1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Kızlarrrr beni de alın aranıza

Yarın ben de başlıyorum.

Şuan 93 kg yum. Hedef 55.

38 kg vermem gerekiyor. En azından Ekime kadar 65 olsam ah bi olsam

ekime kadar 65 çok zor. olsa da şok diyetle olur bıraktığınız gibi alırsnız. ben de 80.1 ile başladım bu işe. 27 hazırandan bugüne düşük kalorili beslenerek ve son 1 haftadır sabah yürüyüş yaparak 76.7 ye inebildim. sağlıklı bir şekilde verdiğime inanıyorum. bence sizde böyle başlayabilirsiniz...

Vermek istiyorum artık bıktım bu kilolardan. Ben de ramazan ayında 6 kg verdim. Normal iftar yapıp sahurda sadece yulaflı yoğurt yedim. Hızlandırmak istiyorum. Bu diyetle inşallah hedefime ulaşırım.

Vermek istiyorum artık bıktım bu kilolardan. Ben de ramazan ayında 6 kg verdim. Normal iftar yapıp sahurda sadece yulaflı yoğurt yedim. Hızlandırmak istiyorum. Bu diyetle inşallah hedefime ulaşırım.
bende o kadar çok istiyorum ki. hatta ekim 1 de kuzenimin düğünü var fit olup istediğim gibi elbise giymek istiyorum ancak ne yazık ki kilo almak kadar kolay değil bzim gibilere kilo vermek. bi de önemli olan sonra geri almayacak olmak. çünkü yaşadım bunu. 1 ayda basketbol ile 13 kg verdim ancak yavaş yavaş eski kilomdan daha fazla aldım. bizim gibiler ömür boyu yediklerine dikkat edip hareketli yaşamak zorunda anca. bence yavaş da olsa sağlıklı vermeye çabalayın. verdiğiniz 6 kg yi korursunuz umarım :) bide ben bu yaptıklarıma ek olarak işe yarar bir kür arıyorum. bulursanız paylaşırmısınız benimle de

ben de öyle bir şeyler düşündüm

lütfen sağlınıza dikkat edin, çok tehlike olabiliyor bu işler ben 3 ayda 10 kilo verdim geçen yıl ama yavaş yavaş hergün 2 saat yürüdüm ve yağlı yemedim, ekmek yemedim. Sebze yedim hep özel bişi yapmadım

Bu diyete başlayacak tüm arkadaslara şimdiden hayırlı olsun korkacak endişelenecek bir şey yok ben 16 gündür diyetteyim bunun 10 gününü sıvı diyeti oluşturuyor sebze protein yeterince tüketiyorum çorba olarak tabiki de karbonhidrat ihtiyacimi %100 elma suları tüketerek karşılıyorum sağlığım enerjim gayet yerinde ve her geçen gün aşırı kilo kaybediyorum

Benim de 2 ekimde kaynımın düğünü var. O yüzden çok istiyorum :) İki gündür lahana çorbası içiyorum. Yarından itibaren bu diyeti uygulayacağım inşallah. Gerçekten çok sıkıldım artık. Şu kiloları vereyim çok ama çok dikkat edicem.

Mutlaka haber veririm kür bulunca :)

Arkadaşlar nolur yeşil çay tüketin özellikle göbek ve bel yaglarından muzdarip olanlar kesin içsin çünkü yeşil çay direk göbek ve bel yağlarını yakıyor. Kipa Migros alya gibi marketlerde aromalı yeşil çaylar satılıyor. Ben elmalı aldım demledim biraz Ilıyınca buzdolabına koydum soğuk olarak içiyorum içine cubuk tarcında katın çok güzel oluyor. Diyette önce belim 76ydı şu an 70

slm canım ne kaedar süredekaç kilo verdin

arkadaşlar ben bu diyeti yanlış buluyorum açıkçası bence uğraşmayın böyle şeylerle. çünkü benim gibi bi bünyeye sahipseniz geri alırsınız eminim ki. şahsen ben bunu yaşadım. 12 kg verdim 23 kg geri aldım. şimdsiyse sağlıklı besleniyorum yani kalorisi yüksek yiyeceklerden kaçınıyorum ve her sabah yürüyüşe çıkıyorum. 23. günüm ve yürüyüşe henüz 5 defa çıktım sadece. bir haftada 2 kez çıkmadım ama neredeyse 5 kg verdim. ve bu arada her günde sağlıklı yemedim. bayram dolayısıyla her türlü tatlı, çikolata hep yedim. o zaman da 3 kg kadar vermiştim. ama ilk verdiğim 3 kg hiç bir şekilde yerine gelmedi. ama sizin yaptığınız yöntemle verseydim eminim ki katı yiyeceklere başladığım an fazlasıyla alıyorum çünkü farkında olmadan midenizi ve sindirim sisteminizi tembelleştiriyorsunuz. mide katı yiyecek öğütmeyi unutuyor. bence önemli olan sağlıkla kilo vermek en başta dengeli beslenerek hareketli bir yaşam tarzı benimsemek.

O zaman ne mutlu bana. Bende 3-4. Günler halsizlik oldu sizde ne zaman olur bilmem ama alışıyor vücut . Eskisinden daha enerjik oluyorsunuz bana inanın. Şu sıvı dönemini atlattıktan sonra sakın direk katı yemekler yemeyin! Peynir omlet pure haline getirilmiş sebze yemekleri bunlarla başlayın Zehra hanim.

cok guzel canım yaaa nasil banada anlatırmsin ) allah yardımcın olsun canımm
Sağol canım Sağol. Zor degıl herkes yapabilir. Her gün biraz daha incelmis olmamın mutluluğuyla uyanıyorum . Ben 11 gündür sırf yeşil çay süt ayran kefir ayran çorbası elma suyu kahve kavanoz bebek maması gbi besinlerle besleniyorum. Biraz daha zorlaştırdım. Size tavsiye etmem bende zaten şimdi biraz daha normal besleniyorum sıvılarımı arttırdım

Kızlar bir de ben çayima ve suyuma pulbiber ve karabiber katıyorum bunlar vücut ısısını arttırdığı için yağ yakıyormus . Midenin hassas değilse tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…