Bebek Beslenmesi 1.5 yaşında bebekle ekim ayında tatil nasıl geçer???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

migi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.009
96
158
KIZLAR bi şey sorcam,eşim kurban bayramında Antalya'ya (Side veya alanya bölgesine) tatile gidelim diyor,12 ekim 18 ekim arası oraların hava şartları nasıl oluyor bilginiz var mı?5 yıldızlı oldukça kaliteli, bir otele gitmeyi düşünüyoruz ama ben hava şartlarından dolayı tedirginim,havuza ya da denize girilebilir mi ,oğlum 1.5 yaşında,acaba üşür mü,hava sıcaklığı nasıl olur hiç bilmiyorum,o aylarda hiç tatile gitmedim,eşimle kararsız kaldık,siz hiç tecrübe ettiniz mi ya da oralı olan var mı aranızda,fikirlerinizi bekliyorum

KIZLAR bi şey sorcam,eşim kurban bayramında Antalya'ya (Side veya alanya bölgesine) tatile gidelim diyor,12 ekim 18 ekim arası oraların hava şartları nasıl oluyor bilginiz var mı?5 yıldızlı oldukça kaliteli, bir otele gitmeyi düşünüyoruz ama ben hava şartlarından dolayı tedirginim,havuza ya da denize girilebilir mi ,oğlum 1.5 yaşında,acaba üşür mü,hava sıcaklığı nasıl olur hiç bilmiyorum,o aylarda hiç tatile gitmedim,eşimle kararsız kaldık,siz hiç tecrübe ettiniz mi ya da oralı olan var mı aranızda,fikirlerinizi bekliyorum

diger konun kapanmış canım bende buraya yazayım dedim
ben bu sene didime gittim 1,5 yaşında kızım
biz otelin bebek havuzunda durduk kızım alışınca yetişkin havuzuna geçtik
çokta güzel vakit geçirdi
oralı degilim tahminen havanın iyi olacagını düşündüm

Back