1.5 dermarollerden beklentim coktu aslinda ama biraz sabir lazim. Gozeneklerde de etkisini goremedim daha. Bir yerde okudum 200 gram agirlikla bastirmak gerekiyormus. Evde mutfak tartisinin ustune havlu pecete koydum ve yuklendim. El ayari yapmak icin. Iyice kendimi olmasi gereken agirliga gore ayarladim. Gel gorelim hersey olmasi gerektigi gibi ama malesef suan bir degisiklik yok.[/QUOs
Serum olarak ne kullanıyorsunuz
serum olarak :)1.5 dermarollerden beklentim coktu aslinda ama biraz sabir lazim. Gozeneklerde de etkisini goremedim daha. Bir yerde okudum 200 gram agirlikla bastirmak gerekiyormus. Evde mutfak tartisinin ustune havlu pecete koydum ve yuklendim. El ayari yapmak icin. Iyice kendimi olmasi gereken agirliga gore ayarladim. Gel gorelim hersey olmasi gerektigi gibi ama malesef suan bir degisiklik yok.
Leke serumu aldim yani dermaroller alirken ampul siparis verdimserum olarak :)
Ben bu isten bir sey anlamadim. Internet arastirmalarinda cok ise yaradigi yonundeydi. Bakiyorumki malesef kimseye fayda etmiyor. O zaman bu bilgileri kime ve neye dayanarak yaziyorlar. Bende kullandim 1 mm ve su an 1.5 mm. Bizzat test ettik. Acaba bu isler piyasa icin mi. Kremler vs. Hepsi acaba bir aldatmaca mi ??Bende evde 1 mm kullanıyorum. İlk başlarda bir miktar işe yaradı ancak artık en ufak bir etkisi yok. Pek işe yaramıyo ne yazık ki. Gözeneklere hiçbir etkisi yok
Ben bu isten bir sey anlamadim. Internet arastirmalarinda cok ise yaradigi yonundeydi. Bakiyorumki malesef kimseye fayda etmiyor. O zaman bu bilgileri kime ve neye dayanarak yaziyorlar. Bende kullandim 1 mm ve su an 1.5 mm. Bizzat test ettik. Acaba bu isler piyasa icin mi. Kremler vs. Hepsi acaba bir aldatmaca mi ??
Yas kac bu aradaBüyük bir ihtimal... ben dermarollerdan sonra serum kullanmadım. Evimde bulunan yağları kullandım lekelerimi gidersin diye. Belki de o yüzden çok etkili olmadı..
20Yas kac bu arada
Sende ne problem var yani cildinde
Sende ne problem var yani cildinde
Ala ala ben de kulandim cok memnun kaldim.aliken abartimi deilmi denicem gorcem ne kaybederim diye aldim gozeneklerim hic bukadar kuculmemisti ve ne cihazlar ne kremler kulanmistim cildimin rengi bile deisti fakat bende sivilce izleri falan yoktu ole biseyler onu belirtiyim yani onlara fayda olurmu uzun suredemi olur bileemem hoscakalinBen bu isten bir sey anlamadim. Internet arastirmalarinda cok ise yaradigi yonundeydi. Bakiyorumki malesef kimseye fayda etmiyor. O zaman bu bilgileri kime ve neye dayanarak yaziyorlar. Bende kullandim 1 mm ve su an 1.5 mm. Bizzat test ettik. Acaba bu isler piyasa icin mi. Kremler vs. Hepsi acaba bir aldatmaca mi ??