1 ayda kaç kilo verebileceksin bakalım

serrres

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
72
64
1 mayısta başlıyorsun çalışmalara.Leslie yap, plank, squad, egzersiz ,yürüyüş vs vs .ne yapabilirsen. Tembel tembel oturup duruyorsun.10 kilo vermen lazım. Kendinle yarış. Eylüle kadar toparla kendini. Çarşambalar tartı günü. Boğazını da tut haa.

68 kiloyum. Kilo vermem için biraz iteklenmem lazım.Yemeyi çok seviyorum iştahlıyım. Bi de üstüne hareketsizim. Burdan kendimi motive etmeye çalışacağım. Şu anki kilom 68. İdeal kilo hesaplamalarında 59 olmam gerektiği çıkıyor. Hedefim 10 kg. Verebilir miyim veremez miyim bilmiyorum. 15 haziranda iznim bitiyor çalışmaya başlıyacağım en azından 1.5 ayda 65 olaydım iyiydi.Bakalım ne olacak.Haydi Bismillah.

:)) Ben sizden daha vahim durumdayım istikrar konusunda. Peki bir plan var mı ?

Planım yok olsa da uyamam zaten. Haftaiçi daha hareketli olmaya çalışıcam. Dün plank yapmayı denedim ilk kez. 30 sn. durabildim. Karnım bacaklarım ve kollarım ağrıdı. Hamlıktan mı yoksa gerçekten etkili olduğundan mı onu bilmiyorum. Bugün 35 sn. durabildim. Böyle böyle arttırırım diye düşünüyorum. Bugün başka bir hareket olmadı. Yarın inşallah yürüyüşe çıkarım. Başka da birşey yapamam. Çoluk çocuk ve koca evdeler malum tatil ya.

Planım yok olsa da uyamam zaten. Haftaiçi daha hareketli olmaya çalışıcam. Dün plank yapmayı denedim ilk kez. 30 sn. durabildim. Karnım bacaklarım ve kollarım ağrıdı. Hamlıktan mı yoksa gerçekten etkili olduğundan mı onu bilmiyorum. Bugün 35 sn. durabildim. Böyle böyle arttırırım diye düşünüyorum. Bugün başka bir hareket olmadı. Yarın inşallah yürüyüşe çıkarım. Başka da birşey yapamam. Çoluk çocuk ve koca evdeler malum tatil ya.

Bugün nasıldı. Ben hareket olarak sadece tibetin gençlik pınarını yaptım 3 tekrar onun dışında temizlik var biraz.

Bugün nasıldı. Ben hareket olarak sadece tibetin gençlik pınarını yaptım 3 tekrar onun dışında temizlik var biraz.
Planktan başka birşey yapamadım yine 35 sn. zor dayandım. Yarın inşallah ev boşalınca temizlik yapmak var hedefimde. Onun dışında bilmiyorum birşey yapabilir miyim . Boğazından kısma gibi bir durum olmuyor malesef.

İstikrar hernşeyden önemli. Boğazı tutamasanz bile öğğnler arasına 5 saat koyabilirsenz o bile çok etkili oluyor

İstikrar hernşeyden önemli. Boğazı tutamasanz bile öğğnler arasına 5 saat koyabilirsenz o bile çok etkili oluyor
Öğün değil de abur cuburu bırakamıyorum. Evde bisküvi çikolata kek çekirdek eksik olmaz. Gebelik şekerim yüksek çıkmıştı geçen yıl şekeri abur cuburu bayağı azaltmıştğm. Kilo alımı hamile halime rağmen durmuştu. Bi vazgeçebilsem şunlardan buna bile şükredicem.

Amacım kilo vermek ama bEn şu basenler ve üst bacaktan şikayetçiyim aşırı kalın benim ya..
Benim de göbeğim var üç kat. Her çocuktan bir kat :KK48: kaldı. Bacaklarım da kalın gibi. Vücut şeklimi beğeniyorum. Düzelmesi için yeterince çaba da gösteriyorum ne olacak bilmiyorum.

Aslında kendimi motive ederim diye konuyu açmıştım. Sizlerin katılması belki daha itici olur. Zaman zaman 1 2 hafta gibi süreler boyunca spor ya da yürüyüş yapmışlığım oldu ama gram kesilme olmayınca tüm hevesim kaçıyordu. Azıcık iniş görsem hareketi artırır boğazımı bile zapdederim de bilmiyorum işte.

Aslında kendimi motive ederim diye konuyu açmıştım. Sizlerin katılması belki daha itici olur. Zaman zaman 1 2 hafta gibi süreler boyunca spor ya da yürüyüş yapmışlığım oldu ama gram kesilme olmayınca tüm hevesim kaçıyordu. Azıcık iniş görsem hareketi artırır boğazımı bile zapdederim de bilmiyorum işte.
Ben de çok hareketsizim. Yağlandığımı hissediyorum iyice en azından haftada 3 leslie yapabilsem keşke

Önümüz ramazan. Oruç tutmak pisboğazlığımı biraz önlüyor. O nedenle bu benim için güzel bi fırsat olacak. İnşallah kesilen kiloları görürüz.

Önümüz ramazan. Oruç tutmak pisboğazlığımı biraz önlüyor. O nedenle bu benim için güzel bi fırsat olacak. İnşallah kesilen kiloları görürüz.
Ramazan benim de kendimi frenlememi sağlıyor aslında oruç tutup sahurda iftarda şeker ve beyaz undan uzak durursak birde haftada 3 kez leslie 15dk dahi yapsak bence baya fark eder ya

X