az da olsa gelişme gördüm ya o kadar heveslendimki dün bi akşam tıka basa yemek yedim üstüne mamayı yedim yatmadan önce 11de yine mamadan yapıp yedim
Pantolonumun dizden aşağısı darlaşmaya başladı vallahi bol gelen pantolon inş yakında tayt gibi otururönceden içinde kaybolduğum eşofman arkadan darlaştı inanılmaz mutlu oldum yaa.. Gözle görülür çok bişey yok çünkü hala zayıfım en azından 46 olsam uçarım valla
çörek otuyla nasıl masaj yapıyorsun canım ve işe yaradımı.
Bende 20 yaşındayım 51 kiloyum boyum 172. 52den yukarı çıkamadım senelerdir.artık düzenli bi şekilde şunu uygulayıp kilo almak istiyorum.hemen şimdi başlıyorum
hadi bakalımm ben de başladımm :) 45 ten 50 ye doğruu :)
sen başladın mı cnm mamaya?? durumlar nsl
slm arkadaşlar sonuçlar çok güzel maaşallah nazar değmesin
hepimiz ideal kilomuza kavuşacağız inşallah.
sabredelim arkadaşlar.
açıkçası biraz zor oluyor yemesi bana göre. aslında ne kadarda çok severim bebe bisküvisini. ama sütle birleşince ve de sıvı halde olunca çok zorlannıyorum. ama giydiklerimin üzerime oturması için değer diye düşünüyorum. fıssstık gibi olmak istiyorum. bi de bi şey soracağım : bu mamaya bal katan var mı acaba. çünkü çok şekerli oluyor zaten:26:
slm arkadaşlar sonuçlar çok güzel maaşallah nazar değmesin
hepimiz ideal kilomuza kavuşacağız inşallah.
sabredelim arkadaşlar.
açıkçası biraz zor oluyor yemesi bana göre. aslında ne kadarda çok severim bebe bisküvisini. ama sütle birleşince ve de sıvı halde olunca çok zorlannıyorum. ama giydiklerimin üzerime oturması için değer diye düşünüyorum. fıssstık gibi olmak istiyorum. bi de bi şey soracağım : bu mamaya bal katan var mı acaba. çünkü çok şekerli oluyor zaten:26:
Bayramdan sonra yazmıştım ramazanda 45 kiloya düştüğümü.Yemek yemeye başlaynca kilolarım geri geldi ve dün ilk defa 48,5 oldum
42 'den 48,5 çıkmak çok muhteşem bi duygu bugün hep eve gitmeyi düşünüyorum bir an önce tartılmak için.İnanamıyorum hala 48.5 oldğuma ya 2 güne kadar 49 olursam mutluluktan ölürüm heralde
Bi arkadaş bana bigünde neler yediğimi sormuştu yazıyorum
Sabah 2 tane peynirli poça
Öğlen yemek (çorba+sulu yemek+pilav+tatlı veya salata)
Saat 3 gibi çikolata yediğimde 2 tane çikolatalı gofret yiyorum.Bazende şeftali 1 tane
Akşam 7.5 da evde yemeğimi yiyorum sonrada bisküviyi yiyip yatıyorum
Bayramdan sonra yazmıştım ramazanda 45 kiloya düştüğümü.Yemek yemeye başlaynca kilolarım geri geldi ve dün ilk defa 48,5 oldum
42 'den 48,5 çıkmak çok muhteşem bi duygu bugün hep eve gitmeyi düşünüyorum bir an önce tartılmak için.İnanamıyorum hala 48.5 oldğuma ya 2 güne kadar 49 olursam mutluluktan ölürüm heralde
Bi arkadaş bana bigünde neler yediğimi sormuştu yazıyorum
Sabah 2 tane peynirli poça
Öğlen yemek (çorba+sulu yemek+pilav+tatlı veya salata)
Saat 3 gibi çikolata yediğimde 2 tane çikolatalı gofret yiyorum.Bazende şeftali 1 tane
Akşam 7.5 da evde yemeğimi yiyorum sonrada bisküviyi yiyip yatıyorum
sevindin senn adına darısı benm de başıma.boyun kaç?
ofbı ben alamıyorum herlade.adına cok sewındım.nekadar zamandır uyguluyosun bıskuwıyı ve nasıl kullanıyorsun?
ben bunu bi aydır yapıorum her gece yiorum bebe bisküvisi ytmadan önce 20 tane süte karıştırıp.kilomda bi deişiklik olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?