1.5 kg hulahop ağır olur mu ?

Hulohop dediğiniz şu çocukken ayağımızda çevirdiğimiz şey mi? Geçen gün markette gördüm çok heveslendim ama ayağım sığmadı :KK48: tetris bile vardı dayanamadım aldım nostaljik nostaljik tetris oynuyorum:p

Ben de diyorum hulahop ne. :p

Boyle degisik agirlikta olanlari da mi var?

Hulohop dediğiniz şu çocukken ayağımızda çevirdiğimiz şey mi? Geçen gün markette gördüm çok heveslendim ama ayağım sığmadı :KK48: tetris bile vardı dayanamadım aldım nostaljik nostaljik tetris oynuyorum:p
Aaa bende almıştım tetris :)

Kesinlikle tereddüt etmeden al. Ağırlık hissetmiyorsun. Ağırlıksız hulahopa göre çok daha kolay çevriliyor.
ayy çok teşekkür ettim ya kararsız kalmıştım bitane küçük aldım ama çewiremedim sanırım küçük olduğundan şimdi siparişimi wericem :)

Bence kesin eritiyordur o bölgenin kaslarını full çalıştırıyor olmalı, benim kaslar ne kadar erimişse artık lök diye düştü yere 1 kere bile çeviremedim

Ay ne severdim çocukken.
Benim bile satın alıp,evde kimse yokken gizliden ceviresim geldi şu an:KK39:
1.5 kg 'ın çok ağır olacağını sanmıyorum,en fazla alışana kadar zorlanırsınız.

Benim kızımın var şu plastik hafif olandan hiç ceviremiyorum bu ağır olanı çevirebilir miyim acaba

ayy çok teşekkür ettim ya kararsız kalmıştım bitane küçük aldım ama çewiremedim sanırım küçük olduğundan şimdi siparişimi wericem :)
hulahop boyu ne kadar buyuk olursa cevırmesı o kadar kolay olur. Uygun boy da capının gobek deiğinizden yere kadar oldugu bir hulahoptur. Ağırlıklı olanların boyları zaten cevırmeye musait memnun kalacaksındır.

Toplu bir cevap yazayım. Simit bölgesine çok iyi geliyor. ilk hafta bir hafli morluklar olustu bende. Çünkü benim hulahopumun iç kısmı oyuntulu daha etkili olması için.
Ve kesinlikle işe yarıyor.
Ama günde 10 dk yapmakla işe yarayacak bir şey değil.
min 20 -30 dk yapıldığında etkisi görülüyor. Ve sadece simit bölgesine etki ettiğini düşünmüyorum. Terletiyor kalp atışı hızlanıyor bu açıdan iyi bir egzersiz.

X