• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 aydır regl olmuyorum

karamsar23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
11
1
36
İstanbul
Ben 1 buçuk aydır hasta olmuyorum geçen gün doktora gittim ama negatif çıktı malesef doktor hiç ilaç vermedi ne yapmalıyım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 1 buçuk aydır hasta olmuyorum geçen gün doktora gittim ama negatif çıktı malesef doktor hiç ilaç vermedi ne yapmalıyım

kanamanın gelmesi için mi ne yapayım diye soruyorsun? öyleyse ada çayı etkili oluyor

Ada çayı, maydanoz suyu,aç karnına aspirin içtim ama yine olmadı

civanperçemini denediniz mi? bu bitki de iyi bir adet kanaması söktürücüdür.

Ben de 50 gundur adet olmadim. Simdi jinekologdan geldim, tahlil istedi. Aslanpencesi aldim, onu deneyeyim diyorum.

Bende 50 gündür adet olamıyorum. 1 hafta önce doktora gittim birsey yok dedi.bugun yine gidicem bakalım ne cikacak😯

Arkadashlar merhaba, bende 3 aydir adet olmuyorum ilk kez boyle oldu, kistim vardi ultrasonda baktirdim oda yok tedaviden sonra kaybolmush ama bebekte yok, Neden boyle oluyor anlamish degilim?:50:

Canım umarım kist yoktur bildiğim kadarıyla kist adeti geciktiriyor bende 3.5 cmlik kist vardı doktor adeti geciktirebilecegini soyleyip adet sokturucu vermisti onu kullandiktan sonra besinci gunde gelmisti adetim kistim de catlamisti. Ama doktora sormadan adet sokturucu kullanmani onermem. Ayrica ben sogan suyunun adeti getirdigini duymustum ama hic denemedim. Ayrica stres de yapma o da geciktirir :)

ben 7 aydır adet olamıyorum doktora gittim pkos dendi.
bnada ınofolıc ve glucophage 850mg bnları verdi adet olursun dedi 20gündr içiyorum daha olamadım bi bilgisi olan varmı bu ilaçlardan:43:

Arkadashlar merhaba bende araniza yeni katildim, benimde adetim gecikiyor 2,5 ay oldu adet olmayali, ama ilk bashta bebek vardir diye umut etdim ama yokmush kistim onceden vardi ama shimdi yok Allaha shukur, pcod nedir ya ne sebepden olur?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Dugunumden once adet olmak istiyordum. Benim 40 gunde filan geliyor normalde. Civanpercemi ve ayit otunu demleyip ictim. 30 gune geldi adetim. Dugunumde rahat ettim. :)
2 ay adet olmadigim zaman doktor tarlusal vermisti, gec söktü. Memnun kalmadim. Bitkilerden sifa buldum.

Back