1 ayda kaç kilo verebileceksin bakalım

Kilo vermede yaş da önemli bir faktör.30 lu yaşlarıma kadar ekmeği kestiğimde etkisini hemen görürdüm. Şimdi yaşım 40 ve spor da yapsam boğazımı da tutsam gitmiyor şu kilolar. Hamileyken emzirirken veririm nasılsa diye düşündüm de nerdeee 65 le hamile kaldım. Şimdi 68 69 arası gidip geliyorum. İnşallah gider. 65 e de razıyım

Benim de göbeğim var üç kat. Her çocuktan bir kat :KK48: kaldı. Bacaklarım da kalın gibi. Vücut şeklimi beğeniyorum. Düzelmesi için yeterince çaba da gösteriyorum ne olacak bilmiyorum.
Ne saçmalamışım burda ben yaa.vücut şeklini beğenmiyorum yazmıştım.yeterince çaba göstermiyorum yazmıştım otomatik düzeltmenin kurbanı olmuşum..

“Kilo verdiren bitki çayları“ buradaki çayların da faydasını göreceksinizdir bi okuyun derim ☺

Son düzenleyen: Moderatör:
Aç karnına 2 bardak su içtim. Kahvaltı ve sonrasında 10 dak. kadar Leslie yaptım. Squat 20 tane. Artı temizlik yapıyorum halıları süpürüp kaldırdım altlarını falan paspasladım. Daha bitmedi. Yoruldum acıktım bir tabak soslu makarna yedim :olamaz:. Yoksa bayılacaktım başım döndü açlıktan. Bir yandan da oturuyorum oğlumu uyutuyorum ayağımda.

Şimdi bir tabak makarna yedim ya kendime ceza veriyorum en az yarım saat yürüyüşe çıkacağım. Çocuklar ve babamız okuldan gelsin de.inşallah yağmur yağmaz da çıkabilirim. Hava kapalı burda biraz.

Oğlum uyudu şimdi bir de süt artırıcı Çayımdan içelim içinde zencefil zerdeçal tarçın gibi şeyler olan bi çay.

Moralim çok bozuk bir dünya abur cubur yiyesim var ama yesem pişman olup dahaçok moralim bozulacak 🤐🤐

Yeniden merhabalar S serrres ve aypare ackerman aypare ackerman ben gece geç yattığım için maalesef erken kalkamadm. Ancak tibetin gençlik pınarını yaptım 3 e 3 tekrar oldu bugün ile beraber. Bunu yapıyorum çünkü hem metabolizmamı düzene sokuyor hem de bana enerji veriyor. Ben de b12 eksikliği olduğu için çok çabuk yoruluyorum. Tibetin gençlik pınarı sayesinde yorgunluk hissi yok oluyor.

Ben de kilomu yazıyorum sıkı durun 76,5
Ama bu kilo korkutmuyor beni çünkü daha öncesinde Karatay yaparak bir ayda 8 kilo vermiştim. Çalıştığı m ve her zaman karataya uygub öğün hazırlama imkanım olmadığı için karataydaki saat kuralına uymaya çalışıyorum şimdilik. Çok sıkı ve sert bir beslenme programı uygulamak beni yıldırıyor o yüzden böyle hafif ve temel beslenme düzeni ile başlamaya çalışacağım. 2-3 gündür yapablyrm bu düzeni oturtabilirsem sağlıklı bir hayat yolunda adım atmış olacağım.

Hareketlilik konusunda da çok fazla program denedim ama sorun hep istikrar bu nedenle bir karışım yapmayım düşünüyorum. Daha önceden uygulayıp da etkisini gördüüğüm egzerszler tercih sebebim tabii ki. Bunların başında callenetics geliyor. Callenetics karın bacak ve ve kol hareketleri çok etkisini gördüüğüm ve sabah akşam şeklinde bölününce yapılması da zor olmuyor. Böyle deneyeceğim bir de..

Haziran ayı başına kadar tekrar ölçü alacağım birbirimizi desteklersek hepimiz istediğimiz noktaya geliriz bence. 🐥🌸🐥🌸🐥

Kalkar kalkmaz 7.45 de 2 bardak suyumu içtim. Saat 9.30 daha kahvaltı yapmadım ama acıkıyorum yavaş yavaş.Oğlumun uykusu geldi onu uyutup birşeyler yerim artık. Sonra dünden yarım kalan temizliğe devam.

Ben yine geç kaldığım için biraz 12-1 arası öğün yapabildim maalesef.

Tibet vebdiğer egzersizler akşama kaldı neyseki bugün cuma. Dün akşm yaptığım bir poz sanrm yanlş yaptığım için sırtımda ve bacağımda ağrı oluşturdu ama önmli değil kas gevşetici alıp bir dahakinr ısınıp yapıcam bu hareketleri.

Tibet vebdiğer egzersizler akşama kaldı neyseki bugün cuma. Dün akşm yaptığım bir poz sanrm yanlş yaptığım için sırtımda ve bacağımda ağrı oluşturdu ama önmli değil kas gevşetici alıp bir dahakinr ısınıp yapıcam bu hareketleri.
Dıkkat et canım aman bende artık spora başlayacağım bugün yeter bu kadar oturmak

Ben bugün egzersiz yapamadım hiç. Temizlikten sonra ev halkı için hamur yoğurup ayıptır söylemesi içli ve gözleme yaptım. Tabi yemeden durulur mu yedim ve şu an yorgun ve ağırlaşmış şekilde yatıyorum.Kendimi ikna edebilirsem yarım saatliğine yürüyüşe çıkarım belki ama hiç gözüm kesmiyor. Bu Tibet denilen şey etkilimidirki.youtube da gördüm ama hiç denemedim.

Ben bugün egzersiz yapamadım hiç. Temizlikten sonra ev halkı için hamur yoğurup ayıptır söylemesi içli ve gözleme yaptım. Tabi yemeden durulur mu yedim ve şu an yorgun ve ağırlaşmış şekilde yatıyorum.Kendimi ikna edebilirsem yarım saatliğine yürüyüşe çıkarım belki ama hiç gözüm kesmiyor. Bu Tibet denilen şey etkilimidirki.youtube da gördüm ama hiç denemedim.
Gerçekten çok leziz muhabbet oldu şu an😊😊 karbonhidrat evet ağırlaştırıyor insanı bunun bir çok nedeni var ancak bu konu ile de ilgili olarak bilinçaaltı kodlaması yapmayındüşğnüyorum kendi adıma. YouTube da tuncay yeşilpınar diye bir kişi var. Çok güzel bilşnçaltı kodlamaa teknikleri veriyor. Vaktim olmadığı için pekmüzerine düşmemiştim ama yarından itibaren karbonhidrat kilo alma verme ile ilgili yeni kodlar belirleyip bu çalışmaları da yapacağım.

Hamurişi yemek yemeyi bırakmak mümkün n olmuyor ama Tibet i gerçekten öneririm. Bedeni sağlığa kavuşturyor. Bir de callenetics on yılda on yaş gençleşin videosundaki bacak ve karın Hareketleri de incelme sağlıyor. Ne yemiş oluraanz olun sarkık olmyrsnz dahantoparlanık bir beden oluyor onu da öneririm.

Dıkkat et canım aman bende artık spora başlayacağım bugün yeter bu kadar oturmak

Dikkat etmeye çalışacağım neyseki yarın hafta sonu... Bugün Tibet yaptım ve 2 saat dolandm market orası burası cidden yorulduğum için başkaca egzersiz yapamadm.

X