• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay aşısı sonrası huzursuzluk

Bebeğim gündüz fena değildi uyuması ağlaması (hatta öğle bağıra bağıra ağlaması yoktu ee ee derdi bı ) geceleri çok kalkar sancı çekerdi. Ama 1. Ay aşısı yaptık yapalı bugün 3. Gün çok ağlıyor uyumuyor sancısı da var böyle olan var mı yaşayan
Ya bende şuan aynı durumdayim bu durumu acaba nasıl aştınız ne kadar zaman sonra düzeldi

Ya bende şuan aynı durumdayim bu durumu acaba nasıl aştınız ne kadar zaman sonra düzeldi
İnanin her aşı bozuyor benimkini ve sürekli aşı var zaten . Baya zor geçti ama hafifliyor . Tabi belkide biz alıştığımız dan bize hafifliyor gibi geliyor mesela şuan 6 ayına girdi aşı olduk yine ama etki ettiği bilmiyorum dün yaptık. Yanlız aşırı huzursuz uykusu birinci aydan sonra bozuldu birdaha düzelmedi hatta hep daha kötü oldu hiç uyumuyorum 😭 bu aralarda çok fena niye bilmiyorum acaba diş mi diyorum

İnanin her aşı bozuyor benimkini ve sürekli aşı var zaten . Baya zor geçti ama hafifliyor . Tabi belkide biz alıştığımız dan bize hafifliyor gibi geliyor mesela şuan 6 ayına girdi aşı olduk yine ama etki ettiği bilmiyorum dün yaptık. Yanlız aşırı huzursuz uykusu birinci aydan sonra bozuldu birdaha düzelmedi hatta hep daha kötü oldu hiç uyumuyorum 😭 bu aralarda çok fena niye bilmiyorum
İnanin her aşı bozuyor benimkini ve sürekli aşı var zaten . Baya zor geçti ama hafifliyor . Tabi belkide biz alıştığımız dan bize hafifliyor gibi geliyor mesela şuan 6 ayına girdi aşı olduk yine ama etki ettiği bilmiyorum dün yaptık. Yanlız aşırı huzursuz uykusu birinci aydan sonra bozuldu birdaha düzelmedi hatta hep daha kötü oldu hiç uyumuyorum 😭 bu aralarda çok fena niye bilmiyorum acaba diş mi diyorum

acaba diş mi diyo

Evet normalde 1. Ay aşısını en hafif diyorlar ama benimki de aşırı huzursuz sürekli gaz8 var uyumuyor sürekli ağlıyor. 1. ay asisinda böyleuse gerçekten diğerlerini düşünemiyorum 🥺

Bizimde çok kötü yaptı 🥺aşıların böyle etkileri olabiliyormuş herkeste olmuyor herkeste aynı da olmuyir ama kimini ishal kimini kabız kimini böyle sancılı yani çok etki türü birakabiliyor ve düzelmedi bizde öyle devam yani şu aralarda çok çok fena bilmiyorum niye
Evet normalde 1. Ay aşısını en hafif diyorlar ama benimki de aşırı huzursuz sürekli gaz8 var uyumuyor sürekli ağlıyor. 1. ay asisinda böyleuse gerçekten diğerlerini düşünemiyorum 🥺

Back