1 ay aşısı sonrası huzursuzluk

Help you

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
584
120
53
31
Bebeğim gündüz fena değildi uyuması ağlaması (hatta öğle bağıra bağıra ağlaması yoktu ee ee derdi bı ) geceleri çok kalkar sancı çekerdi. Ama 1. Ay aşısı yaptık yapalı bugün 3. Gün çok ağlıyor uyumuyor sancısı da var böyle olan var mı yaşayan

Yani durup durup aglamayla çığlıkla uyanıyor ya . Ne oldu bu 3 gündür bu bebek böyle.doktora bugün gittik bişey demedi gazı var dedi

Benim kızım da öyle oldu. Aşıdan sonra bağırsak hassasiyeti baslayabiliyor, alerji baslayabiliyor. Bu da bazı bebekte aşırı gaz, sancı, pişik şeklinde belirtilere sebep oluyor. Benim bebeğimde bu belirtiler başlayınca doktor inek sütü alerjisi dedi ve perhiz önerdi. Tüm süt ve süt ürünlerini kestim düzeldi bebeğim. Ama her aşıdan sonra yeni alerjiler gelişti, sonrası çok zordu. Bazı bebekler malesef aşı, ilaç, deterjan artık ne gelirse aklınıza diğerlerinden çok daha fazla hassasiyet sahibi oluyorlar.

Yani keşke yapmasaydik aşı dedik ya ondan sonra böyle oldu ilk çocuğumda böyle bisey olmamıştı ama bu aşıdan sonra çok ağlayan sancilanan uyumayan bişey oldu

Şimdi bizde sancı mi arttırdı acaba bağırsaklarını mi etkiledi zaten sancıları oluyordu özellikle gece çok oluyordu şimdi çok daha fena bağıra bağıra ağlıyor

Yeğenim de ilk aşıdan sonra dediğiniz gibi oldu çok ağladı sürekli kucakta tutuyorduk. Bazı çocuklarda aşıdan sonra hassasiyet arıyormuş doktora gidip muayene oldu gaz sancısı dediler damla verdiler geçti. Şimdi 2. Ay aşısı oldu çocuk yine aynı oldu.

Yaa kıyamam yazık ya yapmasak aşıyı daha iyi baya kötü oluyorlar çok şaşırdım ya böyle oldu biranda. Yani biz iki haftadır damlada kullanıyoruz ama fayda daha edemeden şuan daha kötü oldu kızım. 2. Ay asida yine böyle artar farklı bişey çıkarsa bilmiyorum napacaz inşallah olmaz.

Yani keşke yapmasaydik aşı dedik ya ondan sonra böyle oldu ilk çocuğumda böyle bisey olmamıştı ama bu aşıdan sonra çok ağlayan sancilanan uyumayan bişey oldu
Bazı çocuklarda 1 haftaya kadar böyle etkiler oluyor, merak etmeyin. Aşıları tabi ki yaptırıcaz, o ayrı. Her çocukta farklı olabilir endişelenmeyin.

Hangi damlayı kullandınız

Bazı çocuklarda 1 haftaya kadar böyle etkiler oluyor, merak etmeyin. Aşıları tabi ki yaptırıcaz, o ayrı. Her çocukta farklı olabilir endişelenmeyin.
Yani evet aşıları hep yapan birkisiyim diğer çocuğuma da hep yaptım ama ilkkez bunda bu sekil aşı sonrası çok kötü oldu yani ağlamayan sadece sesi çıkan kendini sıkan bebek şuan bağıra bağıra ağlamaya başladı . Geçer inşallah ya kalici olmasında inşallah ondan korkuyorum

Ben 6 aya kadar yaptırdım aşılarını ama 6 aydan sonra hayatimiz kabusa döndü. Ne kızım bir an duruyordu ne bir damla uykusu vardı ne bagirsagi duzeliyordu ne bende o çok katı diyetler yüzünden yaşama motivasyonu kalmıştı. Gerçekten hatırladıkça göğsüm sıkışıyor çok zor günlerdi. Kızım haliyle böyle kötü olunca çocuk doktoru 1 yas aşısının anafilaksi yapabileceğini söyledi. Aşıyı çocuk acilde yaptırın dedi. Yani bize iki seçenek sunulmuş oldu ya aşı yaptırıp ölüme varan her riski göze al, ya yaptırmayıp. Biz yaptırmamayı seçtik çünkü aşının çocuğuma neler yaptığını deneyimledim.

Agir metal detoksunu araştırın bu arada. Küçük bebeklere özellikle bentonit banyosu ve detoks etkili tıbbi yaglarla masaj aşı yan etkilerini hafifletiyor. Bulabilirseniz klinik ortamında hacamat yapan bir doktora kuyruk sokumu hacamati da yaptırabilirsiniz, biz en çok onun faydasini gördük. Hacamat diyince anneler bir korkuyor ama kan vermek, topuk kanı vermek, aşı yaptırmak gibi cilt bütünlüğünü çok minik bir kesiyle bozan bir uygulama, üstelik doktor yapacak.

Ayy Allah korusun daha çok korktum şimdi bu yazdıklarınızı okuyunca Allah korusun inşallah çıkmaz öyle şeyler ya . Sizede çok geçmiş olsun. Yani hacamat ilkez duydum sorayım bı bende tskr ediyorum

Rabbım hepsine huzur ve sağlık versin valla sizi çok iyi anlıyorum. İnsan ağladığında huzursuz olduğunda daha da çok geriliyor. Akşam serinliği çöktüğünde dışarı çıkıp dolaşın eve gelince duş alıp yatırın belki rahatlar.

Öyle valla ya zaten bir küçük kızım daha var . Yani buda huzursuz uyumayan ağlayan bebek olunca herşey çok daha zor oluyor hem haline uzuluyorum hemde yoruluyorum yetişemiyorum ikisine . Çok saolun amin

Ben ikinci çocuğuma hamileyken hacamat eğitimi almıştım. Oğlum bir aylıkken yaptım. Hiç farketmedi bile. Gaz sancısı yaşamadık

Ben ikinci çocuğuma hamileyken hacamat eğitimi almıştım. Oğlum bir aylıkken yaptım. Hiç farketmedi bile. Gaz sancısı yaşamadık
Biz de ailecek alerjik bünyelere sahibiz, detoksu önemsemek zorundayiz. Bu yüzden ben de hacamat eğitimi aldım, çocuklarıma kendim yapıyorum. İlk çocuğumda ağzım yanınca ikinciye kırkı dolunca hacamat yaptım. Nokta gibi 3 kesi, mercimek tanesi kadar kan... Dediğiniz gibi hiç hissetmedi bebeğim.

Her ailede hacamat yapabilen biri olmalı bence

Her ailede hacamat yapabilen biri olmalı bence
Aynı fikirdeyim. Yayginlasmali ve normallesmeli. Çocuklarım sebebiyle alerji konusunda epey yazmışım zamanında. Hala onları okuyup ulaşan anneler oluyor özelden. Hacamat dediğim an çok korkarım, eşim izin vermez gibi uc tepkiler veriyorlar. Oysa bebeklerin doğumdan itibaren tıbbi gerekçelerle cilt bütünlüğünü sürekli bozdurmaya alışkın bu anneler ama yine de hacamat çok ürkütüyor nedense. Zamanında kocakarı yöntemi diye aşağılayan doktorlar birer birer hacamat uygulayıcısı oldu da biraz düştük hacamatın yakasından

Siz cevizi de peynirin müslihleyicisi diye birlikte tercih ediyor olmayasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…