• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 AYDA 10 KİLO

balbademlinuga

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
358
201
323
Kızlar 65 kiloyum 1 ay sonra kuzenimin düğünü var. Bugün baktığım elbiselerin hiç biri yakışmadı bence. 1.60 boyum elma tipinde fiziğim. Kilolarım bel göbek ve göğüs bölgesinde. Ideal kilom 55. 10 kilo vermem lazim.Konuları gezdim ancak çok kararsız kaldım. Önerilerinizi bekliyorum... hangi diyeti uygulamaliyim sizce? Yardım edin lütfen. ..:KK16:

karatay gibi sağlıklı diyetleri tavsiye ederim.
ancak 1 ayda 10 kilo veremezsiniz, olur ya bir şekilde verseniz bile bu kas kaybı olacaktır ve fazlasıyla zararlı.

eğer vücudunuzda ödem varsa ilk hafta 1-3 kg arası fark etmeniz normaldir, ancak sonraki haftalarda ortalama 1 kg verirsiniz.

Aslında bende diyet peşinde kostum uzun zaman. Bi şok diyet yapıp verdim 3-5 kilo sonra tekrar aldım. Bir çok başlıkta diyet sonuclarımı paylastım.Bazılarında uzun sürmedi, tamamlayamadım bile. Verdim güzel rakamlar ama hepsi haftasında tekrar benimle oldular. :KK43: Artık şok diyetleri düşünürken bile midem kasılıyor, resmen nefret ettim. Siz de eger 1 ay zamanınız var ise şok diyetlerle değil 30 güne yayabileceğiniz, açlık krizine grip daha fazla yemege saldırmayacagınız ( benim gibi ) :KK70:,sağlık ve iştah durumunuza göre belirleyin.
Tam olarak istediğiniz bir çözüm olmadı yalnız ne yapmamanız gerektiğini belirttim. Tavsiye niteliğinde.

Benimde fazlam 10 kg civarı. Spora başladım. 5 gün oldu daha iyi hissediyorum.En Büyük TÜRKİYE

Ya aslında haklısınız ama hep son anda tutusulur ya yazdan 1 ay önce düğünden 1 ay önce onu gibi bişe :) tutuştummmm :KK53:

karatay gibi sağlıklı diyetleri tavsiye ederim.
ancak 1 ayda 10 kilo veremezsiniz, olur ya bir şekilde verseniz bile bu kas kaybı olacaktır ve fazlasıyla zararlı.

eğer vücudunuzda ödem varsa ilk hafta 1-3 kg arası fark etmeniz normaldir, ancak sonraki haftalarda ortalama 1 kg verirsiniz.
Bende yapıyorum aynen bu şekilde veriyorum hatta bu hafta 300 gr gitti aynı şekilde beslendiğim halde yalnız kendimi mutlu huzurlu hissederek veriyorum açlık diyetleri gibi full sinirli yıpranmış hissetmiyorum önemli olan az verip yağdan sağlıklı bir şekilde bende tavsiye ederim ben çok memmunum

Goji çilekleri var ve çok etkiliymiş bende bugün aratırdım .Metabolizmayı 5 kat daha hızlandırarak zayıflatıyormuş.Ben hergün beşi bir yerde (Doğadan)Çay içiyorum kutu bitince goji çileklerine başlayacağım.Umarım faydalı olur. Ben geçen yıl sadece çikolatayı kesip 4 ayda 15 kilo verdim anneannemlere yazın gidince tabi 10 kilo aldım hala vermeye çalışıyorum.(BOY:178KİLO:66)

Goji ile 7. Gunum 4kg verdm.yan etkisi yok yag yaktirio evet ama tok tutuyor.miktar azaltarak yiyorum.ekmek hamur isi seker yok.olculu .

Goji ile 7. Gunum 4kg verdm.yan etkisi yok yag yaktirio evet ama tok tutuyor.miktar azaltarak yiyorum.ekmek hamur isi seker yok.olculu .
Gojiyi nasil tüketiyorsunuz? Hep reklami cikiyor internette gercekten faydaliymis demek. 7 gunde 4 kilo supermis gercekten :)

Back