar ama googledan

Bugün tibet ve güneşi selamlama yaptım o kadar. Bir de öğğnler min arasına 5 saat koymaya dikkat ediyorum. Yağ yakım hormanu olan leptin harekete geçsinndiye.

Çok dirayetim kırılır gibi olursa instagramdan butik hesaplarına bakyrm oradaki cici kıyafetler biraz olsn motive edyr beni

Dün yazamadm çünkü yorgunluktan geberiyordm tibet yaptım. Onun dışındaıegzersiz yapmadm çünkü 2 saate yakın yürüdüüm ve sonr da 5 saat boynca temizlik yaptm.

Şöyle bir baktım da 1 haftadır hiç adamakıllı işe yarar birşey yapmadım. Hele 3 gündür hiçbir extra hareket katmadım hayatıma. Ne biçim bir insanım ben. Kilo vermek istiyorum ama hiçbir çabam yok. Şeker ve hamurişinden uzak kalamıyorum oruca da başlayamıycam cumaya kadar. Yeme içme tam gaz. Neyse yarın yapmayı düşündüklerimi yazayım ki buraya yazınca yapmak zorunda kaldığımı hissediyorum. Plank bir kere sabah bir kere öğlen yapayım. Leslie de bir tur sabah bir tur öğleden sonra. Squat aynı şekilde 2 tur 50 + 50 yapsam daha ne olsun keşke yapabilsem.

Şöyle bir baktım da 1 haftadır hiç adamakıllı işe yarar birşey yapmadım. Hele 3 gündür hiçbir extra hareket katmadım hayatıma. Ne biçim bir insanım ben. Kilo vermek istiyorum ama hiçbir çabam yok. Şeker ve hamurişinden uzak kalamıyorum oruca da başlayamıycam cumaya kadar. Yeme içme tam gaz. Neyse yarın yapmayı düşündüklerimi yazayım ki buraya yazınca yapmak zorunda kaldığımı hissediyorum. Plank bir kere sabah bir kere öğlen yapayım. Leslie de bir tur sabah bir tur öğleden sonra. Squat aynı şekilde 2 tur 50 + 50 yapsam daha ne olsun keşke yapabilsem.

Böyle düşünüpmkendinize yüklenmeyin bence. Eğer bunkadar çok öğünleri değiştiremyrsanız saat konusunandikkat edin. Emin olun işe yarayacak en az 5 saat koyun öğünlerinizin arasına. Yemeklerde de fırında tavuk et sebze haşlayıp yoğurtla yiyeblrsnz hem sağlıklı hem doyurucu

Böyle düşünüpmkendinize yüklenmeyin bence. Eğer bunkadar çok öğünleri değiştiremyrsanız saat konusunandikkat edin. Emin olun işe yarayacak en az 5 saat koyun öğünlerinizin arasına. Yemeklerde de fırında tavuk et sebze haşlayıp yoğurtla yiyeblrsnz hem sağlıklı hem doyurucu
Öğünler arasına uzun saatler bırakmak çok mantıklı aslında. Oruç tutmaya başlayınca bu rahatlıkla uygulanabilir. İnşallah sütüm etkilenmez de tutabilirim. 3 -4 gündür büyük oğlum hastalandı okula gidemedi. Benim egzersizler o yüzden ciddi anlamda aksadı. Sadece 40 ar saniye 2 kez plank ile 50+50 Squad yapabildim. Bugün de evde. Muhtemelen yine egzersiz yapamıyacam. Hayırlısı artık ne yapayım.

Emziriyoraanız ona uygun beslenme programı takip etmeniz daha mantklı. İnstagramda böyle sayfalar var

Son durumum.
Spor yok, egzersiz yok,oruç 17 gün tutabildim ve bu oruçlar sayesinde yeme içme biraz daha kontrol altında kaldığı için kilo almadım şükür. Hatta şu an aç karnına kilom 65.3
Demekki boğazını zapdedebilse insan sporsuz bile kilo gidebiliyor. Şimdi oruç da bitti benim için inşallah yine pisboğazlığım başlamaz. Hamile kaldığım kilodayım nihayet. Şimdi kısa vadede hedefim 60. Bakalım ne olacak.

68 kiloyum. Kilo vermem için biraz iteklenmem lazım.Yemeyi çok seviyorum iştahlıyım. Bi de üstüne hareketsizim. Burdan kendimi motive etmeye çalışacağım. Şu anki kilom 68. İdeal kilo hesaplamalarında 59 olmam gerektiği çıkıyor. Hedefim 10 kg. Verebilir miyim veremez miyim bilmiyorum. 15 haziranda iznim bitiyor çalışmaya başlıyacağım en azından 1.5 ayda 65 olaydım iyiydi.Bakalım ne olacak.Haydi Bismillah.
Bu ilk mesajıma baktım da çok mutlu oldum. Çünkü 1 ayda 65 olmuşum şükür. Şimdi iş bunu korumakta.

Tebrik ederim sizi ben de bir sağlık sorunu yaşasamda elimden veldğnce dikkat ettim. Ve 76,5 ile vaşlafığım mayıs ayını 73.5 ile bitiriyorum. 3 kilo bir ayda fena bir gelişme değil...

X