- 4 Haziran 2014
- 402
- 347
- 103
- 35
Bende var guatr. Bir de o kilo almamı engelliyorcicibebeye ben de yarın başlayacağım bu defa bırakmayalım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Bende varım bende :))Geldim ben de
Hoşgeldin, senin boy ve kilon ne kadar?Bende varım bende :))
Cicibebe çok yağlı olduğu için ben çok fazla yapamamıştım kızlar bi zararı olur diye ama bu aralar kiloya ihtiyacım var
Kıyafet bulamadıkça sinirleniyorum
Dışarı bile çıkmak istemiyorum artık
Geçmiş olsun, bugün başlıyorum ben deHaftasonu sağlık sorunlarımdan ötürü moralim çok bozuktu. Hiçbir şeye dikkat edemedim. Yeni tarihi bugün olarak atıyorum inşallah
Sağ olasınGeçmiş olsun, bugün başlıyorum ben de
Hoşbuldum :))))Hoşgeldin, senin boy ve kilon ne kadar?
Merhaba, uzun soluklu birbirimize destek olalım, pes etmeyelim inşallah :)Hoşbuldum :))))
Boy 1.74 kg 53 aç 54 tok :))))
Bu kez kararlıyım inşallah kilo aldık diye yazarız yan:))Merhaba, uzun soluklu birbirimize destek olalım, pes etmeyelim inşallah :)
1.63 40 kilodan az diyim gerisini söylemiyimBu kez kararlıyım inşallah kilo aldık diye yazarız yan:))
Senin nasıl boy kilon?
Üzülme canım beraber burda alıcaz kiloları inşallah1.63 40 kilodan az diyim gerisini söylemiyim
Hoşbuldum :))))
Boy 1.74 kg 53 aç 54 tok :))))
Boyun kaçSen yine iyiymişsin, ben 42 kiloyum.
1.62 civarıBoyun kaç
Hımm1.62 civarı
Hımm
Olsun alıcaz o kiloları :))))
Üzülme canım beraber burda alıcaz kiloları inşallah
Mesela bende şöyle bişey var
Diyelim ki kahvaltı yaptım sonrasındada acıktım
Acıktığımı hissettiğim anda yersem güzel yiyorum
Yok o anda bişey olmazsa yemezsem o açlığım gidiyor tıkanıyorum
Aç olsam da yiyemiyorum
Bi ara gün içinde masada hep bişeyler bırakır yerdim
Sonra insan üşeniyo
Bende de çok var yemeye üşenmek. Aşmaya çalışıyorumUmarım, en azından 5 kilo alana kadar gitmeyeceğim ben buradan
Başlamana çok sevindim :) ben süt sevmiyorum ama yapacağım artık el mahkumBende de çok var yemeye üşenmek. Aşmaya çalışıyorum
Dün akşam cicibebemi yaptım. Sütü ılıtıp 20 cicibebeyi attım bi güzel içtim.. oooh yarasın :) (birkaç günlüğüne ablamdayım burda bal yok ama bal da katıcam inşallah eve dönünce)
Kilo aldığını gördükçe daha şevkle yaparsın :)Başlamana çok sevindim :) ben süt sevmiyorum ama yapacağım artık el mahkum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?