1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

kızlar başlayalı 10 gün oluyor sadece 1 gün aksattım.düzenli olarak yiyorum tahin ve pekmez tercih ediyorum çok kilo aldırıyormuş.10 günde 1 kilo aldım..

70 gün oldu bu küre başlayalı ve tam 4.5 kg aldım .. ama son 1 hftadır yapmıyorum 3 gün dha yapmıcam ve 10 gün olcak vücut kendini yenilicek sonra 2 ay daha yapcam .. cünkü sürekli yaparsak kilo alma bi yerden sonra duruyor..

kızlar başlayalı 10 gün oluyor sadece 1 gün aksattım.düzenli olarak yiyorum tahin ve pekmez tercih ediyorum çok kilo aldırıyormuş.10 günde 1 kilo aldım..

ya keçiboynuzu pekmezi önerdiler bana aldım ama tadı ve kokusu cok kötü sabahları aç karnına 1 kaşık yemek hem kilo aldırıyormuş hem cildi güzelleştiriyormuş hemde iştah açıyormuş pekmezi sevmeyenler ne yapabilir ?

kızlar bayadır bu mamayı yapıp yiyodum her akşam aksatmadan...
ama artık bıraktım...
toplamda 4 kilo aldım...
ama orantılı bi şekilde alamadım malesef...
pantolonlarım olmuyo evet ama aldığım bütün kilo arkada toplandı...
ne yüzümden, ne kollarımdan popo hariç, hiç bi yerimden kilo aldığım belli olmuyo....

benimde öyle orantılı dağıldıgı tek dönem gecen sene fitnesa gittiğim dönemde heryerim şişmişti şuan sadece göbek ve popo ay birazcık gögüslere gitse nolur sanki ama vucüt bir süre sonra dagılmaaya başlıyormuş cnm öyle duydum umut fakirin ekmeği

haa bu arada ben yiyip yiyip kilo alamayanlardandım 21 yaşıma kadarda (bu seneye kadar yanii) :)) 45 kg yi aşamayanlardandım ... Bilginize

ya bende bunu yapmaya başladım ama bi sorunum var bende sürekli ishal etkisi yaptı kilo alayım derken iyice zayıflayacam. s
izde böyle bişey oldumu?

ya bende bunu yapmaya başladım ama bi sorunum var bende sürekli ishal etkisi yaptı kilo alayım derken iyice zayıflayacam. s
izde böyle bişey oldumu?

ben aylardır yiyorum bu mamayı ilk başlarda midemi bulandırdı ishal yaptı fakat daha sonra vücudum alıştı şuan hiçbir sıkıntı olmadan yiyebiliyorum
vücut alışınca bir sorun olmuyor

Mrb kızlarr benim de boy 168 kilom 50 . 6-8 arası kiloya ihtiyacım var. 5 gündür bu mamayı yapıyorum fakat bal ya da pekmez sevmediğim için katmıyorum faydası olur mu acaba

Mrb kızlarr benim de boy 168 kilom 50 . 6-8 arası kiloya ihtiyacım var. 5 gündür bu mamayı yapıyorum fakat bal ya da pekmez sevmediğim için katmıyorum faydası olur mu acaba

ben pekmez ve bal katmadan sadece bisküvi ile sütü karıştırıp yedim faydası oldu

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

valla kızlar ben yapıyorum 4 kilo aldım çok da memnunum bunu yazan arkadastan allah razı olsun.. yalnız azıcık vücudumda çatlaklar oldu ama sorun degıl artık napalım nisana kadar tekrar yapcam 6 kilo daha alınca bırakıcam :)

bende yapdim ama kilo alamadim 20 gun falan oldu hic degisiklik yok (( ama 2-3 gun ara verdim bide cok az yiyorum ondan ola bilirmi acaba ((

selam kızlar bende 169 boyunda 52 ile53 kilo arasında gidip geliyorum, ideal kilom 60 olması gerek 7 kilo alsam hiç fena olmayacak bu kürü bende deneyeyim bakalım işe yarayacak mıdoğumdan sonra 58 kilolardaydım gayet iyiydim ama zamanla kendiliğinden gitti bide benim iştah durumum gerçekten düşük çok az yiyorum,iştahım açılsa iyi olacak:44:deneyip görelim bakalım umarım faydası oluranneme göre; senin ihtiyacın var azcık kilo al diyip duruyor keçi boynuzu pekmezi cici bebe ve ballı süt gerçekten kilo yapıcı besinler deneyelim görelim gelişmeleri yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…