1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Bu bebe bisküvisi ve süt karışımını ben de arada bir yaparım ama bu hiç aklıma gelmemişti. Ben de kilo almak istiyorum deneyeceğim bunu.

Dayanamadım kardeşimi yolladım gitti aldı bebe bisküvisi. Hep birlikte yedik. Mama gibi yapmadık ama milkshake ile birlikte iyi gitti. Komşumuz görünce bisküviyi anneme demiş ki ''Bebe bisküvisi kilo yapıyormuş biliyor musun'' Kadının içine mi doğdu ne

1 haftadır yapıorum etkısı olmadı ama ramazandan kaynaklandıgını dusunuorum cunku acım ama bırakmıyorum ramazandan sonra durmak yok.1eylulde duzenlı baslasam hedefım eylul sonuna 5 kılo ekım sonuna toplam 9 kılo inş basarıcam

kızlar bende aranıza yeni katıldım. keşke daha önceden katılsaydım. benim kilom 39 du. xxxx diye bir şurup var . vitamin şurubu . doktor tavsiyesi ile onu kullandım ve 4 ayda 6 kilo aldım . şimdi 45 kiloyum. gerçekten şurupta etkili bir yöntem.
fakat baktım ki mamanın etkisi daha çokmuş. daha kısa sürede daha çok kilo aldırıyor. umarım bünyeden bünyeye değişen bişi değildir ver herkeste aynı hızda etki gösterir. paylaşan arkadaşa çk tşk ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de deniycem yöntemi başladım çalışmalara bunda nişanlımın etkisi büyük sağolsun kuru diye diye moralimi eksilere düşürüyo hedef 54 sonra beni tutabilene aşk olsuunnnn

peki ben bişi sormak istiyorum arkadaşlar ben sütü muzlu süt aldım acaba olur mu

bişey değişeceğini zannetmiyorum önemli olan bisküvileri ıslatmak değil mi bende evde süt yoktu şeftali suyuyla ıslattım üstüne de rondoda fındık çekip ekledim bulamaç yaptım tadıda güzel oldu :78:

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler öncelikle :) Bende şimdi aldım geldim iftarı açtıktan sonra ilk gün bugün deyip başlayacağım. Yalnız bal yok herhalde katmasak olur mu sizce ? :26:

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler öncelikle :) Bende şimdi aldım geldim iftarı açtıktan sonra ilk gün bugün deyip başlayacağım. Yalnız bal yok herhalde katmasak olur mu sizce ? :26:

Bende düN başladıııımm 18 yaşndayım ve 37kiloyum allahım ölcem

umarım etkisi olur bi 10 kilo almayı düşünüyorum yerken nedense kuscak gibi oldum ağır geldi bana ama ne olursa olsun pes etmek yok ! Zafere gden yolda çekilen çile kutsaldır

Ramazan dolayısıyla etki etceğini sanmıyorum ama daha sonrada devam edicem konu sahibine teşekkürleer

Son düzenleme:
arkadaşlar iki kase kadar süt çok fazla geldi bana
15-20tane bisküvi katılınca bile koyulaşmıyo
. kendimi sadece süt içer gibi hissediyorum ve ben süt sevmem.biraz koyulaşsa mama gibi olsa sorun olmıycak.
iç iç bitmiyo zaten.
2 kase değil de 1 su bard. kadar sütle yapsak işe yararmı ki

Walla bilmiyorum ama banada 2 bardak cok gelıo mıdem bulanıo.bi duble kola bardagına 20 tane koyuyorum orta kıwamda oluo cok koyu bıle olmuo.anca bunu zor ıcıyorum

kızlar bende basladım dun yemeye.ama ınanılmaz agır geldı öluyodum yerken dıslerım kamastı o kadar dıyım.ama yıcem mecbur artık yaa sonucları yazalım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…