1. - 4. haftadaki hamileler burayaaaa

valla bitki çaylarını pek ytavsiye etmiyolar.. adaçayı zaten düşürtür Allah korusunda.. ıhlamuru bilmiorum bende.. bence sen pekmezin içine limon sık onu iç. hem kansızlığada bire bir hemde boğaza çok iyi geliyo ayrıca bağışıklık sistemini güçlendiriyo :)

evet cok dogru. bende sevmesemde sırf bebek için pekmez yer oldum

sağol cnm bal yiyiyorum bende sabahları pekmezde deniyeyim sevmem pek ama

valla bende çok kansızım daha başlayamadım ama yarın başlıyorum pekmez içmeye... ıyyy tadınıda hiç sevmem amaaa napalım artık...

benimde son adet günü 27 kasm. ama ben ilişkiye girdiğimiz günden hesaplıyorum. o da 6 aralık.

ilişkiye girdiğim günden hesapladım dedin cnm nasıl yaptınki onu ben yumurtlama sürecim boyunca çalıştım hep hangi tarıhı yazıcamda hesaplıycam

kızlar yeni konu actım ordan konusalım isterseniz. 2010da anne oldugnu ögrenenler diye

canım 2010 da anne olduğunu öğrenenler değilde 2010 a hamiş olarak girenler desen sanki daha çok bizide kapsayacak :)))) sen bilirsin tabi...

:))))) bende 30 aralıkta ama 31 aralıkta kan testinden sonra 1 ocakta yakınlarıma hamile oldugumu söyledim :)

ne güzel sen sölemişsin ben daha kimseye söyliyemedim ailemden keseyi görmden sölemiyeyım dedimm sonra daha çok hayalkırıklığına uğramak istemıyorum

bende kimseye söylemedim daha...

ben de 28 aralıkta öğrendim:) Eşime ve anemlere söyledim 31 aralık gecesi ama eşimin akrabaları bilmiyor henüz. Eşim yemeğe çağıralım öyle söyleyelim dedi,bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…