inanmıyorum ilk defa kolay bir yöntem buldum sayendeama yatmadan mı yiyosun sabah mı yiyosun ?
maşAllah arkadaşım sende fidan gibiymişsin.yakışır sana 60 kilo kıza bak enine boyuna fıstık gibi derler.aynen ya bi 60 olsam
inanmıyorum ilk defa kolay bir yöntem buldum sayendeama yatmadan mı yiyosun sabah mı yiyosun ?
Arkadaşlar bugün bebe büsküvisiyle ilgili bi yazı okudum.Size link veriyorum...
Lütfen okuyun!! ve siz karar verin ben düşünüyorum şimdiii... kilo almanın bir yolunu buldum bundan vaz mı geçmeliyim???
Anneler dikkat! Çocuklarınızı zehirlemeyin... - Gıda Hareketi
Ve bir annenin yorumu....(Bende yakın bir zamanda bir bebek büskivisi üreticisinin danışma hattını arayıp soya lesitinin GDO içerdiğini ve bunu neden kullandıklarını sordum.... tabiki tatmin edici değil acı bir cevap aldım " tarım ve köy işleri gıda tebliğine uygun bir üründür " ve ben o cevaptan sonra artık bebe büskivisini kullanmıyorum. Aslında zor değil sen,ben, o hiçbirimiz almasak ve bizi kendi ellerimizle çocuğumuzu zehirlemelerine daha fazla seyirci kalmasak ... çok zor değil yeterki bu durum karşısında sesimizi duyurmaya çalışalım.)
25.09.2010 1838
bende tam sevincimi paylaşmak üzere foruma girdim bu yazıyla karşılaştım
her yediğimiz ürünü araştırırsak karşımıza böyle yazılar mutlaka çıkar hiçbir şey yiyemeyecek miyiz o zaman
bu arada 10 günde 1 kilo aldım :)
Arkadaşlar bugün bebe büsküvisiyle ilgili bi yazı okudum.Size link veriyorum...
Lütfen okuyun!! ve siz karar verin ben düşünüyorum şimdiii... kilo almanın bir yolunu buldum bundan vaz mı geçmeliyim???
Anneler dikkat! Çocuklarınızı zehirlemeyin... - Gıda Hareketi
Ve bir annenin yorumu....(Bende yakın bir zamanda bir bebek büskivisi üreticisinin danışma hattını arayıp soya lesitinin GDO içerdiğini ve bunu neden kullandıklarını sordum.... tabiki tatmin edici değil acı bir cevap aldım " tarım ve köy işleri gıda tebliğine uygun bir üründür " ve ben o cevaptan sonra artık bebe büskivisini kullanmıyorum. Aslında zor değil sen,ben, o hiçbirimiz almasak ve bizi kendi ellerimizle çocuğumuzu zehirlemelerine daha fazla seyirci kalmasak ... çok zor değil yeterki bu durum karşısında sesimizi duyurmaya çalışalım.)
25.09.2010 1838
cnm bncede her yediğimiz seyin içinde ne var nasıl diye araştrcaksak işimiz var sonucta herseyin içinde saglıksz zararlı seyler cıkabiliyo yediğimiz meyvelere kadar bsyler buluyolar yani hersey saglıklımı ki bu cok saglıklı olsun illaki zararlı bsy vardr içinde ama sonucta bu bebekler için ne kadar saglıksız olabilir ki. diye düşünüyorum bn :)[/QUOTE
içindekiler bölümüne bakarsanız neler olduğunu görürsünüz.Bu kapitalist dünyada herşey para olmuş herkesin gözünü para hırsı bürümüş bebekmiş değilmiş gözleri hiç bişey görmüyor.bilmiyorum arkadaşlar.çok yiyoruz bu bebe büsküvisini günde 20 tane düşünün ayda 600 yapıyor kilo almak için zararlı olduğunu bildiğimiz halde yemek ne kadar doğru.?Evet yediğimiz herşeyde atrık bişey var herşey katkı maddeli ama biz sorgulamdan her bize sunulanı körü körüne yersek,Allah korusun yarın birgün sağlığımızdan olduğumuz zaman hiç kimseyi suçlamaya hakkımız yok. Ben şimdi alternatif bişeyler arıyorum.
Evet kilo almayı hepimiz çok istiyoruz hayatta belki en çok istediğimiz şey bu.Ama düşünün sırf kilo alcaz diye bu riski göze alıp sağlımızı tehtit etmeye değer mi???
off cok sevindim senin adına ben başlayalıda tam 10 gün oldu ama bekliyorum ay sonu tartılcam :) haydi hayırlısı
içindekiler bölümüne bakarsanız neler olduğunu görürsünüz.Bu kapitalist dünyada herşey para olmuş herkesin gözünü para hırsı bürümüş bebekmiş değilmiş gözleri hiç bişey görmüyor.bilmiyorum arkadaşlar.çok yiyoruz bu bebe büsküvisini günde 20 tane düşünün ayda 600 yapıyor kilo almak için zararlı olduğunu bildiğimiz halde yemek ne kadar doğru.?Evet yediğimiz herşeyde atrık bişey var herşey katkı maddeli ama biz sorgulamdan her bize sunulanı körü körüne yersek,Allah korusun yarın birgün sağlığımızdan olduğumuz zaman hiç kimseyi suçlamaya hakkımız yok. Ben şimdi alternatif bişeyler arıyorum.
Evet kilo almayı hepimiz çok istiyoruz hayatta belki en çok istediğimiz şey bu.Ama düşünün sırf kilo alcaz diye bu riski göze alıp sağlımızı tehtit etmeye değer mi???
inşallah senden de güzel haberler alırız canım :)
bende 1 ay sonra tartılacaktım ama kilo aldığımı hissedince dayanamayıp tartıldım
tabiki sende haklısın ama ben milyonlarca bebeği göz göre göre tehlikeye attıklarını sanmıyorum. öyle bir şey olsaydı kimse almazdı yıllarca piyasada bu bebe bisküvileri...
bana bu yöntemle kilo almak içinde ne olduğunu bilmediğimiz bitkisel karışımlardan yada şuruplardan daha doğal geliyor. yinede sen bilirsin :)
Sütle pekmezi bence karıştırıp icmeyin ben 3 gündür sadece bebe büskivisi + süt ile yapıyorum .. Sabah kalktığımda ise işe yada okula gitmeden önce 5-6 kaşık alıp gidiyorum .. Sütle pekmez birbirini keser bi fayda sağlamaz diye düşünüyorum insallah bende kilo alırım .. 30 gün sonunda sonuçları yazmayı düşünüyorum .. 15 tane bebe büsküvisi bide süt bakalım nolcak..
Boy 1.75
Kilo : 50
Başlangıç Tarihi : 14.11.2012
Sonunda be snunda :) tam başlayalı bugün 12. günüm ve tam 2 kilo almışım arkadaşlar burdan Alliswell sana sesleniyorum canım :) tam 12 günde 2 kilo aldım Allah razı olsun destinax dan cok mutluyum cokk :)))))
kendim almış kadar sevindim arkadasım, tebrikler:)
bende bi an önce tartılıp kilo aldığımı görmek istiyorum. ama ben baslayalı daha 6 gün oldu ve 2 günde oruç tuttum.Allah kabul etsin de umarım benı etkılememiştir
canımmm benım devamı da gelsin inş...
Sonunda be snunda :) tam başlayalı bugün 12. günüm ve tam 2 kilo almışım arkadaşlar burdan Alliswell sana sesleniyorum canım :) tam 12 günde 2 kilo aldım Allah razı olsun destinax dan cok mutluyum cokk :)))))
bende varım ozamaann 160 boy kilo 40 ...hedef 50 hadi bakalımmm her 3-4 gunde bi tartılıp yazarımherkese başarılllllllllarrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?