bende denemek isterim bunu ama kilo nerelere dağılıyo o önemli
farketmez cnm:)Ama inş çabuk pes etmezsin benim gibi:)Midem çok çabuk pes etti.bende dün başladım ülker herobaby aldım markası farkedermikiii:):)
kizlar 2 gün oldu bende baslayali inaniyorum ki etkisi olucak 24 yasindayim ve 48 kiloyum boyumda 1.68 gerisini tahmin edebilirsiniz 3-4 senedir 45-50 kilo arasinda gelip gidiyorum fazlasi yok artik kadinsi vücut hatlarim olsun istiyorum esimde bazen dalga geciyor sinir oluyorum beni gören 17 yasinda falan saniyor iyice morelim bozuluyor tabi haliyle kilolu olmadigim icin gögüslerimde cok ufak 75 bedeni doldurmuyor bile mamayla birlikte geceleri cörek otuylada gögüslerime masaj yapiyorum tam 2 hafta sonra buraya tekrar yazicam gelismeleri inaniyorum kilolar geliyor kizlar
Evet kilo alırsın ama düzenli devam edersen.Benim de sorunum bu mamayı midemin daha fazla alamamasıbende dün bu konuyu okuduktan sonra sabah 4.99 lirara bebe bisküvisi aldım çok heyecanlıyım inşallh işe yarar.ama bize bugün eski komşumuz geldi ve bebeği var bu mamanın kilo aldırdığını söyledi iyicene umutlandım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?