• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.50 -1.60 civarında boyu ve 75-80 kilo arası olanlar buraya

Enise07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.982
3.573
48
37
Herkese merhaba arkadaşlar ... Öncelikle kendimden bahsetmeliyim. Ben 28 yaşında 155 boy ve 80 kiloyum.

Bu başlığı açtım çünkü hemen hemen aynı vücut yapısına sahip kişiler ile birlikte yol almak istiyorum. Sizlerde katilirsaniz çok mutlu olurum

Hadi gelin ve birbirimize Yoldaş olalım aynı diyete başlayıp birlikte yol alıp hayal ettiğimiz kilolaya inelim.

Merhaba bnde 26 yaşndayım boy 156 kilom 80.9 ile karbnhidrat diyetine başladım şu an 78.4 üm hedefim 60 kiloo bende kendme bi diyet arkadaşı bulmak için üye oldum çok çabuk motivasyonumu kaybediyorumm..

Merhaba ben 20 yaşındayım boyum 1.58 kilom 78 hedefim 55. Daha öncede diyet yaptım ama bu defa gerçekten kilo vermeyi isteyerek başladım umarım hedeflerimize ulaşırız

Hedeflerimize ulaşıcaz ben inanıyorum daha yaşımız genç çabucak verebilirizz :) tabi bunun için motivasyon u sağlam tutmak lazım. Lamekan senin hedefin kaç kilo?

Hedeflerimize ulaşıcaz ben inanıyorum daha yaşımız genç çabucak verebilirizz :) tabi bunun için motivasyon u sağlam tutmak lazım. Lamekan senin hedefin kaç kilo?
cnm ben 64 kilonun altına inmek istiyorum ne kadar inebilirsem işte

Karbonhidrat diyetini yapabilirsin 2 haftada 5 6 kilo verebilirsin snrasnda da biraz koruma uygularsan kalıcı olacaktır canm öyle bir başlık vardı bnde ordan görp başladım

Back
X