Ne saçmalamışım burda ben yaa.vücut şeklini beğenmiyorum yazmıştım.yeterince çaba göstermiyorum yazmıştım otomatik düzeltmenin kurbanı olmuşum..Benim de göbeğim var üç kat. Her çocuktan bir katkaldı. Bacaklarım da kalın gibi. Vücut şeklimi beğeniyorum. Düzelmesi için yeterince çaba da gösteriyorum ne olacak bilmiyorum.
Sakız çiğneyebilir yada dişlerinizi fırçalayabilirsinizMoralim çok bozuk bir dünya abur cubur yiyesim var ama yesem pişman olup dahaçok moralim bozulacak
Şimdi düzeldim Allahtan yaaDiş fırçalamak iştahı kesiyor
Dıkkat et canım aman bende artık spora başlayacağım bugün yeter bu kadar oturmakBen yine geç kaldığım için biraz 12-1 arası öğün yapabildim maalesef.
Tibet vebdiğer egzersizler akşama kaldı neyseki bugün cuma. Dün akşm yaptığım bir poz sanrm yanlş yaptığım için sırtımda ve bacağımda ağrı oluşturdu ama önmli değil kas gevşetici alıp bir dahakinr ısınıp yapıcam bu hareketleri.
Ben bugün egzersiz yapamadım hiç. Temizlikten sonra ev halkı için hamur yoğurup ayıptır söylemesi içli ve gözleme yaptım. Tabi yemeden durulur mu yedim ve şu an yorgun ve ağırlaşmış şekilde yatıyorum.Kendimi ikna edebilirsem yarım saatliğine yürüyüşe çıkarım belki ama hiç gözüm kesmiyor. Bu Tibet denilen şey etkilimidirki.youtube da gördüm ama hiç denemedim.Ben yine geç kaldığım için biraz 12-1 arası öğün yapabildim maalesef.
Tibet vebdiğer egzersizler akşama kaldı neyseki bugün cuma. Dün akşm yaptığım bir poz sanrm yanlş yaptığım için sırtımda ve bacağımda ağrı oluşturdu ama önmli değil kas gevşetici alıp bir dahakinr ısınıp yapıcam bu hareketleri.
Gerçekten çok leziz muhabbet oldu şu anBen bugün egzersiz yapamadım hiç. Temizlikten sonra ev halkı için hamur yoğurup ayıptır söylemesi içli ve gözleme yaptım. Tabi yemeden durulur mu yedim ve şu an yorgun ve ağırlaşmış şekilde yatıyorum.Kendimi ikna edebilirsem yarım saatliğine yürüyüşe çıkarım belki ama hiç gözüm kesmiyor. Bu Tibet denilen şey etkilimidirki.youtube da gördüm ama hiç denemedim.
Dıkkat et canım aman bende artık spora başlayacağım bugün yeter bu kadar oturmak