1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

ben de 1.60 boyundayım 38 kiloyum 21 yasındayım daha 40 kilo bile olamadım (( dahiliye ye de gittim diyetisyene de diyetisyen fortimel energy diye bi süt verdi 3 aydır kullanıyorum ama gramı na kadar aynı hiç artmadı bende başlıcam buna inş. bende alırım yaa

inş. alırsın sende ya

arkadaşlar 53 kilo olmuşummm
aldım başımı gidiyorum artık haftada bir kere yapcam kızlar darısı başınıza 46 kilodan 53 kiloya çıktım dahada dicek sözüm yok

canım pekı bu değişikliği sen kendin de farkedebiliyomusun görsel olarak değişme var mı.ben kilo aldıgımda sanki hiç belli olmuyo gibi hissediyorum

3 aydır bu konuyu uzaktan takip edenlerdenim. ve o 3 ay içinde 10 gün kadar bebe bisküvisi yiyebildim ve her yaz,ramazan boyunca olduğu gibi kilo vermişim. 3 kilo vermişim 41.5 kiloyum suan ve boyum 166cm. artık kilolu olmak istiyorum,göbeğim olsun istiyorummmmm. 2 gündür tekrar başladım bisküvilerime azimliyim devam edicem inş... ve yapan arkadaslar da sonuçlarını yazsınlar ki birbirimizden güç alalım!

bu bebe bisküvisi bende işe yaramadı daha dogrusu uzun sure devam edemedım.eger zayıflıgınız hasstalık dercesindeise oncelıkle bi doktora gorunun cunku bunun altında yatan bır takım saglık problerınız olabilir.ve benım yontemım su oldu gecelerı yemek yiyip yatmak ve acıkma duygusunu asla hissetmeden mıdenızı doldurmak.karnınız guruldamasın hiç bi zaman ne bulursanız atın agzınıza
ben istedigim kiloya kavustum darısı sızlerın başına

Yarından itibaren başlayacağım bakalım, birşey kaybetmeyiz..
5 kilo alsam yeterli olacaktır benim için..

17 gün oldu başlayalı 3 gün aksattım ve sonuç harika kızlar ya tartıda kilomu görünce şok oldum 3 buçuk kilo aldımmm

tartıldın mı nergis sonucu merak ediyorum bnde ?

canım dediğim gibi 17 gün oldu başlayalı 3 gün aksattım veee 45 den 48 buçuğa çıktım 49 a doğru ilerliyorum ve acayip iştahım açıldı ben normalde yıllardır 45 kilodan yukarı çıkamadım düşün artık

çok sevindim cnm senin adına :) bnmde dediğin gibi iştahım acıldı ve bnde almaya basladım kilo hemn farkedildi bnde baslayalı 20 gün olcak tartılmadım ama aldıgım çok belli bisküviye baslamadan önnce 40 kiloydum sanırım bi 44 fln oldum hedefim 50 51 boyumda 1,64 fln inş. hedefimize ulaşırız senn hedef kaç cnm ayrıca boyun ?

kızlar benim midemi bulandırdığı için ben şöyle yapıyorum sütü ısıtyorum bardağa koyuyorum bisküviyi batırıp batırıp yiyorum yüne içinde erimiş oluyor yani pek bişey farketmiyor bence en azından midemi bulandırmıyor

mide bulandırması konusunda haklısınız arkadaşlar. o yüzden alışana kadar göz kararı içebileceğim kadar yapıyorum. kocaman bi bardak

sütle yapıyorum: 1- 1,5 kase geliyodur. ilk günlerde de 15 bisküvi kadar koyuyuyorum cok ballı geldiğinden alışayım die.giderek

artıracagım inş. ve işe yarayacagına bu sefer inanmak istiyorum.

kızlar ama önemli olan bisküvilerin sütte iyice erimesi benim bildiğim kadarıyla en başlarda bi arkadaş böyle demişti..benimde ilk günler çok bulanıyordu hatta yememeyi bırakmayı düşündüm ama şimdi bulanmıyor bünye alıştı galiba

Son düzenleme:
Kizlar Ben baslayali 13 gun oldu 3 gun icemedim ama daha tartilmadim. Gercktem benmde istahim cok acildi. Bn ilk gun ilik sutle yaptim bide biraz bali fazla koymustum cok tatli olmustu midemi bulandirmisti. Simdi dolaptan cikariorm bi kase sut koyuorm 12-13 tane bebe biskuvisini eritiorm icinde 2 kasikta bal valla seve seve iciormm :) tek zorlugu tam uykum gelmye baslaynca kalkip hazirlamak zor gelio okdrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…