Arkadaşlar ben de 1- 1 buçuk ay boyunca bebek maması yedimAllahtan seviyorum ama ben severken bile artık her akşam yemek midemi bulandırabiliyordu.. buna rağmen inat edip düzenli bir şekilde yerseniz işe yarıyor.. benim boyum da 1.69 kilom 45 sabit.. nefret geldi artık bu sayıdan düzenli bir şekilde bebek mamalarından yedikten sonra kilom arttı..
Ekstradan polen de içiyorum ki bu bagışıklığı kuvvetlendiriyor, güç veriyor.. kayısı- incir de yiyorum... her gün pekmez de yemeye çalışıyorum..
Bir de bi' yerde okumuştum kilo almak isteyenler her daim yanlarında- ellerinin altında fındık fıstık ne bilem işte badem falan bulundursunlar sürekli yesinler demişti
arkadaşlar ben kilo aldıkça yazıorum buraya :) ilk başta 42ydim. şimdi 49.500 klioyum :) sadece mama yemeyin ama mamayı kesince düşüosunuz çünkü emin olun. şişiriomu napıosa yemediqinzde düşüosunuz. kalorili şeyleryiyin yatmadan önce ve mutlaka qöbeqiniz olcaqı için mekik şart :)
Şuan cook mutluyum ayın 11inde tam olarak başladım cici bebeye, 2 3 günde bir de öglenleri yarım bardak pekmez yarım bardak su karıstırıp içiyorum.. ama hiç aksatmadan yapıyorum.. 2 gün önce farklı farklı eczanelerde tartıldım yanlışlık olmasın diye ve sonuc hep aynııı hiç bukadar oldugumu görmemiştiim 54kilo olmusum :) 49 50 arası gidip geliyordum ve en fazla 51 kilo olmuştum bukadar etki etmesi beni çok şaşırttı kıyafetlerimde bile okadar belli ediyor ki mutlulugum kat ve kat arttı daha iştahla devam ediyorum.. Bunu söyleyenden Allah bin kere razı olsun :) Darısı hepinizin başına...
ah ah inşallah bende cici bebeye bu akşam başlayacağım sen sadece akşamlarımı içtin yoksa başka öğünlerdede içtinmi bu karışımdan ?
CAnım faydası oluyor mu ,, sadece bunları mı yaptın.Ben de kilo almalıyım.............:26::26:bende başladım gündüzleri yarım bardak pekmezi su ile karıştırıp içiyorum gece yatmadan da 15 20 tane cici bebe süt karısımı.. bakalım 1 ayda kilo alacak mıyım inşallah işe yarar cok istiyorum kilo almayı.. yalnız bişey sorcam ben sütü ısıtmıyoru soğuk oluyor onun bi etkisi olur mu yurtta kalıyorum ısıtamıyorum o yüzden..
valla bende o saatlerde içiyorum 4 günde hemen 1 kilo aldm o bile belli olduama cici bebeyi bıraktıktan sonra tekrar kilo verirsem çok üzülücem. pekmezin bi yararı olduğuna inanıyomusun? bende biraz önce denedim ama içemedim yaa.
CAnım faydası oluyor mu ,, sadece bunları mı yaptın.Ben de kilo almalıyım.............:26::26:
Bende 1 ay boyunca yedim kilo alamadim ama kesmedim devam etdim iki aydir yiyorum ve daha yeni kilo almaya başladım sende devam et yaxşı yaxşı ye :))))
Kızlar başlayalı 5 gün oldu.Boyum 168 kilom şu anda 44.5 bu güne kadar gördüğüm en yüksek kilo 48.. Geçen sene en azından bir şeye benziyordum..Neyse bu mamayı düzenli olarak yapıyorum her gece geç saatlerde içiyorum. Formu okurken tadı kötü diyenleri okuyunca ilk başta çok korktum, yok öyle bir şey tadı gayet güzel. Anladığım şudur bu mama olayında kesinlikle mideyi genişletiyor. Gün içinde genişleyen mide acıkıyor.Herkese tavsiye ediyorum konuyu açan arkadaşa çook teşekkürler. Sırf buraya bunu yazmak için üye oldum. Birde göğüs büyütücü hap aldım onuda diğer başlıkta yazacağım.
Kızlar başlayalı 5 gün oldu.Boyum 168 kilom şu anda 44.5 bu güne kadar gördüğüm en yüksek kilo 48.. Geçen sene en azından bir şeye benziyordum..Neyse bu mamayı düzenli olarak yapıyorum her gece geç saatlerde içiyorum. Formu okurken tadı kötü diyenleri okuyunca ilk başta çok korktum, yok öyle bir şey tadı gayet güzel. Anladığım şudur bu mama olayında kesinlikle mideyi genişletiyor. Gün içinde genişleyen mide acıkıyor.Herkese tavsiye ediyorum konuyu açan arkadaşa çook teşekkürler. Sırf buraya bunu yazmak için üye oldum. Birde göğüs büyütücü hap aldım onuda diğer başlıkta yazacağım.
sigara kullanıyormusn ben kullandıgım ıcınmı alamıyorum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?