Bebek Beslenmesi 1,5 yaş yeme bozukluğu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

irem1

Guru
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
3
0
286
Tekirdağ
19 aylık bir kızım var.yediği şeyler o kadar sınırlı ki ne yapacağımı bılmıyorum.kahvaltısını güzel yapıyor.ama hiç bir sulu yemeği,balığı,tavuğu,sebzeyi yemıyor.hep denıyorum.tükürüyor.tarhana çorbası,pilav,ara sıra da köfte yıyor o kadar.patates bıle yemıyor.bu durumda olan var mı.olup da düzelten var mı acaba.lütfen yardım edin

benimde kızım 19 aylıkk aslında 2-3 haftaya kadar iştahı çok iyiydi kilosuda iyidir maşallah ama son zamanlarda çok iştahsızz

kahvaltı bile yapmıyor desem yerii sadcee birazıcık yumurta yiyor ekmekle o kadar akşama kadar daha da bişe yemioo

inş. geçici bi durumdur

sütte mi içmiyor ? benimki de içmiyorr bari süt içse onunla doyursa karnını

sadece akşamları biraz çorba yiyio o kadarr

Benimde 16 aylık oglum var.Yeme problemi yaşadık hep.İlk zamanlarda pütürlü şeyler gelince kusardı.Hep yemekten sonra yada ögürüp kusan bi çocuktu.Ama zamnla yamaye başladı.Şimdi oruç tutuyorum diye haliyle sütüm pek yok.O yüzden gündüzleri baya bi iştahı açıldı ve herr verdigimi yiyior.Çünkü aç.Akşamları uyurken memeye düştü.Dmek memeden kessem köfteler patatesler.........herşeyi yiyecek demekki.çünkü sütüme güveniyormuş ki sütlerimde çoktu maşşalah ramazana kadar.Demek doyuruyordu sütüm onu o yüden yemeyip kusuyordu.Süt verdim ama içmedi ama kesince onuda içer.Herşeyi zamana bırakın.

keşke geçici bir durum ya da dönem olsa.ama hep böyleydi.beni emmiyor.sütü seviyor veriyorum aptamil.yani zamana bırakmaktan başka çare yok diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…