Destinax senin yaptığın mama nası oluyodu. Yani lapa gibi mi yoksa çorba gibimi. ben bi bardak süte 20 tane atıyorum çorba gibi oluyo aslında benim için öyle daha iyi lapa olunca yiyemiyorum. Ama lapa mı daha iyi acaba :44:
ya bu hafta bir haber gördüm, kadın amerikada yiyerek 350kg ya çıkmış ve bunu iş haline getirip netten parayla nasıl kilo alınacağını anlatıyormuş.. kadın 450 küsür kiloya çıkmayı amaçlıyormuş yaşayan en şişman kadın olmak için :)
sanırım bu kilo alma olayındada bi kırılma noktası var..yani ben şu zamana kadar en fazla 48 kilo olabildim.bu diyete başlamadan önce 47ydim.tekrar 48 oldum.ve üstüne çıkamıyorum.hani belki 50 falan olabilsem ondan sonra daha rahat alabilicem.bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
arkadaslar yaklasık 20 gun oldu hıc aksatmadan yaptım.ama 1 kılo alabıldım.onuda ılk hafta almıstım.sonrasında bır degısme olmadı.aman aman bı yemem yok ama elimden geldıgınce bu yeme işini kendime bi görev edndim ve aksatmamaya çalışıyorum öğünlerimi..diğer yapan arkadaşlar ayda 4 kilo alırken benım daha 1 kilo almam cok üzdü beni..
sanırım bu kilo alma olayındada bi kırılma noktası var..yani ben şu zamana kadar en fazla 48 kilo olabildim.bu diyete başlamadan önce 47ydim.tekrar 48 oldum.ve üstüne çıkamıyorum.hani belki 50 falan olabilsem ondan sonra daha rahat alabilicem.bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
ben yıllardır gayet iştahlı hiç bir şekilde yemek ayırmayan ne bulursa yiyen tiplerdenim özellikle hiç birşey yapmadım yemedim.küçüklüğümden beride bebe bisküvisi süte bayılırdım. Bigün dahiliye doktoruna gittim ağlayarak bana kilo aldıracak bişeyler verin lütfen bıktım artık kıyafet bulamıyorum millet çılpı diyo bana diye "doktor güldü önce sonra birsürü tahlil falan hiiç bişeyim yokmuş bana ne dedi dersiniz mama ye bildiğin bebek mamasımı dedim evet milupa falan al ye ciddiyim dedi " dalga geçiyo sandım mamalar pahalı diye bende bu bnm yöntemi yapıyım bakıyım dedim vallahi oldu yatmadan önce mutlaka tok karna tatlı niyetine gibi :) yedim yattım özellikle hiç bir şey yemedim içmedim bol bol yiyin zaten bi süre sonra iştahınız açılıyo
umarım yardımcı olabilmişimdir...
eee kaç? :))................................
ben buna öyle bir istikrarla başladım ki tam 3 ay aralıksız yaptım misafirliğe yatılı kalacağım yerlere bile çantama küçük sütlerden ve bisküvilerimden getirdim orda bile yedim millet bana gülüyodu bebekmisin sen diye evet bebeğim diyodum :)) umrum duymaz valla :76: bana yarasında yeter ki3 aydan sonrada haftada 2-3 kere yine yiyodum yavaş yavaş bıraktım hala daha aklıma esince küçük paketlerde bisküvi alıp yiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?