1 Ayda 5 kilo verdiğim Liste

lovatic00

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
34
0
16
Kocaeli
Merhaba.... :):)

Ben kilo vermeyi çok istiyordum fakat ne kadar diyet yaptıysamda fayda etmedi.

Bende bu yüzden artık internette gördüğüm diyetleri uygulamamaya karar verdim.

Beslenmemde ve günlük hayatımdaki birkaç değişiklikle tam 5 kilo verdim.

Peki ama nasıl ?

-Hergün egzersiz yapmaya çalıştım. Yapamadığım günlerde ise dans ettim. Baktınızki egzersiz yapamıyorsunuz açın müziği elinizi kolunuzu sallayın yapın bişeyler işte

-Her sabah kahvaltı yapın kesinlikle ihmal etmeyin. Kahvaltıda istediğiniz kadar yiyin.

-Akşamları kesinlikle ekmek yemeyin.

-Akşamları genellikle sebze yemeği tercih ettim.

-Şekeri en aza indirin.

-Yeşilçay tüketin. Ben hergün içmeye çalıştım. Kayısılı içerseniz daha faydalı metabolizmaya.

-Günde 30-40 dk yürümeye çalışın. Benim yürüyüşe çıkabilme ihtimalim yoktu malesef ama evde yürüyün masanın etrafında 500 kere tur atın.

-Bol bol su için. Ben çok fazla su içerim. Suyu çok severim. Günde en az 3-4 litre içiyorumdur kesin :)

-Ter atmaya çalışın. Ben önceden ev işlerine bile kalkmazdım ama şimdi elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum.

En önemlisi de bu zaten.

Hareket etmek.
Unutmayın ! Ne kadar kalori yakarsanız o kadar kolay kilo verebilirsiniz.

Elimden geldiğince size yardım etmeye çalıştım. İnşallah bir faydası olmuştur..

merhaba ben yeni katıldım aranıza bende akapunturla 7 kilo verdim ama şimdi bıraktım almamak için yöntem arıyorum kendime senin ki iyiymiş ben zaten ölçülü yiyorum yürüyüşte yaparsam dengelerim heralde bide doktor bana gece çayı verdi herkese tavsiye ederim yağ yakıyor

slm canım.ben de kalori sayarak kilo veriyorum bir hafta oldu başlayalı 1.9 verdim.aslında sporu da artırmam gerkiyor.daha 2 gün oldu spora başlayalı.eliptik bisiklet kullanıyorum .dün 10 dak,bugün 15 dak kullandım yavaş yavaş artırıcam.40 dakikaya kadar çıkarıcam.
bu arada ben de diyet yapamayanlardanım o yüzden porsiyon küçülterek istediğim her şeyden azar azar yiyerek vermek tam bana göreymiş.kalori sayma yöntemini o yüzden seçtim.daha yeni yeni öğreniyorum ama inanıyorum ki başarıcam.
tekrar tebrik eder azminin devamını dilerim

Tebrik ederim Canım. Şu gece çayını hiç duymamıştım tarifi varsa yazar mısın ?

Kalori sayma yöntemini hiç denemedim. Fakat kullananlarda işe yaradığını duymuştum. Birgün banada denemek nasip olur inşallah :)
inanmak başarmanın yarısıdır demişler büyüklerimiz. Sen inanıyosan başarıcağına eminim başarırsın canım. Başarılarrr :)

Ben aranıza yeni katıldım bence yöntemin çok güzel zayıflamanın en önemli yolu hareket. böylece zayıflarken sarkmalarıda önlüyor :103::103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…