- 8 Mart 2014
- 44
- 16
- 18
- 38
- Konu Sahibi nrcbrt2011
-
Buradan hazmetmene yardımcı olacak besin önerisi mi yapalım? Adamın annesi hasta annesi, ona can veren kadın hasta adam şeyinin derdine düşmüş, nasıl affedersiniz böyle pis bir insanı anlamıyorum bir de üstüne çocuk yapın tam olsun, sonra da bu adamdan niye çocuk yaptım diye dövünüp durursunuz burada.Merhaba bayanlar herkesin yükü kendine ağır derler ben yükümü taşıyamıyorum artık...
bir buçuk yıl önce ikinci evliliğimi yaptım ailem karşı çıktı eşimin ilk evliliği diye vs. herşeyi zorluklarla aştık birbirimizi çok seviyoruz. Hayatımızı kurduk yoluna soktuk ve evlendik. Eşim de bende birbirimize belki çoğu insanın yapmayacağı fedakarlıklar yaptık. Eşimin olan ilgi ve sevgisinden dolayı ona çok güveniyordum.
Düğünümüzden 2 ay önce kaynanamın göğüs kanseri olduğunu öğrendik. Eşim annesine çok düşkün ve bunalıma girdi. biz düğünümüzü yaptık ve 2 ay sonra kaynanam ameliyat oldu (çok şükür kanseri atlattı sonrasında). Bu ameliyattan kısa süre önce eşimin liseden sınıf arkadaşı ziyaretimize gelmişti Sibel diye evli çocuklu bi bayan. yemeğe çıktık vs. Kaynanam ameliyattaykn ben eşimin sosyal medya hesaplarını karıştırdım veeeeeeeeee o kadından eşime eşimden de ona çıplak birbirlerine gönderdikleri fotoğrafları gördüm. YIKILDIM.
Önce yalanladılar tabi (bu arada kadının eşine ulaşıp resimleri ona da gösterip intikamımı aldım o kadından) sonrasında kabul etti eşim o kadar kötü bi zamandıydı annesinin ameliyatı kanser hastası oluşu ve daha 2 aylık evliyiz bu olay patlak verdi ben süründürdüm ama affetim.
İşte asıl sorunda burda başladı ben eşime gram güvenmiyorum ama deliler gibi seviyorum onun için canımı verebilirim. Çocuk düşünüyoruz ama inanın çok arada kaldım. çocuk yapmak çooook istiyorum eşimde benim kadar heyecanlı ama hep acaba yine yapar mı diye kendimi geri çekiorm. Geceleri ağlıorm telefonunu ve sosyal medya hesaplarını hep kontrol ediyorum. en sonunda o da artık geride kaldı bana güven demeye başladı ama güvenemiyorum zaten aşırı kıskanç biriyim bi de bunu yaşadım hemde hiç beklemediğim bi insandan offf nolur bana akıl verin. Eşim 37 ben 30 yaşındayım. çocuk vakti geldi de geçiyor ama ben hala o kadının çıplak resimlerini görüyorum eşimin resimlerini (resimler ayrı ayrı çekilmiş bi araya gelmediklerini kanıtladılar) ama yine de aldatmaktır bu(((( allahım yarıdm et bana...
Buradan hazmetmene yardımcı olacak besin önerisi mi yapalım? Adamın annesi hasta annesi, ona can veren kadın hasta adam şeyinin derdine düşmüş, nasıl affedersiniz böyle pis bir insanı anlamıyorum bir de üstüne çocuk yapın tam olsun, sonra da bu adamdan niye çocuk yaptım diye dövünüp durursunuz burada.
Konu açıyorsan her yoruma açık olacaksın, burada kınanacak bir durum yok, adamın ne olduğunu bilmiyormuşssun bu herkesin başına gelebilir, ama ne mal olduğunu öğrenince tekmeyi basman gerekirdi bunu hazmetmek için uğraşmak yerine adamı silip atman gerekir, bu benim yorumum, başıma gelirse allah yaşatmasın ama sana dediklerimin aynını yapardım gerçekten çünkü böyle bir adamla devam edemezdim..tavrınızı anlamış değilim sanırım okumadınız yazdıklarımı ?
başa gelmeyince bende böyle kolay konuşurdum dalga geçmenizi de kınıyorum!
Konu açıyorsan her yoruma açık olacaksın, burada kınanacak bir durum yok, adamın ne olduğunu bilmiyormuşssun bu herkesin başına gelebilir, ama ne mal olduğunu öğrenince tekmeyi basman gerekirdi bunu hazmetmek için uğraşmak yerine adamı silip atman gerekir, bu benim yorumum, başıma gelirse allah yaşatmasın ama sana dediklerimin aynını yapardım gerçekten çünkü böyle bir adamla devam edemezdim..
Beni ilgilendirmez kaçıncı evlilik olduğu.. Ben anı yaşamaya bakarım, benim için her yerden söylemesi kolay çünkü şu an siz olayın içindesiniz, tarafsız olamıyorsunuz ben dışardan gören bir göz olarak emin olun en iyi yorumu yapabiliyorum, kalbinizi bir kenara bırakıp size değer vermeyen bir adamla yürütmenin ne kadar mantıklı olduğunu, bu adamdan çocuk yapmanın da bir o kadar mantıksız olduğunu düşününce anlayacaksınız, ve çok sevdiğim bir söz var: Güven tek kullanımlıktır gitti mi gelmez..dediğim gibi ordan söylemesi kolay bu benim ikinci evliliğim ve bunun ne denli zor bişi olduğunu size anlatmaya çalışmayacağım yaşayan bilir...
Beni ilgilendirmez kaçıncı evlilik olduğu.. Ben anı yaşamaya bakarım, benim için her yerden söylemesi kolay çünkü şu an siz olayın içindesiniz, tarafsız olamıyorsunuz ben dışardan gören bir göz olarak emin olun en iyi yorumu yapabiliyorum, kalbinizi bir kenara bırakıp size değer vermeyen bir adamla yürütmenin ne kadar mantıklı olduğunu, bu adamdan çocuk yapmanın da bir o kadar mantıksız olduğunu düşününce anlayacaksınız, ve çok sevdiğim bir söz var: Güven tek kullanımlıktır gitti mi gelmez..
Bakın bazı şeyler hazmedilmez evlilikte ki zaten hazmedemediğinizi kendiniz yazmışsınız, aldatma evlilikte boşanma sebebidir, demekki aldatılınca kırılan şeyler çok da tamir edilecek gibi durmuyor ki aldatmadan dolayı boşanmalar çok sayıda var.. Sen evli değilsin ne anlarsın diyebilirsiniz ama inanın ki güven bir daha oturmayacak o şüphe hep olacak içinizde. Ben de insanlık görevimi yaptım daha yazmam konunuza allah yardımcınız olsun.olaya objektif bakabildiğinizi sanıyorsunuz o nedenle size daha fazla cevap veremeyeceğim evlilik öyle kolay silinip atılabilen birşey değil. Birşeyler kırıldı mı tamir edilir çöpe atılmaz!
Merhaba bayanlar herkesin yükü kendine ağır derler ben yükümü taşıyamıyorum artık...
bir buçuk yıl önce ikinci evliliğimi yaptım ailem karşı çıktı eşimin ilk evliliği diye vs. herşeyi zorluklarla aştık birbirimizi çok seviyoruz. Hayatımızı kurduk yoluna soktuk ve evlendik. Eşim de bende birbirimize belki çoğu insanın yapmayacağı fedakarlıklar yaptık. Eşimin olan ilgi ve sevgisinden dolayı ona çok güveniyordum.
Düğünümüzden 2 ay önce kaynanamın göğüs kanseri olduğunu öğrendik. Eşim annesine çok düşkün ve bunalıma girdi. biz düğünümüzü yaptık ve 2 ay sonra kaynanam ameliyat oldu (çok şükür kanseri atlattı sonrasında). Bu ameliyattan kısa süre önce eşimin liseden sınıf arkadaşı ziyaretimize gelmişti Sibel diye evli çocuklu bi bayan. yemeğe çıktık vs. Kaynanam ameliyattaykn ben eşimin sosyal medya hesaplarını karıştırdım veeeeeeeeee o kadından eşime eşimden de ona çıplak birbirlerine gönderdikleri fotoğrafları gördüm. YIKILDIM.
Önce yalanladılar tabi (bu arada kadının eşine ulaşıp resimleri ona da gösterip intikamımı aldım o kadından) sonrasında kabul etti eşim o kadar kötü bi zamandıydı annesinin ameliyatı kanser hastası oluşu ve daha 2 aylık evliyiz bu olay patlak verdi ben süründürdüm ama affetim.
İşte asıl sorunda burda başladı ben eşime gram güvenmiyorum ama deliler gibi seviyorum onun için canımı verebilirim. Çocuk düşünüyoruz ama inanın çok arada kaldım. çocuk yapmak çooook istiyorum eşimde benim kadar heyecanlı ama hep acaba yine yapar mı diye kendimi geri çekiorm. Geceleri ağlıorm telefonunu ve sosyal medya hesaplarını hep kontrol ediyorum. en sonunda o da artık geride kaldı bana güven demeye başladı ama güvenemiyorum zaten aşırı kıskanç biriyim bi de bunu yaşadım hemde hiç beklemediğim bi insandan offf nolur bana akıl verin. Eşim 37 ben 30 yaşındayım. çocuk vakti geldi de geçiyor ama ben hala o kadının çıplak resimlerini görüyorum eşimin resimlerini (resimler ayrı ayrı çekilmiş bi araya gelmediklerini kanıtladılar) ama yine de aldatmaktır bu(((( allahım yarıdm et bana...
kadının kocası ne yaptı?onlar halen evlilermi?adam iyi kocana bişey yapmamış,ben her zaman sölerim,herkesin hbaeri olur,ses çıkarmaz,bu soruları meraktan değil,aile yapısının bır erkeğin de sesız kaldığını anlamka adına sordum,ama çocuk yapma,bu adam senı aldatır demıyorum,ama sen sanırım bunu aşamayacaksın çok belli,bu arada millet kudurmuş cidden,ailece yemeğe gitmeler,off ya tamam utanma yokda insan vicdan yapar ne bileyim,aynı masada yemek nasıl aldı mıdeleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?