kızlar tüm yazılanları okuyamadım ama anladığım kadarıyla _yemek yemeyi yük olarak gören biri olarak_ etkili bir yöntem.
Bugün başlıyorum ben de.Zaten gerekli olan her şey evde var,1 yaşında oğlum var.artık bisküvileri balları ortak kullanacağız.
Ben söylediğim gibi yemek yemeyi sevmiyorum , gittim marketten harnup pekmezi ve ballı çerez aldım.Bu ballı çerez tam bir kalori bombası.
Planım şu :gündüz iş yerinde normal beslenme, akşam eve gidince yemek+harnup pekmezi+ballı çerez+sütlü bisküvi.
Bu arada yaşım 27 , boyum 1.63 kilom 45.
ayrıca bebeğin olunca kilo alırsın merak etme laflarına kanıp da hamile kalınca kilo alırım nasılsa umuduyla yaşayan arkadaşlarım , hayatınız boyunca kilo almayı başaramadıysanız hamile kalınca aldığınız tüm kilolar doğumla gidecek ve siz eski zayıflığınıza döneceksiniz.Haberiniz olsun çok umutlanmayın.
Ben hayatımda ilk defa 48 kiloyu hamile kalınca gectim , 61 ile doğum yaptım , çok da umutluydum 52-53te kalırım diye ama yok canlarım , ne yaparsanız yapın gidiyor kilolar.
kızlaaaarr kiloyu alan ortadan kayboluyo bende dahilnasıl olsa güzelleştik die
arasıra bi iki bişey yazında kilo almaya devammı ediyoruz burdan bildirelim
Ben 43 kilo ile 6 hafta önce başladım mama yemeye.. 12 senedir birçok yöntem denedim kilo alabilmek için, ama hala çubuk gibi inceydim.
Bu yöntem ile çok kolay kilo aldım. Şuan 50 kiloyum. Okullar açılınca bende DestinaX gibi arkadaşlarımı kapak edicem..5 kilo daha istiyorum.. :)) Teşekkürler herşey için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?