1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

kızlar kötü bi haberim var

Bende kilo alıp vermekten dolayı çatlaklar oluştu
eğer kısa sürede kilo alıp veriyorsanız dikkat edin derim
ilk defa buna şahit oldum hiç hoş değil şimdi tekrar kilo almaya korkar oldum nasıl geçicek bunlar ya

ben düzenli yapmıyorum aksatıyorum hep.2 kilo alır gibi oldum ama 1 kilo almışım meğer.neyse o da bişeydir

yaa kızlar ben 17 yaşındayım 1.60 boyunda 45kg 700gr zayıfım baya 10 kilo falan almak istiyorum. ben okula sabah 7 gidiyorum kahvaltıyı 6.30 da yapıyorum1 de eve geliyorum geldiğim gibi yemek yiyorum acaba kahvaltıda mı yesem okuldan geldikten sonra mı yardım edermisinizzz

Kızlaarr Sip... şurubu aldım. Zaten alerjimde var. Dr. Bir ara yazmıştı bana bu şurubu iştah kesikliğimin sebebi alerjimden dolayı olabilirmiş.

Bisküvi süte karıştırma olayını sadece 2 gün yaptım işe yarıyor. Sabah kalktığımda acıkmış oluyordum :) Gelin görün ki üşendiğimden devam edemedim. Tekrar denicem ayrıca bir tavsiye
bisküvi yerine ekmek ve bal da uygulayabilirsiniz. Daha hafif olması açısından.

Benim şöyle de bir sorunum var. Kilo aldım mı göbek ve yanlarım çıkıyor. Spor da yapamıyorum. Bu çok can sıkıcı orantısız alıyorum.

aynı yaştayız cnm seninle bnm boyumda 1.64 ama kilom kaç bilmiorum en son 40 ancaydım ama sonra bu mama sayesinde 4 kilo fln aldım 44 45 olmuşumdur dene bu mamayı sende bak aksatmadan kullan ama mutlaka işe yarıycaktır ayrıca mamayı öglen yemeginden sonra ve yatmadan tok karnına yap 2 ögün yani daha iyi olur bnce cnm

çok sağol canım yaa. peki ne kadar sürede aldın

cnm bn 20 25 günde aldım bide bn ek olarak sabahları aç karnına yarım çay bardağı pekmez içiyodum bide akşam üstü 1 kase yogurdun içine 3 kaşık recel ekleyip karıstrp yiyodum öglen ve yatmadan öncede mamayı yiyodum son günlerde yapamıyorum ama tekrar sıkı bi şekilde baslycam sende böle yapabilirsin bak bunuda baska biyerdn bulmuştm işe yarıyo :)

arkadaşlar bende bebe bisküvisi yyip klo alanlardanım. ama bundan 3 hafta once sudan dolayı mkrop kaptm ve 2 hafta kadar mamayı yıemedim. smdi tekrar başladım ama pekmez katamıorum karnım aqrıo. 2 hfta mama yıemediqim için 46,5den 45,5e düstüm. size tavsiyem mamayı yemeden önce mutlaka yarım ekmeqınze bişi koyun ole yıın ve yatın. qünlük 3 öqününüz meyveniz mutlaka olsun. eqer devam edebilseydim 48 kadar olurdum durmak yok tekrar yola devam.

arkadaşlar burada bir şey çok önemli. tamam mama kilo aldırıyor burada herkes hemfikir. ancak diyelim istediğim kiloya geldim, mamayı da daha fazla kilo almamak adına bıraktım. tekrar kilo mu veriyorum. çünkü buradaki yorumlardan o çıkıyor. bırakanlar kısa sürede 1-2 kilo gene düşmeye başladığını yazıyor. eğer öyleyse ömür boyu mu kullanacağız biz bunu? ya da kesintisiz kullanmak hepten bir obeze çevir mesin bizi? ortası nedir? deneyip, kilo alıp, bırakmış arkadaşlar deneyimlerini yazarsa süper olur. ben de başlamak istiyorum ama şimdi kilo alıp bırakınca da verirsem iyice deli olurum. hep devam etsem şişerim. ay anam karman çorman oldu kafam iyice :)

cnm sen yanlış anladın sanırım, konuyu açan arkadaş hero baby nin bebe bisküvisini önermişti mamasını değil. markette ben de rastladım o mamaya, az kalsın ben de onu alcaktım yanlışlıkla. suyla hazırlandığını okuyunca bıraktım, bisküvisini aldım. ama mama da aynı etkiyi gösterir heralde diye düşünüyorum :44:

Ne kadar usensemde kalktim bi kase mamai yaptim yerkende buraya yaziyim dedim artik severek yiorm valla mamayi ilk gunler midem bulaniodu. Buarada 23 gundur mama yiorm ve 1 kilo almisimm. Ya bi yandan seviniorm soncta aldim yani ve devam ediorm birakmadim ama bi yandanda koskoca almak istedigim 10 kilonun yaninda sdce 1 kilo aldim die ikilemdeyim. Ama sonucta almya basladim pes etmeye niyetim yokkk geldin kilolarrr

kızlaaarrr arkadaşıma söyledim 24 yaşında 40 kilo olan kız bir ayda 4 kilo aldıııı bir ay daha devam etcek inşallah 50ye kadar çıkmak istiyor .işe yaradığı için çok memnun ama aksatmadan hergün yapmış bide eczaneden vitamin almış onu kullanıyormuş .Bende bir aydır yapıyorum ama çok düzensiz olduğu için anca bir kilo alabildim

ama destina bunu yazmıştı ilk sayfada....
ben yıllardır gayet iştahlı hiç bir şekilde yemek ayırmayan ne bulursa yiyen tiplerdenim özellikle hiç birşey yapmadım yemedim.Küçüklüğümden beride bebe bisküvisi süte bayılırdım. Bigün dahiliye doktoruna gittim ağlayarak bana kilo aldıracak bişeyler verin lütfen bıktım artık kıyafet bulamıyorum millet çılpı diyo bana diye "doktor güldü önce sonra birsürü tahlil falan hiiç bişeyim yokmuş bana ne dedi dersiniz mama ye bildiğin bebek mamasımı dedim evet milupa falan al ye ciddiyim dedi " dalga geçiyo sandım mamalar pahalı diye bende bu bnm yöntemi yapıyım bakıyım dedim vallahi oldu yatmadan önce mutlaka tok karna tatlı niyetine gibi :) yedim yattım özellikle hiç bir şey yemedim içmedim bol bol yiyin zaten bi süre sonra iştahınız açılıyo
Umarım yardımcı olabilmişimdir...

ve sanırım maması bisküviden daha zengin içerikli....bisküvinin ambalajını dün attım keşke atmasaydım karşılaştırırdım ama bu daha ii sanki...yha bide insanın içi yerken kalkmıyo bisküvide ki gibi...o kadar lezzetli ki hele tahıllı ballı olanı....yalnız cebe tuzlu ...nolursa olsun artık en kısa zamanda kendime ayrı bi dolapta full bebek malzemesi doldurcam ...devam sütü almayı bile düşünuyorum vhalla ...

Kızlar bende 26 yaşındayım 1.61 boydayım ve 48 kilodayım. aynı zamanda evliyim bebek düşünüyorum ama bebekten önce biraz kilo alayım vücudum direnleçsin istiyorum. bu mama işi kısa zamanda sonuç verir mi deneyen arkadaşlar. yani bana zor bir şey gelmedi akşamları bunu yapmak ama yapmadan bilemeyiz tabi.

ben mama yiyerek kilo alanlardanım, ama aralıklarla yedim maalesef...

ama şu an da 45 den 49 a çıktım...

ara vermeseydim dahada fazla alırdım

bu arada bende pekmez değil bir yemek kaşığı bal atıyorum pekmezle süt zararlı diye bi duyum almıştım çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…