kızlar ya başıdnan beri takip ediyorum bi başlayamadım şu mamaya
benim sorunumda uyku yoksa öğüre möğüre yicem ama akşam yemeğindne sonra uykuya yenik düşüyorum
2 yaşında oğlumda var onu uyuturken uyuyakalıyorum sonrasında uyanamıyorum mamayı yemek için
o göbek çıkacak ordan söyliyim :) sıkışlaştırma hareketleriyle eritirsin bişey olmaz heryerim orantılı kilo aldı daha sonra fazla göbek ve bel oldu oda sporla flan gidiyo öyle çok ta sorun yapacak bişey olmaz cnm merak etme
bend e45 kiloyum mama yaparak yemesemde mesela 10 tane bebe bisk.yesem arkasına 2 bardak süt içsem 1 kaşıkta pekmez içsem olur mu?ben öyle karışımları pek yiyemiyorumda olur mu acaba?
kızlar ya başıdnan beri takip ediyorum bi başlayamadım şu mamaya
benim sorunumda uyku yoksa öğüre möğüre yicem ama akşam yemeğindne sonra uykuya yenik düşüyorum
2 yaşında oğlumda var onu uyuturken uyuyakalıyorum sonrasında uyanamıyorum mamayı yemek için
canım tadı okadar güzel ki bide miss gibi kokuyo vallahi bak önce küçük paketlerde satılan bisk.lerden al dene sonra için alırsa büyük paketlere geç ve devam et bebe bisküvisi süt çook öncelerden beri en çok kullanılan bebek besleme yöntemidir ve çokta besleyicidir.Benim aklıma bu fikri sokanda bir dahiliye uzamanıdır unutmayın belirtmiştim zaten milupa tarzı mamalar kullan dedi ama pahalıya kaçtıgından bende böyle bişey yaptım ve sonuç aldım.
aynen ben de her yerime dağılsın istiyorum özellikle yüzden alsam çok iyi olacak. spor yapmak bana olur gibi geliyor. Bu aralar işsizimgeçen yaz 54 kiloydum ama hemen göbek belirginleşiyor diye ve sinir oluyordum.bende bu durumdan hoşnut kalmayaınca biraz yemeyi içmeyi kestim ve 50 kiloya düştüm .1 senedir kilom 50 idi.şimdi ramazanında etkisiyle 47 ye düştüm.yüzüm iyice ufaldı.biraz kilo almam lazım ama istiyorum ki aldığım kilo vücudumun her yerine dağılsın.bu konuda fikrin varmı konu sahibi arkadaşım ?:26:
Canım teşekkürler verdiğin öneri için .Benimde ablam 28 yaşında nişanlı ..45 kilo (1,58 boyunda) bir türlü kilo aldıramıyoruzz.yemiyor pekte ..çALIŞIYOR BELKİ ONDAN DİYORUZ.TÜM TETKİKLERİ YAPTırdı annem çok şükür bir rahatsızlığı yok..küçükken toplu bir çocuktu ama işe girdi zayıfladı (7 yıldır çalışıyor) bu senin önerini uygulamak istiyoruz..okudum annemle ablamada ..denicez tüm istikrarlı bir şekilde ben yapıp geceleri yediricem artık YAA GELİNLİĞİN İÇİNE YAKIŞMICAK WALLA :))))zaten hem beni görenler sen mi büyüsün diyip duruyolar 3 yaş küçüm ondan oysa ki ben biraz topluyumda ona göre :)))))
Canım teşekkürler verdiğin öneri için .Benimde ablam 28 yaşında nişanlı ..45 kilo (1,58 boyunda) bir türlü kilo aldıramıyoruzz.yemiyor pekte ..çALIŞIYOR BELKİ ONDAN DİYORUZ.TÜM TETKİKLERİ YAPTırdı annem çok şükür bir rahatsızlığı yok..küçükken toplu bir çocuktu ama işe girdi zayıfladı (7 yıldır çalışıyor) bu senin önerini uygulamak istiyoruz..okudum annemle ablamada ..denicez tüm istikrarlı bir şekilde ben yapıp geceleri yediricem artık YAA GELİNLİĞİN İÇİNE YAKIŞMICAK WALLA :))))zaten hem beni görenler sen mi büyüsün diyip duruyolar 3 yaş küçüm ondan oysa ki ben biraz topluyumda ona göre :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?