1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

dextinax deciyecem.d eger almazsam küscem sna

dextinax deciyecem.d eger almazsam küscem sna

ama öyle deme üzülürüm :26: ben bu şekilde aldım sizinlede paylaştık tatlım bak birsürü arkadaşta başladı alan da olduu almayanda bünyesel faktörlere göre değişiyor fakat 1de olsa 2de olsa aldırıyor mutlaka yeterki düzenli istikrarlı moralinizi bozmadan başlayın

kilo sorunu bnde yaşıyorum balık etli olmak biraz dişi görnmek ister her bayan heralde ama bana hep keşke senin gibi olsak diyorlar bnde onlara şaşıyorum çok zayf olmak da hoş değilki...,
şu an da ben göğüs dolgunlaştırıc kullanıyorm zayf olsam da göğüs biraz büyük olursa çok zayf görnmez... işe de yarıyorbitkisel. neyse ben de yapacağım sizin bu bisküviyi aslnda yaptm ama bir hafta sonra bisküviden soğudum yani bıktım spor salonunda çalışan arkadaş vardı o bana tarf vermşti şmdi ir gün bisküvi bir gün de o tarfi yapacağım düğünüme kadr6-7 kiloo almam lazm

Selam kızlar bayadır girmiyorum 2 aydır hiç ara vermeden yedim bu mamayı.Şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama 3 tane kot aldım kendime.Hemde hiç zorlanmadan oldu ilk dfa alışveriş bu kadar kısa sorunsuz bitti. Mamaya başlamadan önce giydiğim pantolonu denedim dün beli acayip sıktı Bugün tartılayımda kaç olmuşum bi öğrenim

gögğüs dolgunlaştırıcını adı ne tatlım hemen dikkatimi çekti konuyu dağıtmadan soruyum da :)

kilo almana sevindim Destinax=)

ben yemek yiyince kilo alabiliyorum aslında. ama her zaman yemek olmuyor. öğrenci olunca malum:/ sıcak yemekler olsa şöyle her daim. ya da param olsa ona yetecek, nebçim de yerim. bu yöntem de şekerli bişey. ballı püsküütlü. aklımda bulunsun gene bu. teşekkür ederim=) bu arada sen göğüs büyütmeye çalışıyordun. e kilo alınca dolgunlaşmıştır o. en güzeli kilo almak. spor yapınca küçülmez de sanırım.

tabi yağlanmalar orayıda etkiliyor ama %2 falan belli belirsiz tatlım kiloyla falan olcak iş değil öyle aman aman yok bişi cnm ya malesef

osgecix valla ne diyim sana Allah iyiliğini versin ama sende haklısın destinax arkadasımız ilaç gibi:) ismide benziyo.valla cennetlik olucak arkadasımız bi çok arkadasımız onun sayesinde mutlu olmaya basladı ki daha yolun basındayız 2-3 ay sonrasını düşünemiyorum bile .eşim bile farketti kilo aldığımı bazen eringeclik yapmaya yeltenirken, esim zorluyo mamanı yedinmi ye öyle uyu diye:) yeterki inanın ve vazgecmeyin.zaten zor bişey değil kilo nasıl alınır diye sorsan birsürü bişey söylerler yok cok yicen yok sunu yapcan bunu yapcan yemek yiyebilen zaten kilo alır.ben yiyemiyordum diyorum ya insanın acıktığı gelmezmi aklına yok gelmiyodu yada geliyoduda eriniyordum.bu mükemmel ve pratik tarif herkesi kurtaracak bence.

Bi nebzede olsa mutlu edebildiysem bu paylaşımımla ne mutlu bana sağoln varolun Allah gönlünüze göre versin arkadaşlar inanarak yapmanın sonuçları bunlar gerçekten başarılar herkese gelsin kilolaarrr:)

Destinax sen kactın nekadar zamanda kac oldun unuttum ben ya yiyemıyorum cok tatlı gelıo

Destinax sen kactın nekadar zamanda kac oldun unuttum ben ya yiyemıyorum cok tatlı gelıo

tatlım yiyemiyorsan şeker ilavesiz ye bal,pekmezişeker koymadan ye ozaman tadı çok az oluyo öyle aman aman tatlı olmuyo
ben 43 kg den 56 ya çıktım 3 ay 3,5 ya civarı sürekli yedim halen yemekteyim fakat ara ara dün akşam tartıldım 54 kgyim 53-54-55 arası gidip geliyorum bırakalıda 2,3 ay olucak geride gitmedi klilarım çok şükür

Amin amin amiiiin

yıllarca uğraştım bu meredle darısı başınıza kızlarr

Destinax senin yaptığın mama nası oluyodu. Yani lapa gibi mi yoksa çorba gibimi. ben bi bardak süte 20 tane atıyorum çorba gibi oluyo aslında benim için öyle daha iyi lapa olunca yiyemiyorum. Ama lapa mı daha iyi acaba :44:

eee kaç? :))................................

benımde acılen kılo almam lazım kotlarım olmuo ve herkes ne kadar zayıflamıssın dıyerek moralımı bozuo bende kendıme bı yol harıtası belırledım:

once kuculmus olan mıdeyı buyutmek lazım, ara ogunler eklıcez. İlk etapta çok yiyemeyebiliriz normaldır.Hergün tabaga 1 kasık fazla koyucaz.Spor da yapıcaz ki aldıgımız kılolar gerı gıtmesın.Tabi yiyeceklerde önemli.Kalorisi çok olan yıyeceklerden yıyecegız.Ara ogunlerde ozellıkle kuruyemıs (camfıstıgı,kabak cekırdegı kaju,kara üzüm=hem kan yapar demırı arttırır) bol bol tuketmelıyız.

Hergun Kahvaltıdan yarım saat once 2 kasık pekmez ıcın
Sabah; yumurta,süt,zeytın peynır kesınlıkle yemelıyız.Yumurtayı her gun degısık bı sekılde yıyebılırız. omlet gıbı yumurtayı cırpın ve ıcıne bıraz et suyu tozu bırazda kekık ekleyın daha lezız oluyor.
Ara ögün; meyva suyu, kuruyemıs
Öglen; Et turu yada sebze pılav yada makarna ve mutlaka salata (çoban salata olursa daha ıı olur) 2 dılım bıle olsa kendınızı zorlayın ekmek yıyın
Ara öğün; Tatlı turu bısıler olabılır yıne meyva suyu olabılır kuruyemıs olur mutlaka yıyın
Akşam; Et turu olursa ıı olur yıne mutlaka pılav yada makarna ve salata ve sonrasında tatlı
Gece yatmadan önce; 1 bardak ballı süt yada bebe bıskuvısını sutle karıstırıp da yıyebılırsınız
Tabi bu benım hazırlamıs oldugum bır lıste herkese kılolu gunler dılıoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…