- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.221
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ayni düzen benim oglumda var.Sanki ben yazmışım ☺Oğlum iki yasinda. Akşam 21.30 da uyuturum sabah 8.30.da uyanır hiç sasmaz. Oglende 1 yada 2 gibi uyuturum. Tek uyku iki iki buçuk saat arası uyur. Bizim düzenimiz böyle
Bazen gercekten olmuyor, ben küçük cocuğuma uyku eğitimi vermek için her yolu denedim ama saatleri düzenlemeyi basarsam dahi uyumuyor. Akşam 22.30u buluyor uyuması ve max. 45 dk.Sabah geç kalkıyordur. O yaşta çocuğun maksimum 8.30’da uyanması gerek, gece de ona göre 9-9.30 gibi uyuması lazım. Uyku düzeni sağlamalısınız. Çoğu annede benim gördüğüm sabah geç uyansın da ben de rahat rahat uyuyayım mantığı var. Çocuklar için gece uykusu çok önemlidir gelişimleri için. Bu kadar geç uyuyan çocuğun gelişimi etkilenir.
2 yaşında çocuğa ekran verilmez zaten. Tv tablet başına oturmuyor diye üzülmek de, ne bileyim.
Gelişimi geri değilse darlamayın çocuğu1.5 yaşında oğlum. Akşam 8:30 9 arası uyur sabah 6 da acıkıp uyanıyor sonra biraz daha kestirip 8 de kalkıyor. Öğlen 12 de uyutuyorum 2, 2.5 saat civarı uyuyor yine. Ben instagramdan güzel aktiviteler buluyorum montessori sayfaları olarak geçiyor. Bizimde oyunda uykuda değilde yemekte sıkıntımız büyük asla yemiyor tavsiyesi olan varsa bana da yazsın
Yemeyen çocuk zor ya büyük kızım 4 yasında hala yemek saatleri gelince aglayasım gelıyor1.5 yaşında oğlum. Akşam 8:30 9 arası uyur sabah 6 da acıkıp uyanıyor sonra biraz daha kestirip 8 de kalkıyor. Öğlen 12 de uyutuyorum 2, 2.5 saat civarı uyuyor yine. Ben instagramdan güzel aktiviteler buluyorum montessori sayfaları olarak geçiyor. Bizimde oyunda uykuda değilde yemekte sıkıntımız büyük asla yemiyor tavsiyesi olan varsa bana da yazsın
Prematüre doğdu kilosu persentilin altında boyuda üstünde olunca çok cılız görünüyor yavaştan sendroma da girdik bence dediğim dedik modunda bu aralarGelişimi geri değilse darlamayın çocuğu2 yaşta dişleri tamamlanmış olacak. Sendroma girmezse yiyecektir
Benimki de aynı öyle hepimizi ısırıyorBeş yaş çocuk anasıyım. O yaşlarda etimden minnak dişleri ile bir parça et koparmaya çalışıyor, tırnakları ile derimi yüzüyordu. Şu an insan.
O kadar iyi tanıyorumki o ağlama hissini hatta ben arada ağlıyorumYemeyen çocuk zor ya büyük kızım 4 yasında hala yemek saatleri gelince aglayasım gelıyor
Benimki de aynı öyle hepimizi ısırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?