Kızlar sabır gösterin ve kendinizi strese sokmayın lütfen
benim kasem büyük içine 2 subardağı kadar süt alıyor öyle düşününben ondan her akşam yedim yattım birde sabahları kalkınca kahvaltıyla beraber yediğimde oldu öyle yaptığım zamanlarda daha hızlı kilo aldığımı farkettim fakat her iki şekilde de işe yarıyor üzülmeyin sabredin iştah sorunu çekenler için biraz zor bi işlem biliyorum ama yapcak bişey yok kii
dextinax deciyecem.d eger almazsam küscem sna
Destinax benim tatlım yani arkadaş benim sayemde kilo aldığını söylüyor yoksaki destinax bi ürün karışım yada yieyecek değil Allah iyiliğini versin emii:90:
hay allahım ya ne safım D pardon canım ya ben de dedim acaba kilo aldıran bi ilaç falan mı bu destinax
kilo sorunu bnde yaşıyorum balık etli olmak biraz dişi görnmek ister her bayan heralde ama bana hep keşke senin gibi olsak diyorlar bnde onlara şaşıyorum çok zayf olmak da hoş değilki...,
şu an da ben göğüs dolgunlaştırıc kullanıyorm zayf olsam da göğüs biraz büyük olursa çok zayf görnmez... işe de yarıyorbitkisel. neyse ben de yapacağım sizin bu bisküviyi aslnda yaptm ama bir hafta sonra bisküviden soğudum yani bıktım spor salonunda çalışan arkadaş vardı o bana tarf vermşti şmdi ir gün bisküvi bir gün de o tarfi yapacağım düğünüme kadr6-7 kiloo almam lazm
gögğüs dolgunlaştırıcını adı ne tatlım hemen dikkatimi çekti konuyu dağıtmadan soruyum da :)
kilo almana sevindim Destinax=)
ben yemek yiyince kilo alabiliyorum aslında. ama her zaman yemek olmuyor. öğrenci olunca malum:/ sıcak yemekler olsa şöyle her daim. ya da param olsa ona yetecek, nebçim de yerim. bu yöntem de şekerli bişey. ballı püsküütlü. aklımda bulunsun gene bu. teşekkür ederim=) bu arada sen göğüs büyütmeye çalışıyordun. e kilo alınca dolgunlaşmıştır o. en güzeli kilo almak. spor yapınca küçülmez de sanırım.
osgecixvalla ne diyim sana Allah iyiliğini versin ama sende haklısın destinax arkadasımız ilaç gibi:) ismide benziyo.valla cennetlik olucak arkadasımız bi çok arkadasımız onun sayesinde mutlu olmaya basladı ki daha yolun basındayız 2-3 ay sonrasını düşünemiyorum bile .eşim bile farketti kilo aldığımı bazen eringeclik yapmaya yeltenirken, esim zorluyo mamanı yedinmi ye öyle uyu diye:) yeterki inanın ve vazgecmeyin.zaten zor bişey değil kilo nasıl alınır diye sorsan birsürü bişey söylerler yok cok yicen yok sunu yapcan bunu yapcan yemek yiyebilen zaten kilo alır.ben yiyemiyordum diyorum ya insanın acıktığı gelmezmi aklına yok gelmiyodu yada geliyoduda eriniyordum.bu mükemmel ve pratik tarif herkesi kurtaracak bence.
gögğüs dolgunlaştırıcını adı ne tatlım hemen dikkatimi çekti konuyu dağıtmadan soruyum da :)
Destinax sen kactın nekadar zamanda kac oldun unuttum ben yayiyemıyorum cok tatlı gelıo
Selam kızlar bayadır girmiyorum 2 aydır hiç ara vermeden yedim bu mamayı.Şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama 3 tane kot aldım kendime.Hemde hiç zorlanmadan oldu ilk dfa alışveriş bu kadar kısa sorunsuz bitti. Mamaya başlamadan önce giydiğim pantolonu denedim dün beli acayip sıktıBugün tartılayımda kaç olmuşum bi öğrenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?