Sivilceliler yapmış instagramda gördüm, aşırı düzelmiş ciltleri, hiç tutarlı bilgi yok.1,5 mm yüz için biraz büyük değil mi bende 0,5 mm olanı var. Evet kullandığın kremler önemli ayrıca aktif sivilcesi olanlar kullanmamalı ya da egzama gibi cilt rahatsızlığı olanlar kaş yapayım derken enfeksiyon kapmayın
Sivilceliler yapmış instagramda gördüm, aşırı düzelmiş ciltleri, hiç tutarlı bilgi yok.
hiç bir faydası yokKonu sahibi son durumunuz nedir ?@mavinaz
Bilinen bir alışveriş sitesinden titanyum iğneli 70-90 TL arası fiyatlı bir şey alabilirsin. Kaç mmlik alacağına kendin karar vermelisin. SevgilerBir sürü dermaroller başlığı var ama ne bi fiyat ne bir marka...Sorulmasına ve kullanılmasına rağmen cevap veren yok. Ben roaccutane dan kalan sivilce çukurlarım için kullanmak istiyorum.Piyasada 20 liradan 500 liraya kadar fiyat var.Marka ve fiyat yazarsanız, çok çok sevinirim.Please
Sonrasinda ne suruyorsunuz cildinizeBenim cukurlar hafif.. Daha bir sey anlamadim. 2 kez uyguladim. Suan bir degisiklik yok. Lekemde olustu yaklasik 2 ay once. Onuda azaltir diye dusundum onda da bir etki goremedim. Belki daha erken. Uygulamasindan bahsedeyim; 1.5 mm dermorolleri dezenfektan ile temizliyorun sonra cildimi jel ile temizliyorum. Alin ve sakaklar (kemikli bolgeler) aciyor. Yanaklar normal. Kanatmamaya calisorum. Yildiz sekli gibi. Sonra serum sonra nemlendirici suruyorum. Kizariklik 1 gun suruyor. Gece yapiyorum.