yakınız sanıyordum bu zamana kadar sorunumuz yoktu güler eğlenir arada didişirdik normal kardeş gibi ama beni ifşa etmesini asla unutmayacağım Onlardan ayrıldıktan sonra ozleyecegımı sanmıyorum ama bu yasananlardan sonraAnnenizin sizi koruması onu bilendirmiş gibi. Onunla muhatap olmamaya çalışın. İkiniz kavga ettiğinizde annenize sen karışma biz aramızda hallederiz diyin. Sizi ifşa ettiğinde inkar edin orası ayrı ama bulaşmamaya çalışın belki psikolojik olabilir. Yakın olmayı denediniz mi kardeşinizle yani kardeş kavgası olur ama 20li yaşlarda biter veya azalır arkadaş olunur çocukluktaki o birbirini yeme halleri biter falan.
ben kafama takmamaya calısıyorum ama nasıl bı aksıyon alacagımı sasırdım babm evdeyken kzıın acıldı dıye bagıran bır abla var babam duysa neler yapar dusunemıyorum banaŞu konuyu kafana takma artık
Olmuş bitmiş
Annen seni korumuş daha nolsun..
Alt tarafı Saçını açık görmüşler( senin niyetinde tesettürü bırakmak gerçi…)
Birinin altına yatmadınya!
Bırak ne derlerse desinler…inkar et. ergenlik dönemi Zamanla unutulur…
Ne??Birinin altına yatmadınya!
Bunu nerden çıkardınız ki ne alaka?Ne??
Seksle kafayı bozmak ne?
Madem çok inançlısınız hangisinin daha günah olduğu nerde yazıyor bir gösterebilir misiniz?
evet kesinlikle bunu istiyorlar psikolojik şiddet iyice arttı bana karşı, kütüphanede erkeklerle gezmişim boklar yemişim orospuluk yapmışım her lafı söylediler ablam ve kardeşim dediğim pislikler.Ben cevaplarını versem de susmuyorlar ve annem de onlara benden bağımsız kızınca senin kızın seni parmağında oynattı her haltı yapıyo sen onu koruyosun hatasını görmüyorsun diyorlar tek yaptığım başımı açmaktı kime ne zarararm oldu asla olmadı.Konu benimle alakalı olsun olmasın bana annemle ters düşünce annemin onlara kızma sebebibi umursamayıp beni ortaya atıyorlar.Bugün artık dayanamadım liseden sevdiğim güvendiğim öğretmenime yazdım hocam iyi değilim çevremde kimse beni anlayamıyor falan dedim.Okula gidicem işte konuşmaya yüz yüze konuşmaya davet etti beni umarım iyi gelir yoksa evden kaçmayı falan bile düşündüm dayanamıyorum artık bu zorbalıklara.Üstüme yürümeler kavga çıkarmaya beni deli etmeye çalışmalar iftiralar...Ya kusura bakmayın ama tesettür sadece baş kapatmak değil tamam siz bir heves yanlış yaptınız da madem kardeşiniz ve ablanıza ne oluyor onların bu yaptıgı hangi ahlaka hangi dine sıgıyor apacık sizin yanlışınızı kollayıp kötülüğünüzü istiyorlar . Su an yaptıkları fitne baska bir sey değil. Anneniz belki katı olabilir ama anlayışlı ve anne vicdanı var neticede ama kardeşleriniz cok terbiyesiz hele annesinin ardından öyle bir konusma şoka girdim
o kadar terbiyesiz ki evlat olsa sevilmez diyorlar harbi öyleAnneniz adına üzüldüm. Yazık evlat yetiştiriyor ama kızı anlaşamam o...u diyor. Vallahi yazık o kadının emeklerine. İnsanın içinde hiç mi anne sevgisi, saygısı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?