1.5 mm dermaroller deneyimim

Bir aydir kulaniyorum 1,5 evde titanyum uclusunu hijyene cok dikat ederek hijyen sipreyleriyle temizledikten sonra haftada 1 gun gece yatmadan once yapiyorum ki kizarikligim sabaha kadar gecsin diye . Ilkbaslarsa korkuyodum cok bastirmadan geciyodum simdi alistim igneler hafif bataxak kadar kuvet vererek yapiyorum yuzumu cok tahris etmeden cok faydasini gordum gizenekler kuculdu bunu evde hic bir kirem hic bir losyon hicbir maske yapamaz yapsada gecici oluyodu cok urun kremler kulanmis biri olarak anladimki o kremler kendi basina hic bir ise yaramiyor cildin ust tabakasinda kaliyodu simdi dermarollerla cilt onlarin emilimini sagladi ben cok memnun kaldim 48 yasindayim ve cildimi gorenler cildine napiyosun diyolar yuzum gerildi resmen

Benim evde 2 mm lik vardı karnımdaki ve popomdaki çatlaklar için almıştım 15 güne bir yapıyordum işe yarıyor bence. daha sonra hadi bi de yüzüme deneyeyim dedim ame 2 mm olduğu için korktum açıkcası ve sonrasında hyalorinic asit serumum vardı onu sürdüm 20 dk içinde sürmek lazım o minik açılan kanallar kapanmadan. yüzümde sivilceler çıkıyo dönem dönem pek güzel cildim yokt açıkcası bu işlem den sonra 1 hafta falan geçti cildim çok güzel oldu fondötensiz ama fondötenli gibi neredeyse 2. seansı da yaptım sanırım 0.50 lik alıcam göz altlarım için ama öyle lekeye iyi gelir mi bilmem ama bu tür uygulamalar uzun vadede sonuç verir bi nevi hayat tarzına dönüştürmelisiniz

Kimisi inanılmaz memnun, kimisi değişiklik olmadı diyor. Ya uygulamalar farklı, ya da bazı ciltlerde işe yarıyor bazısında yaramıyor. Hiç anlayamadım bu işi. Son zamanlarda bişektomi yani yanak aldırma işlemi ile evde dermaroller işlemlerini araştırıyorum devamlı. En sonunda kendim deneyip yorumlayacağım sanırım.

1,5 mm yüz için biraz büyük değil mi bende 0,5 mm olanı var. Evet kullandığın kremler önemli ayrıca aktif sivilcesi olanlar kullanmamalı ya da egzama gibi cilt rahatsızlığı olanlar kaş yapayım derken enfeksiyon kapmayın

Sivilceliler yapmış instagramda gördüm, aşırı düzelmiş ciltleri, hiç tutarlı bilgi yok.

Bir sürü dermaroller başlığı var ama ne bi fiyat ne bir marka...Sorulmasına ve kullanılmasına rağmen cevap veren yok. Ben roaccutane dan kalan sivilce çukurlarım için kullanmak istiyorum.Piyasada 20 liradan 500 liraya kadar fiyat var.Marka ve fiyat yazarsanız, çok çok sevinirim.Please

Bilinen bir alışveriş sitesinden titanyum iğneli 70-90 TL arası fiyatlı bir şey alabilirsin. Kaç mmlik alacağına kendin karar vermelisin. Sevgiler

Sonrasinda ne suruyorsunuz cildinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…