Bnde 1 ayda on kilo vermek istiyorum8 şubatta başladığım diyetime.Sadece 3 kilo gitti
Eski fit günlerimi özledim.63 üm 53 olmak isterim
Haftalık şok diyetler uygulayarak vermeyi planlıyorum.
Sonrasında son halimi koruma proğramı ile günceyi kapatacağım.
Benimle beraber 1 ayda 10 kilo vermek ve korumak isteyenlerle dolu olsun güncem.
Vazgeçmek yok ..
Günah bize
Kesinlikle katılıyorum cnmşok diyetlerının saglıklı olcagını dusunmuyorum canım
verdıgınızın ıkı katı alırsınızKesinlikle katılıyorum cnm
tamamBnde 1 ayda on kilo vermek istiyorum
Biliyorum cnm seni bilmeyen yok seni tebriklerverdıgınızın ıkı katı alırsınız
ben 4 ayda verdım 10 kıloya yakın
yavas yavas gıttı ama kalıcı gıttı
buyrun bu da basarı hkayem
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/basardim-fotografli.787945/
Tatlım bn 2 aydır diyet yapyorm 12 kilo verdim ben her zaman hazırım seninle diyete devam ede bilirim cok güzel olur şu aralar yavaşladı kilo vermmem motive oluruz berabertamam
ne zaman hazır olursunuz. beraber baslayalıçok güze
proğrama uygun davranmayacaksanvermme ımotive oyalini kurma SAKIN ! (az önce okudgum metinden )
tesekkurler canımBiliyorum cnm seni bilmeyen yok seni tebrikler
Bende meyveli yoğurt diyetini yapyorum 4 gün yapıcam bakalım ne sonuç alırımNeden olmasın ki 5 günde 3 kilo veriliyorsa 1 ayda da on kilo verilir. kalori hesabı yapıyorum hangi şok diyeti uygularsam uygulayayım.
16 Şubat günü dinlenme günümSalı günü başlıyorum.
Elma diyeti yapmayı planladım.
Su an bedenimdeki sıkılaşma super
Alışkanlıklarından vazgeçersen çok kolay verirsin bn meyveli yoğurt diyetini yapyorm4 gün yapıp bırakıcam bbakalım 4 gün sonra tartı ne gösterirbn me mrhabalar benmde acilen 2 ay içinde 10 kilo vermem lazım sağlığım iiçin. 3 gün oldu başlayalı 1 kilo gitti.
başlangıç: 69.2
16 şubat: 67.9
hedef: 59
katılabilir miyim size? neler yapacaksınız? ben 15 dk trambolin 45 dk yürüyüş hafif diyet düşünüyorum.
o nasıl bir diyet canımAlışkanlıklarından vazgeçersen çok kolay verirsin bn meyveli yoğurt diyetini yapyorm4 gün yapıp bırakıcam bbakalım 4 gün sonra tartı ne gösterir
Öğlen normal yemek yiyorum sabah koca bir kase tarçınlı yoğurt yanına 2-3 çeşit meyve ara öğünde meyve bir tane akşamda koca bir kase yoğurt ve meyve bakalım belki işe yaramaz ne olucağı belli değil bugün 3.günüm 2 gün kaldıo nasıl bir diyet canım
bir faydasını gördün mü canım azalma oldu mu hiç kg olarak?Öğlen normal yemek yiyorum sabah koca bir kase tarçınlı yoğurt yanına 2-3 çeşit meyve ara öğünde meyve bir tane akşamda koca bir kase yoğurt ve meyve bakalım belki işe yaramaz ne olucağı belli değil bugün 3.günüm 2 gün kaldı
Daha tartılmadm 2 gün sonra görücezzzbir faydasını gördün mü canım azalma oldu mu hiç kg olarak?