1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

inanmıyorum ilk defa kolay bir yöntem buldum sayende ama yatmadan mı yiyosun sabah mı yiyosun ?

cnm bn mamayı deneyip kilo alan biri olarak sana cvp yazmak istedim bn öglen yemekten sonra bide gece yatarken yiyodum bnce sende öle yap :) dediğin gibi kilo alma konusunda en kolay yöntem bncede bu :)

inanmıyorum ilk defa kolay bir yöntem buldum sayende ama yatmadan mı yiyosun sabah mı yiyosun ?

Ben yatmadan önce yiyip yatıyorum .. Sadece bebe bisküvisi ve süt ile mama yapıyorum aşağı yukarı 15 tane bebe büskivisi atıyorum .. Sabah kahvaltıdan sonra ise pekmez yiyip öyle cıkıyorum evden..

Artık hafta sonları öglen yemekten sonrada yapcam ctesi pazar 2 kase olak :) daha cok faydası olur insallahh.

Arkadaşlar bugün bebe büsküvisiyle ilgili bi yazı okudum.Size link veriyorum...
Lütfen okuyun!! ve siz karar verin ben düşünüyorum şimdiii... kilo almanın bir yolunu buldum bundan vaz mı geçmeliyim???
Anneler dikkat! Çocuklarınızı zehirlemeyin... - Gıda Hareketi
Ve bir annenin yorumu....(Bende yakın bir zamanda bir bebek büskivisi üreticisinin danışma hattını arayıp soya lesitinin GDO içerdiğini ve bunu neden kullandıklarını sordum.... tabiki tatmin edici değil acı bir cevap aldım " tarım ve köy işleri gıda tebliğine uygun bir üründür " ve ben o cevaptan sonra artık bebe büskivisini kullanmıyorum. Aslında zor değil sen,ben, o hiçbirimiz almasak ve bizi kendi ellerimizle çocuğumuzu zehirlemelerine daha fazla seyirci kalmasak ... çok zor değil yeterki bu durum karşısında sesimizi duyurmaya çalışalım.)
25.09.2010 1838

bende tam sevincimi paylaşmak üzere foruma girdim bu yazıyla karşılaştım
her yediğimiz ürünü araştırırsak karşımıza böyle yazılar mutlaka çıkar hiçbir şey yiyemeyecek miyiz o zaman

bu arada 10 günde 1 kilo aldım :)

Son düzenleme:

off cok sevindim senin adına ben başlayalıda tam 10 gün oldu ama bekliyorum ay sonu tartılcam :) haydi hayırlısı

cnm bncede her yediğimiz seyin içinde ne var nasıl diye araştrcaksak işimiz var sonucta herseyin içinde saglıksz zararlı seyler cıkabiliyo yediğimiz meyvelere kadar bsyler buluyolar yani hersey saglıklımı ki bu cok saglıklı olsun illaki zararlı bsy vardr içinde ama sonucta bu bebekler için ne kadar saglıksız olabilir ki. diye düşünüyorum bn :)

off cok sevindim senin adına ben başlayalıda tam 10 gün oldu ama bekliyorum ay sonu tartılcam :) haydi hayırlısı

inşallah senden de güzel haberler alırız canım :)
bende 1 ay sonra tartılacaktım ama kilo aldığımı hissedince dayanamayıp tartıldım

tabiki sende haklısın ama ben milyonlarca bebeği göz göre göre tehlikeye attıklarını sanmıyorum. öyle bir şey olsaydı kimse almazdı yıllarca piyasada bu bebe bisküvileri...

bana bu yöntemle kilo almak içinde ne olduğunu bilmediğimiz bitkisel karışımlardan yada şuruplardan daha doğal geliyor. yinede sen bilirsin :)

Son düzenleme:

Biraz gerçekçi olalım arkadaşım gerçekten öylemi dir,gerçekten öyleyse o sitede yazılanlar hikayemi ordaki anne babaların yazdığı yorumlar hikaye mi.Onları umrundamı sanıyosun senin benim bebeğimin sağlığı...Herkes kendi bilir kararı siz verin ben bile bie domuz katkılı bi ürünü yiyemem inancıma ters düşer...Bir müslüman zaaten şüpheli ürünleri yememeli zararın nerseinden dönülürse kardır.kanım gerisi size kalmış

tabiki sende haklısın ama ben milyonlarca bebeği göz göre göre tehlikeye attıklarını sanmıyorum. öyle bir şey olsaydı kimse almazdı yıllarca piyasada bu bebe bisküvileri...

bana bu yöntemle kilo almak içinde ne olduğunu bilmediğimiz bitkisel karışımlardan yada şuruplardan daha doğal geliyor. yinede sen bilirsin :)[/QUOTE]

ben sana katılıyorum cnm o btkisel karısımlardı suruplardı onlar yerine bu mama daha iyi :) tabi herkesin kendi fikri ya istemeyen vazgecer yapmaz isteyen devam eder. Bn devam etmeyi düşünüyorum :)

Arkadaşlar kilo alma konusubu araştırırken bir arkadaşın deneyip kilo aldığı ve aynı yöntemle bir çok kişinin de kilo aldığı yorumu paylaşıyorum...

ARKADAŞLARIM !!!
Şimdi size kilo almanın en kolay ve en keyifli yolunu anlatacağım…Ben o kadar zayıfım ki hala uygulayamıyorum bu diyeti tembellikten bi de azck yeyince bu zayıf halimle göbek yapıyorum
Kilo almak isteyip de alamamanın ne kadar üzücü birşey olduğunu biliyorum..Hemcinslerimiz için çoğu zaman çekiniriz erkek ya da kız arkadaşlarım doğru değil mi..? artık bunlara son. Şimdi çok samimi bir şekilde söylüyorum!!! Lütfen yazdıklarımı uygulayın..Ama bir hafta uygulayın..Eğer kilo aldıysanız devam ettirin istediğiniz kiloya ulaşıncaya dek. Alamazsanız diye birşey söylemeyeceğim çünkü öyle bir ihtimal olmayacak..

1- Günde 1 kase yoğurtun içine sevdiğiniz herhangi bir reçelden 3 yemek kaşığı dolusu ekleyin ve bunu yeyin muhakkak (saati önemli değil)
2- Yatmadan önce 1 bardak sütün içine pekmez katın bunu için.
3- Yatmadan 1 saat önce de 1 kase pirinç unu yeyin(marketlerde bulabilirsiniz 1 kutusu 1.25 TL)
4-Birde bu 1 kase pirinç ununu yedikten sonra da yarım ekmeği zorlayın süt zamanı gelene kadar.
5- Ve son olarak sabah aç karnına yarım çay bardağı pekmez için burnunuzu tıkayın zorlayın.
>>>>>>SONUÇ: 1 hafta = 5 kilo;-)
Düzenli uygulamayan 1 gün bile aksatan arkadaşlara söylüyorum.Bunu düzensiz uygulacaksanız hiç ama hiç yazmayın bile bi kenara.1 gün bile ara vermek benim gibi sizi eski halinize döndürür azıck iyi olmuşken bile. Üniversite yıllarımda yaptım bunu ve işe yaradı.1 hafta sonra buraya yazın işe yaradı diye de diğer arkadaşlar için de bi umut olsun uygulasınlar.Kimseyi gereksiz yere ümitlendirmek istemem ama şiddetli tavsiye ediyorsam da doğruluğu bir kaç kişi üzeirnde denendiğindendir arkadaşlarım..Morali asla ama aslaa azaltmayın… Canınız sıkıldığı anda “BEN KİLO ALMA SÜRECİNDEYİM” diyerek biraz erteleyin bu can sıkıntınızı.Hatta bunu erteleyeceğiniz tarihi de yazın..Yeterki bu süreçte morali güzel tutun..Güzel ülkemin güzel insanları

Sonunda be snunda :) tam başlayalı bugün 12. günüm ve tam 2 kilo almışım arkadaşlar burdan Alliswell sana sesleniyorum canım :) tam 12 günde 2 kilo aldım Allah razı olsun destinax dan cok mutluyum cokk :)))))

Sonunda be snunda :) tam başlayalı bugün 12. günüm ve tam 2 kilo almışım arkadaşlar burdan Alliswell sana sesleniyorum canım :) tam 12 günde 2 kilo aldım Allah razı olsun destinax dan cok mutluyum cokk :)))))

kendim almış kadar sevindim arkadasım, tebrikler:)
bende bi an önce tartılıp kilo aldığımı görmek istiyorum. ama ben baslayalı daha 6 gün oldu ve 2 günde oruç tuttum.Allah kabul etsin de umarım benı etkılememiştir
canımmm benım devamı da gelsin inş...

Allah kabul etsin canım .. Ben dayanamayıp cıktım tartıya yoksa 1. ayın dolmasını beklicektim .. Baktım kilo aldığımı hissediyorum hop tartıya koştum :) 11 günde 2 kilo hiç fena değil :) Darısı seninde başına 20 gün olunca falan sende tartıya cık Tekrar tesekkür ederim :)

tebrikler :)

sizler böyle mutlu oldukça bende mutlu oluyorum inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız ulaşacağız da çünkü bu yöntem işe yarıyor

serraelf arkadaşımızın yazdığı yoğurdun içine reçel koyup yemek de kilo aldırıyor geçmiş yıllarda denemiştim ama tadını beğenmediğimden yiyemedim

bebe bisküvisinin de tadını beğenmiyorum ama koca bir kaseye yapıp öyle kaşıkla falan değil direk kafama dikip içiyorum :)

inanmıyorum ya çok sevindim darısı bizim başımıza.umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın dicem ama belliki hızla ulaşcaksın:)

Bende başladım tarih atıyorum 27 Kasım.Hayırlı uğurlu olsun Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. azimli olan kazansın fighthing

bende varım ozamaann 160 boy kilo 40 ...hedef 50 hadi bakalımmm her 3-4 gunde bi tartılıp yazarım herkese başarılllllllllarrrrrrrrrrrrrrrr

bugün diyetisyen kontrolum var bakalım kaç kg olmuşum çok heycanlı :) diyetisyene en son gittigmde 39 dum 2 hafta onceydi oda bakalım smdı kaç

selam kızlar..
3 ay önce bu mamayı bende denedim.. bi hafta yiyebildim yatmadan önce 15 bisküviyle yapıodum...
bi kilo almıştım...
ama sonra üşengeçlikten ve artık onu yiyebilmek için insan üstü bi çaba harcamamdan dolayı bırakmııştım
şimdi yorumları okuyunca tekrar heveslendim ama bi kaç arkadaş mamayı bıraktığınız anda eski kilonuza geri dönüosunuz yazmış..
nası yani... bu mamayı ömür boyunca yicek halimiz yok heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…