• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekolojiye mi gideyim,Ürolojiye mi?

kendin bekar olduğun halde neden teslim ettin o koltuğa, benim kızımda bekar tedavi görüyor,hiç bir zaman o masaya yatırmadı bekarlar bakmıyoruz dedi,annen veya yakının yanında yokmuydu,en azında onlar söyler engel olurlardı,birdakine bu tür muayenelere yanlız gitme derim,biliyorum sende bekarım dedin fakat istemediğinide çekinmişindir ...bu tür hastalıklar ürolojiyle ilgili..sistokobi ile sonuç alınabilir...mesanedeki bazı problemler sonografide çıkmıyor...içerde nasırlaşmış bir yara olabilir...bende üşüttüğümde bu tür problemlerle karşılaşabiliyorum..anneni yanına alarak başka bir uroloji uzmanına git......

çokkkkkkkkk geçmiş olsun yavru kankam:71::38::38:
tahlillerini başka üroloğada göster bence zeboşum,sıcak iyii geliyormu:26:ben doğumdan sonra idrarımı yapamamıştım,soğuk su döküyorlardı anca o şekilde
yapabiliyordum:52:bir müddet devam etti sonra düzeldim.
jinekoloji doktorununda yaptığı hiççç hoşuma gitmedi,daha nazik olabilirdi:27:
ablacımmmm:52:Ablaa kankam:69::38:çok sağol canım benm
bu hafta gitmedm doktora.purınol içtim.birazyanmayı ve ağrıyı aldı
sağ kasığımda sızı var.gitmeye korkar oldum.bi şey falanla girerler diye ödüm kopuyor:18:
hala adette olmadım
kendin bekar olduğun halde neden teslim ettin o koltuğa, benim kızımda bekar tedavi görüyor,hiç bir zaman o masaya yatırmadı bekarlar bakmıyoruz dedi,annen veya yakının yanında yokmuydu,en azında onlar söyler engel olurlardı,birdakine bu tür muayenelere yanlız gitme derim,biliyorum sende bekarım dedin fakat istemediğinide çekinmişindir ...bu tür hastalıklar ürolojiyle ilgili..sistokobi ile sonuç alınabilir...mesanedeki bazı problemler sonografide çıkmıyor...içerde nasırlaşmış bir yara olabilir...bende üşüttüğümde bu tür problemlerle karşılaşabiliyorum..anneni yanına alarak başka bir uroloji uzmanına git......

ilk kez jinekolağa gittm ve o kadAr zor durumdaydım ki mecburen uzandım
ve pişman oldum
haklısınız bi dahakine yaptırmayayım
o dediğiiz şeylere gogıldan baktım ve çok korkuttu:25:

Back