Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle tereddüt etmeden al. Ağırlık hissetmiyorsun. Ağırlıksız hulahopa göre çok daha kolay çevriliyor.yeni başlıcam ona göre yanıt werirseniz sewinirimm :)
Aaa bende almıştım tetris :)Hulohop dediğiniz şu çocukken ayağımızda çevirdiğimiz şey mi? Geçen gün markette gördüm çok heveslendim ama ayağım sığmadı tetris bile vardı dayanamadım aldım nostaljik nostaljik tetris oynuyorum
Hulohop dediğiniz şu çocukken ayağımızda çevirdiğimiz şey mi? Geçen gün markette gördüm çok heveslendim ama ayağım sığmadı tetris bile vardı dayanamadım aldım nostaljik nostaljik tetris oynuyorum
Ondan da vardı markette çevirmeye çalıştım lök diye indi aşağı çocukken saatlerce çevirirdik hey gidi dedim odun gibi olmuşum şimdibelde çevrilen değilmiydi Hulahop
Çok zevkli ama hiç yanmıyorum bir saat oynayıp sıkılıyorum artık bedensel aktivitelerim yıllar içinde zayıflamış ama tetrisimi çok geliştirmişimAaa bende almıştım tetris :)
Ondan da vardı markette çevirmeye çalıştım lök diye indi aşağı çocukken saatlerce çevirirdik hey gidi dedim odun gibi olmuşum şimdi
ayy çok teşekkür ettim ya kararsız kalmıştım bitane küçük aldım ama çewiremedim sanırım küçük olduğundan şimdi siparişimi wericem :)Kesinlikle tereddüt etmeden al. Ağırlık hissetmiyorsun. Ağırlıksız hulahopa göre çok daha kolay çevriliyor.
ewet hatta daha ağır olanları bile war :)Ben de diyorum hulahop ne.
Boyle degisik agirlikta olanlari da mi var?
kesinlikle bel çewresini we göbüşü süper eritiyo :)Ay evet deli gibi çevirdik.
konu sahibi spor yapmak amaçlı soruyor herhalde..
kesinlikle bel çewresini we göbüşü süper eritiyo :)
Bence kesin eritiyordur o bölgenin kaslarını full çalıştırıyor olmalı, benim kaslar ne kadar erimişse artık lök diye düştü yere 1 kere bile çeviremedim
hulahop boyu ne kadar buyuk olursa cevırmesı o kadar kolay olur. Uygun boy da capının gobek deiğinizden yere kadar oldugu bir hulahoptur. Ağırlıklı olanların boyları zaten cevırmeye musait memnun kalacaksındır.ayy çok teşekkür ettim ya kararsız kalmıştım bitane küçük aldım ama çewiremedim sanırım küçük olduğundan şimdi siparişimi wericem :)