• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 2 yaş çocuk anneleri

Saat 9 oglum uyudu parkta yoruldular bayagi
Kizimda esniyor simdi uyursa gece 2 de kalkar 4 e kadar uyanik durur basim agrir gun boyu
O cok zor gercekten ya bizimki suya kalkarsa kalkar okadar canim acaba su yerine sutmu versem bilemedim tabi

Merhaba hanımlar bu yaşlarda çocuğu olanlar günü nasıl geçiriyor oğlum gece 12 gibi uyuyor gündüz bir iki kere toplamı yarım saat olacak şekilde kestiriyor diyeyim çok fa hareketli TV telefon izlemiyor bu yüzden sürekli yoruluyorum ve aktivite bulmakta zorluk çekiyorum neler yapıyorsunuz örnekler verir misiniz
Bu yaşta çocuklar ilgi istiyo onunla sürekli oynayıp vakit geçirmelisin benim oğlum 15 aylık akşam 10 da uyur sabah 9 da uyanır kalkar kahvaltı yaparız sonra top oynar arabalarla oynarz oglen bir saat uyur uyanınca dışarı çıkar biraz gezer geliriz gelince yorulur zaten kendi kendine oynama başlar çoğu zaman 9 da uyur çocuklarla vakit geçirmek önemli bence ben oğlumla oynadıkça fark ediyorum ben mutfağa gittiğimde o kendi kendine arabalari diziyo sürüyor

oğlum 19 aylık, geçenlerde şubat 2019 annelerinden Mancar Mancar önerisiyle adeda aktivite seti aldım iki yaş için. öneri olarak yazayım dedim, aktivite kıtlığı çektiğimiz bu günlerde ilaç gibi geldi bana

Back