Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
kızlar oğlum bu aralar hiçbirşey yemiyor:umursamaz: . varsa yoksa emmek istiyor.bu yüzden zayıfladı bile. artık iyice bunalmış durumdayım. sütten kesmeyi düşünüyorum. belki o zaman yemek yedirebilirim. bir çocuğun severek iştahla yediği bir şey olmazmı arkadaşlar yaaa??benim oğlumun tek istediği şey meme....offf...offf... yarım aklım kaldı zaten onuda yiyecem bu gidişlelaelaelaelaelae
İstiridyeyim,incimsin...
Kayıtlı Üye
canım benim kızda öyleydi 14aylıkta sütten kestim 2hafta oluyor bir iştahı açıldıki sorma bence kes ne kadar büyürse okadar zor oluyor kesmesi
canım 16-18 .aylarda bu çok normal bişi diye biliyorum aynı yaşta bi arkadaşımın oğluda aynı
çünkü azı dişleri çıkıyor bu dönem nette küçük bi araştırma yaparsan bu dönemde çocukların katı gıdayı reddedip sadece emmek isteyecekleri yazıyor,bence sütten kesmek hata olur 2 yaşına kadar emzirmeye sütün müsade ederse emzir derim,
Merhaba Biricik,
Yazını okuyunca şöle bi gülümsedim :)..aynı sorunu bende yaşıyorum ..oğlum şuan 15 aylık..Ve sürekli özellikle geceleri emmek istiyor..aynı şekilde bende bunalmış ve yorulmuş hissediyorum kendimi..Bide şöle bi durum var..Akşam dışarıya çıkamıyorsun..Memeden kessen en azından birine bırakır kafanı dağıtırsın..insan akşama kadar evin içinde çocuğun peşinde valla ne diyebilirim..:) Hele ki bu sıcaklarda..Antalyanın sıcağını bilirsin..Allah kolaylık versin bize ...En iyisi galiba memeden kesmek..:)
Sevgiyle Kal..
bence bu sıcaklar bıraktırma böyle idare etmeye çalış biraz
herkezin aynı olurmu bilmem ama ben çok hasta oldum yazın sonuydu ama sıcak vardı oğlum 20 aylıktı hasta oldu ve kendisi bıraktı emmeyi yinede çok sinir yaptı çok korkmuştum valla bide üstüne hasta oldum süt vücuda geri dağalırken yaparmış
inan bu sıcaklarda çekilecek şey değil
kızlar oğlum bu aralar hiçbirşey yemiyor:umursamaz: . varsa yoksa emmek istiyor.bu yüzden zayıfladı bile. artık iyice bunalmış durumdayım. sütten kesmeyi düşünüyorum. belki o zaman yemek yedirebilirim. bir çocuğun severek iştahla yediği bir şey olmazmı arkadaşlar yaaa??benim oğlumun tek istediği şey meme....offf...offf... yarım aklım kaldı zaten onuda yiyecem bu gidişlelaelaelaelaelae
merhaba biricik benim oğlumda şu an 1.5 yaşında inan benim ki de hiç birşey yemiyor.varsa yoksa anne sütü.bende kesmeyi düşünmüştüm ama, şimdi azı diş çıkarttığı için kalsiyuma ihtiyacı var bence kesme 2 yaşını doldurduktan sonra kes derim. çünkü bende 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum.hem anne sütü gibisi var mı
benim oğlumda 16 aylık ve her geçen gün memeye dahada düşüyor.ne yapıcam bilmiyorum gece her saat uyanıyor. meme veriyorum uykuya tekrar dalıyo ama benide iyice sersemletiyo .bıktım valla ya yeni doğan bebek bile 2 saatte bir kalkıyo bunlara ne oluyosa bilmyorum.2 aydır yemekleride zor yediriyorum.azılarını yeni çıkarttı. şimdi ise köpek dişlerini patlatıyo.en zor çıkan dişlerde köpek dişleriymiş. bundan dolayıda şu an memeyi kesemem bakalım biraz daha sabır