benimde yiğenimm başucunda krakerle uyuyodu sabah daha kalmadan yiyodu zencefilli şekeri nerden aldın zencefillın zararı yokmuu bide kızlar ben öksürüyorumda ıhlamur falan içebilirmiyiz adaçayı zararlıya korkuyorum normalde zencefil çayı yapıp içerdem ama şimdi tereddütlüyüm
bende yaptım onu cnmm :) 4 eylül çıktı benim doğum
valla bitki çaylarını pek ytavsiye etmiyolar.. adaçayı zaten düşürtür Allah korusunda.. ıhlamuru bilmiorum bende.. bence sen pekmezin içine limon sık onu iç. hem kansızlığada bire bir hemde boğaza çok iyi geliyo ayrıca bağışıklık sistemini güçlendiriyo :)
valla bitki çaylarını pek ytavsiye etmiyolar.. adaçayı zaten düşürtür Allah korusunda.. ıhlamuru bilmiorum bende.. bence sen pekmezin içine limon sık onu iç. hem kansızlığada bire bir hemde boğaza çok iyi geliyo ayrıca bağışıklık sistemini güçlendiriyo :)
benimde son adet günü 27 kasm. ama ben ilişkiye girdiğimiz günden hesaplıyorum. o da 6 aralık.
ilişkiye girdiğim günden hesapladım dedin cnm nasıl yaptınki onu ben yumurtlama sürecim boyunca çalıştım hep hangi tarıhı yazıcamda hesaplıycam
benim esim askerde oldugu için hangi gün oldugunu cok iyi biliyorum. evci iznine cıkmıstı.
eehheheh ama ben 2009 da öğrendim :))))))))))) yani 28 aralık da
eehheheh ama ben 2009 da öğrendim :))))))))))) yani 28 aralık da
eheheheh hiç birimiz 2010 da öğrenmedik yaniii:)
:))))) bende 30 aralıkta ama 31 aralıkta kan testinden sonra 1 ocakta yakınlarıma hamile oldugumu söyledim :)
ne güzel sen sölemişsin ben daha kimseye söyliyemedim ailemden keseyi görmden sölemiyeyım dedimm sonra daha çok hayalkırıklığına uğramak istemıyorum
bende kimseye söylemedim daha...