1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

geçen sene 39-40 arası gidip geliyordum
bu mama sayesinde 2 ayda 43,5 kilo oldum ama ara verdiğim için gerisi gelmedi

şimdi yeniden başlıyorum mamaya
en büyük hayalim kilo alıp bana çok zayıfsın diyenleri şaşırtmak :)
hepimize başarılar :)

arkadaşlar bende kilo almak istiyorum ama özel olarak napıcaz anlamdım :)

hu hu kimse yokmu.okuduğum kadarıyla bisküvili mama yicez:) komedi ya eşim gülcek bana.tadınıda pek sevmem ama kilo aldırsında yerim yani

ben kendime kalori hesabı yaptım..

sabah kahvaltıdan sonra / gece yatmadan önce bebe bisküvisi maması ( bir kase süte 25 tane bisküvi koyarak) günde iki defa yaptığımı varsayarsak yaklaşık 900 kalori ediyor

100 gr fındık (1 kase) 650 kalori

1 kase tahin pekmez yaklaşık 500 kalori

toplam 2050 kalori ediyor bu şekilde kilo alacağıma inanıyorum

hu hu kimse yokmu.okuduğum kadarıyla bisküvili mama yicez:) komedi ya eşim gülcek bana.tadınıda pek sevmem ama kilo aldırsında yerim yani

var var olmazmı .. Destinaxın o dediği tarifi uygulucaksın düzenli bi şekilde okadar ama düzenli olcak onun icin yarış yapıyoruz birbirimizle :)

Hosbuldummm.benimde boyum 1,53 kilom 45 yillardir ne 1 kilo aldim nede verdim esime soylemistim almis ve oda bana katilmak istedi:-D biz 2 kisi olduk kizlar ozaman yaris baslasiiiiiinnnn:-D

bi kıvılcım çıkardık ateş olmaya gidiyoruz:) ateş gibi kızlar olucaz inş kilo alınca da :)))

bende yarışa varım lütfen benide yazar mısınız? kızlar. :)
boyum 155 kilom 46 hedefim 50-52 arası
siz şimdi iyisin diceksiniz ama benim kemiklerim cok ince ve minyonum belli olmuyor oyüzden..

kızlar kalori de hesaplayabilirz mesela benim günlük kalori ihtiyacım 1500 ama kilo almak icin iki katı olması lazım.
ben sadece gece bebe bisküvisini yapıyorum başka fındık yesem olur mu cok sivilce yapmasın sonra ben tahin pekmez hiç sevmemde.
kısaca yediklerinizi yazın kalori hesaplayın bi ara ben yapıordum işe yarıyordu ama işte üşengeçliğin gözü çıksın

buna ek olarak evet dediğin gibi fındık badem ceviz hergün birde muz eklersen hızlandırıyor kilo alımını.sivilce yapıyor bunlar,onun içinde günlük yüzünü yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesi yada yarı yarıya sulandırılmış limon suyuyla silebilirsin.
Ben de tekrardan başladım ben de varım yarışmaya:)

ALLisWELL09 dostum neler oldu öyle ya gittikce artıyoruz herkes başladığı günü tarihi boy kilo vs yazarsa iyi olur bence :) eski mesajları okuyun yeter herkes hoşgeldi tekrardan ..

İyiyiz iyyiz benim keyifler şahane bilmiyorum sizdede oldumu başlayalı tam 8 gün oldu istahım acıldı tartılcam kendimi zor tutuyorum 1 ay olsun öyle tartılcam :) iş yerinde diyolar bana bu aralar cok yemeğe başladın böyle devam kilo alcaksın diyolar :) Ay insallah kızlar.

hadi inşAllah hep beraber bıldır bıldır etlenicez:) ben bu gün başlıcam.170 boy.53 kilom.hedefim 60 inşALLAH

başla başla ama aksatmadan yap aman he :) evet ya benimde 60 şuan 50 yim acaip farkeder bende boyumda 1.76 3 ayda 60 olsam başka da bişey istemem kızlar

maşAllah arkadaşım sende fidan gibiymişsin.yakışır sana 60 kilo kıza bak enine boyuna fıstık gibi derler.aynen ya bi 60 olsam

evet arkadaşım ya bi sürü olduk :) maşallah maşallah bize.... benimde iştahım açıldı gibi ya,arada çikolata tarzı şeyler yiyorum ki kalori olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…