Bebek Beslenmesi 1.5 yaşında bebekle ekim ayında tatil nasıl geçer???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

migi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.009
96
158
KIZLAR bi şey sorcam,eşim kurban bayramında Antalya'ya (Side veya alanya bölgesine) tatile gidelim diyor,12 ekim 18 ekim arası oraların hava şartları nasıl oluyor bilginiz var mı?5 yıldızlı oldukça kaliteli, bir otele gitmeyi düşünüyoruz ama ben hava şartlarından dolayı tedirginim,havuza ya da denize girilebilir mi ,oğlum 1.5 yaşında,acaba üşür mü,hava sıcaklığı nasıl olur hiç bilmiyorum,o aylarda hiç tatile gitmedim,eşimle kararsız kaldık,siz hiç tecrübe ettiniz mi ya da oralı olan var mı aranızda,fikirlerinizi bekliyorum

antalya tarafı büyük olasılıkla sıcak oluyordur
otel olması iyi bebekle sıkıntı yaşamazsınız
deniz soguk olsa bile havuz bebek için ideal

Ben tatil konusunda her zaman çok cesur olmuşumdur
Kesinlikle çok eğlenirsiniz
Hem ortam değişikliği bebek içinde iyi olur
Denizden emin değilim ama havuzda çok çok eğlenirsiniz
Hem bebek içinde animasyonlar,oyun grupları olur
Sende eşinle vakit geçirirsin eğlenirsin
İyi tatiller sizeee

antalya tarafı büyük olasılıkla sıcak oluyordur
otel olması iyi bebekle sıkıntı yaşamazsınız
deniz soguk olsa bile havuz bebek için ideal

temmuz başında tatile gittik Kemer'e,ama ekim ayını bilmiyorum nasıl olur,havuz derken kapalı havuzu mu kastettiniz??oralı mısın yoksa? :))

temmuz başında tatile gittik Kemer'e,ama ekim ayını bilmiyorum nasıl olur,havuz derken kapalı havuzu mu kastettiniz??bebekle oldukça koşturmacalı geçiyo tatil,benim korkum acaba hastalanır mı oğlum üşütüp,yoksa az çok bu sene deneyim edindim de işte ekim ayından emin değilim,o dönemde giden var mı ya da oralı olan diye konu açtım

canım bızde hazıranda gıttık ozamanda pek sıcak olmuyor güzel geçti özellikle sıcak olmamasını tercıh etmiştik daha rahat oluyor yanı sıcak oluyorda bunaltmıyor

balayınada 1 ekimde gıtmiştik fethıyeye kömür gibi dönmüştük gayet sıcaktı o bölgeler on bahar hemen gelmıyor

inşallah dilediğiniz gibi geçer tatılınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…