selam kızlar..
3 ay önce bu mamayı bende denedim.. bi hafta yiyebildim yatmadan önce 15 bisküviyle yapıodum...
bi kilo almıştım...
ama sonra üşengeçlikten ve artık onu yiyebilmek için insan üstü bi çaba harcamamdan dolayı bırakmııştım
şimdi yorumları okuyunca tekrar heveslendim ama bi kaç arkadaş mamayı bıraktığınız anda eski kilonuza geri dönüosunuz yazmış..
nası yani... bu mamayı ömür boyunca yicek halimiz yok heralde
inanmıyorum ya çok sevindim darısı bizim başımıza.umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın dicem ama belliki hızla ulaşcaksın:)
sağolun kızlar cok sağolun :) darısı sizlerin başına ben kafaya koydum 3 ay aralıksız yapcam hedefim 65 insallah ulaşırım resim cektim iki resimdeki farkı atıcam insallah
maşAllah sana baya kafaya koymuş hırs yapmışsın yani ne güzel böyle işlerde kararlılık önemli olan zaten.sende iştah sorunumu vardı yoksa ben gibi yiyipte alamayanlardanmıydın?
ne güzel ya :) inş hepimiz kilomdan çok memnunum diyebiliriz bi gün
bi de bişey sorcam.. ölçünüz nedir? bir su bardağı süt mü, 2 su bard. süt mü?
kaç bisküvi alıyo ortalama muhallebi kıvamına gelmesi için.. ben bi bardak sütle yapıorum şimdi ama inanılmaz bisküvi alıyo ya, kat kat koyulaşmıo.. benim tarifimde mi bi gariplik var?
12 kasımda 43 kilo ile başlamıştım
bugün 1 aralık ve kilom 45 :))
18 günde 2 kilo almışım çok mutluyum 50 ye kadar devam...
10 gün sonra tartılıp gelişmeleri yazarım :)
devam devam :) bu azimle 3 aya kalmadan herkesin vücudu oturcak insallah :) tebrik ederim .. cok mutlu oldum
sağol canım inşallah hepimiz başaracağız :)
bugün kendime yeni kıyafetler bakayım dedim eskiden giydiğim kıyafetleri hiç yakıştıramazdım kendime o zamanlar 40 kiloydum...
şimdi 45 kiloyum eskiye nazaran kıyafetler üzerimde biraz daha iyi duruyor :)
ama vücudum hala istediğim gibi değil bir 5 kilo daha alsam süper olacak
benim büyük bir kasem var onda yapıyorum yaklaşık 2 bardak süte denk geliyor 25 tane falan bisküvi koyuyorum çok katı olmuyor.
katı olunca yiyemiyorum zaten...
kafam dikip içiyorum :)
Merhaba herkese,
konuya yeni rastladım, ben de başlamayı düşünüyorum bu tarife.
ama keşke konu sahibi bir de tablo yapsaymış, kimler deneyip ne kadar sürede kaç kilo almış görmüş olurduk böylece.
Sayfalara ara ara baktım ama sanırım kullanıp faydasını görenler olmuş. İnşallah ben de memnun kalırım
bence önemli olan düzenli yapmak 1 ayda en kötü 1-2 kilo alsan dahi devam etceksin yılmıcaksın biraz sabretceksin ve görceksinizki kızlara 2,5 3 aya kalmaz herkes kıvama gelcek ..
2-3 gündür yapamıyorum sütümü.
canım bişeylere sıkıldı ve hemen yıldım gibi geldi. iştahımda azaldı zaten. 10 günde hopp geri adım oldu yanı benımki
ama şuan sütümü yapıp yinede içiyorum.arada kopukluklar oldu, iştahımda azalsa devam etmeye çalışıyorum....
umarım kilolar bana küsmez!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?