1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Ben de bu diyeti yapmamı sağlayan arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.doğum sonrası bile 53 kg.düşmüştüm.doğum öncesi hep 47-48 gezerdim.şimdi 58 kg.oldum.halimden çok memnunum.bir ay oldu bırakalı ve hiç kilo vermedim

arkadaslar yaklasık 20 gun oldu hıc aksatmadan yaptım.ama 1 kılo alabıldım.onuda ılk hafta almıstım.sonrasında bır degısme olmadı.aman aman bı yemem yok ama elimden geldıgınce bu yeme işini kendime bi görev edndim ve aksatmamaya çalışıyorum öğünlerimi..diğer yapan arkadaşlar ayda 4 kilo alırken benım daha 1 kilo almam cok üzdü beni..

sanırım bu kilo alma olayındada bi kırılma noktası var..yani ben şu zamana kadar en fazla 48 kilo olabildim.bu diyete başlamadan önce 47ydim.tekrar 48 oldum.ve üstüne çıkamıyorum.hani belki 50 falan olabilsem ondan sonra daha rahat alabilicem.bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

ya bu hafta bir haber gördüm, kadın amerikada yiyerek 350kg ya çıkmış ve bunu iş haline getirip netten parayla nasıl kilo alınacağını anlatıyormuş.. kadın 450 küsür kiloya çıkmayı amaçlıyormuş yaşayan en şişman kadın olmak için :)

kıvamı aynı koyu tarhana çorbası gibi oluyo canım ne çok cıvık ne çok lapa tam ortası ben 2 su bardağına yakın süte 25 tane falan katıyorum öyle ne cıvık oluyo nede lapa oluyo cırcıvık da olmasın ama yani midede durma süresini kısaltır belki etkisi azalır sen dediğim gibi ortasını bul işte tatlım başarılar...

ohaaa oda abarttıkça abartmış ne anlamanı varsa 450kg olarak yaşayan tek kadın olacakmış onun içine öküz oturmuş herhal :90: töbee

tatlım ara öğünler oluştur kendine hafif ama etkil şeyler ye ben bahsetmiştim kuru badem on tane acayip fark ettiriyo yoğurt meyveler hiç bişey bulamadın al eline salatalığı tuzla tuzla ye 1 dilim ekmekle beraber

kızlar üzülmeyin umudunuzu yitirip olumsuz düşünmeyin kendinize ara öğünler oluşturun ben bahsetmiştim kuru badem acayip fark ettiriyo günde 10 tane yiyebilen daha fazla ben bi paketini yiyodum mesela yoğurt öğlenleri yoğurt yiyin sabah kavaltısından snra badem kahvaltıda ceviz ne iliyim sadece bu karışıma bağlı kalmayın bu karışımı düzenli yapın fakat kilo almak iççin akşamı beklemeyin gündüzleride kuruyemişlerinizi yiyn yoğurt yiyin afiyet olsun bol kilolar(yanii ideal demek istedim:)

Bende bu akşam itibari ile deniyorum inşallahhh ile yarar

ben 5 ayda 11 kilo verdm .( üstelik kilo vermk içn hiç birşey yapmadım. şimdi kilo almaya çalışıyorum. bunu kesinlikle deniycem

merhaba arkadaşlar bende destinax arkadaşımızın deneyimnden sonra bu karışımı yaparak şu an 3 kilo aldım hatta 3,5 başlarken tartıda 41 gösteriyordum şimdi 44,300gm almışım ama henüz 45 göremedim fakat ben bu deneyimi biraz değiştirdim onuda sizle paylaşmak istedim
destinax arkadaşımız gece yatmadan tok karna önermişti fakat büsküvi sayısı ve bal karışımı bende ağır geldiğinden ben sabah ve gece olmak üzere iki defa yaptım sabah kahvaltı sonrası 10 adet büsküvi biraz süt karıştırdım hemen ardından sahanda dövdüğüm cevizden 2,3 kaşık alıyorum sonra günlük faliyetlerime devam ediyorum.Bu arada çayın malum demir emilimini azalttığını ve kahvaltıda önerilmediğini düşünerek ben çayımı biraz demli içerken kahvaltıda çayı biraz açtım ve içine 3 damla limon ve Şeker yerinede bal koymaya başladım ki... böylelikle baldan ve limondanda vitaminimi alıyorum çok çay tüketiyordum onu azalttım ve içerkende limonlu içiyorum gün içerisinde pek yemek alışkanlığım yoktu ama şimdi bişeyler atıştırıyorum ve gece tok karna yine bu karışımı yaparak aynı şekilde yiyip yatıyorum bu sayede bir ay içerisinde 3 kilo almayı başardım kilo almanın bana hem avantajı oldu hemde dez avantajı kilo aldım kendime geldim özgüvenim daha iyi şuan dez avantajı ise aldığım kilo göbek ve kalçalarıma yaradı ama zamanla dağılırmış egzersiz konusunda biraz tembelim biraz keyfini çıkarıyım diyorum :)neyse işte böylee benimde kilo alma tecrübem ben tekrardan destinax arkadaşımıza teşkkür ediyorum..umarım sizinde işinize yarar.

bende bir işe yaramadı 1 aydır yiyorum.
xxxx surubunu deniycem bide oda olmazsa çabalamıcam artık

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler canım bende denemek istiyorum benim 10kilo ya ihtiyacım var baya zor olacak ama 2 tane çocuğum var hala daha 47 lerde sürünüyorum resmen 58 de olsam fena olmaz alamıyorum bıktım artık çocuk gibi kaldım allahtan boyum uzun ya bende severim bebe ve sütü önceden duymuştum ama düzenli yapmadım yapayim bari sayende vesile oldun

Ben verdiğin tarife başladım 16.günüm aralıksız her gece yapıyorum.hatta su bardakları ile değil büyük kola bardağı ile içiyorum ekstra içine muz da koyuyorum.etkisini ne zaman göstermeye başlar acaba?

bende kilo almak isteyenlerdendim aslında. diyetsyene vs. gittim aldım bi kac kilo.. fakat sonradan diyeti uygulamadım üşendim yemek yemek artı bi işmiş gibi geliyor yemeden kilo almak istiyorum ama olmuyor tabi neyse 162 boy 47 kiloyum hala 5 kilo kadar eksiğim var diyete baslayınca 2 kilo aldım vede vermedim tekrar..neyse aıl söyliceğime geleyim.. kilo almaya calısırken giydiklerimize dikkat edelim insana acayip moral oluyor gercekten..etraftakilerden iltifat alınca bi yerden sonra kilo almak bile istemiyor insan.ben öyle oldum cünkü ağlardım yaa yırtardm kendimikilo alıcam diye.. ama sonradan giyinmeye düştüm güzel güzel düğüne gidiyo gibi giyindim giyindim cıktım valla süper oldu iltifatlar faln havada ucuyodu artık hem cok zayıfım hem kilo almak istemiyorum.ve istemediğim halde almaya basladım. yani takmayın düğüne gider gibi giyinin süslenn püslenn takmayın kafaya sonra emin olunki istemiceksiniz ve alıcaksınız kilo

we ben....
hafta sonu yaptım bunu:) ctesi günü hızımı alamadım bide içine siyah üzüm attım.. ama sakın sz yapmayın hepten taptalı oluyor:)
pazar günüde bebe biskuvisi ile sütü beraber yedim.. sonrada 2kaşık pkmezi aynı yedim.. 3ü karıştırılınca çok tatlı oluyor:)

kızlar ben buralardayım takip ediyorum sizleri soruları olanlar cevaplayabilirim.İşe yaramaynlar olmuş malesef mutlaka işe yaramayn da olacaktır.
Bu arada bi dahiliye uzmanına gidip vitamin dahil tüm tahlilerinizi yaptırın kontrol ettirin ben 3 ayda bir hasta olmasamda giderim merak ederim vitamin değerlerim ne diye bişey var mı yokmu kanda çıkıyo hepsi alışkanlık oldu ama doğru bir hareket olduğunu düşünüyorum...Başarılar hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…