• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.Aşılamada hamile kalanlar var mı?

adyecd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
17
9
28
43
Merhabalar ilk aşılamamı 24 Eylül yaptırdım 8 aydır uğraşıyoruz :KK43: Doktorum adetimin 2. günü gel dedi ve gittiğimde bana Klomen hapını 5 gün içmemi söyledi. 16 Eylülde içmeye başladım 20 Eylülde son hapımı içtim. Doktorum 22 Eylülde gelmemi söyledi,kontrole gittiğimde 2 yumurtamın büyüdüğünü 23 eylül sabahı 5:00de çatlatma iğnemi vurmamı söyledi. 24 eylül akşama doğru 16:00 da aşılamam yapıldı Crinone vajinal jel kullanmam söylendi, bakalım ne olacak eşim ve ben merakla bekliyoruz. Yalnız kafama takılan bir durum var aşılamdan bir gün önce ovulasyon testi yaptım iki çizgide silik çıktı sonraki 4 gün yaptığım testlerin hepsi pozitif çıkıyor acaba niye pozitif çıkıyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Buarada hamilelik belirtisi pek yaşamıyorum aşılama olduğu akşamı sağ yumurtalığım orta şiddetli batma şeklinde sabit bir ağrım oldu şimdide karnımı çok ağır hissediyorum ara ara sancı giriyor jelden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. İnşallah hamile kalırım hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :KK43:

Back