1 ayda 10 kilo vermek :) ama NasıL?

qeCeqeZeN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
58
18
8 şubatta başladığım diyetime. Sadece 3 kilo gitti
Eski fit günlerimi özledim. 63 üm 53 olmak isterim
Haftalık şok diyetler uygulayarak vermeyi planlıyorum.
Sonrasında son halimi koruma proğramı ile günceyi kapatacağım.
Benimle beraber 1 ayda 10 kilo vermek ve korumak isteyenlerle dolu olsun güncem.

Vazgeçmek yok ..
Günah bize

Bnde 1 ayda on kilo vermek istiyorum

tamam
ne zaman hazır olursunuz. beraber baslayalıçok güze
proğrama uygun davranmayacaksanvermme ımotive oyalini kurma SAKIN ! (az önce okudgum metinden )
Tatlım bn 2 aydır diyet yapyorm 12 kilo verdim ben her zaman hazırım seninle diyete devam ede bilirim cok güzel olur şu aralar yavaşladı kilo vermmem motive oluruz beraber

Neden olmasın ki 5 günde 3 kilo veriliyorsa 1 ayda da on kilo verilir. kalori hesabı yapıyorum hangi şok diyeti uygularsam uygulayayım.

16 Şubat günü dinlenme günüm Salı günü başlıyorum.

Elma diyeti yapmayı planladım.

Su an bedenimdeki sıkılaşma super

Bende meyveli yoğurt diyetini yapyorum 4 gün yapıcam bakalım ne sonuç alırım

[QUOTEönce eCeqeZeN, post: 39452914, member: 654422"]Rabia Hanım, Ne zaman başladınız?[/QUOTE]
2 gün önce iyi hoş ama bakalım 4 günde kaç kilo verdircek

merhabalar benmde acilen 2 ay içinde 10 kilo vermem lazım sağlığım iiçin. 3 gün oldu başlayalı 1 kilo gitti.
başlangıç: 69.2
16 şubat: 67.9
hedef: 59
katılabilir miyim size? neler yapacaksınız? ben 15 dk trambolin 45 dk yürüyüş hafif diyet düşünüyorum.

Alışkanlıklarından vazgeçersen çok kolay verirsin bn meyveli yoğurt diyetini yapyorm4 gün yapıp bırakıcam bbakalım 4 gün sonra tartı ne gösterir

o nasıl bir diyet canım
Öğlen normal yemek yiyorum sabah koca bir kase tarçınlı yoğurt yanına 2-3 çeşit meyve ara öğünde meyve bir tane akşamda koca bir kase yoğurt ve meyve bakalım belki işe yaramaz ne olucağı belli değil bugün 3.günüm 2 gün kaldı

bir faydasını gördün mü canım azalma oldu mu hiç kg olarak?

Ben 66.2 ile başladım bu diyete

1.gün meyve ( 1,5 elma 1 portakal )
2.gün yumurta (6 adet sadece iki öğün)
3.gün patates ( 3 adet üç öğün)
4.gün et (3 adet tavuk butu üç öğün )
5.gün sebze ( salata iki öğün )
her gün 1 saat egzersiz + 3 litre su

VERDİĞİM KİLO 3,1 KG ( boy kilo orantısına göre verilen kilo değişklik gösteriyor )
Not : sadece 5 günde 4 aydır üzerime olmayan şeker montum üzerimde sık duruyor

Bu muhteşem diyet programıma başlamadan önce yaptıgım diyet sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…