cok duygulandım inan gözlerim doldu. hormonlar aktif hale gelince artık herseye aglar oldum. sende mide bulantısı basladı mı? aslında senin için erken galiba. bende biraz biraz basladı malesef
Slm kızlar 5 aydan sonra bende katıldım hamİŞlere 6 haftaya gırdım yarın jınekoloĞa gıdecem yenı yıl hedıyesı super oldu dımı hepımıze:)
yok bende henüz yok mide bulantısı. inşallah olmazda... senin kasıklarındada ağrı oldumu ilk haftalar?
bende daha gidemedim. asında esimle gideym diyorum ama askerden gelene kadar 2 hafta gececek. gec kalmak istemiyorum. suan zaten doktor arastırması içindeyim
ay canım bide eşin askerde Allah kavuştursunnn:))))) bence 2 hafta daha bekleme bir an önce gitte bebişini gör. :)))
benim adet olmam gereken günde çok ağrım vardı bikaç gün sürdü o ağrı yataktan kalkmadım hiç. bide hafif pembemsi leke oldu nokta kadardı çok azdı. oda bi kaç gün sürdü çok şükür geçti bidaha da olmadı. yerleşmeydi herhalde..
merhaba kızlarr benide alın aranıza benimde son adetim 28 kasımdı 31 aralıkta test yaptım çizf çizgiyi gördüm aynı gün kan testi yaptırdım 439 çıktı doktorum 6 ocakta keseye bakmaya çağırdı benimm midem çok feciii bulanıyoo iki kez istifra ettim ama o zaman bilmıyodum bebek olduğunu çok halsizimmm ve kasıklarımda ağrı var iğne batırıyolar sanki sağdan soldan bgnde göbek deliğimin altında sızlamalar başladıı bende hep yatıyorum gündüz hiç uyumasdım şimdi dalıverıyom uzandığımdaa ama ben daha sevınemıyorum kızlar keseyı görmeden siz gördünüzmü keseyii
hosgeldin canım.
bizde daha keseyi göremedik. bulantılar aynı üsüttüğün zaman yasadıkalrın gibi ve bunun 2 ay sürmesi cok feci. umarım bizim daha kısa sürer.
sende de yorgunluk oluyor mu? ben sürekli uyumak istiyorum
hoşbuldum cnmm inş görürüzz keseleri kızlar çok korkuyorum ben dış gebelikten veya bebeği görememektenn sancılarınız varmı pekiii
evet canım olmazmı. bıraksalar bütün gün uyicam:))))))))) o dediğin tad bende de var özellikle sabahları..
merhaba kızlarr benide alın aranıza benimde son adetim 28 kasımdı 31 aralıkta test yaptım çizf çizgiyi gördüm aynı gün kan testi yaptırdım 439 çıktı doktorum 6 ocakta keseye bakmaya çağırdı benimm midem çok feciii bulanıyoo iki kez istifra ettim ama o zaman bilmıyodum bebek olduğunu çok halsizimmm ve kasıklarımda ağrı var iğne batırıyolar sanki sağdan soldan bgnde göbek deliğimin altında sızlamalar başladıı bende hep yatıyorum gündüz hiç uyumasdım şimdi dalıverıyom uzandığımdaa ama ben daha sevınemıyorum kızlar keseyı görmeden siz gördünüzmü keseyii
birde benim cok yakın bir arkadasımda suan hamile onun 7 ay oldu. bulantılar zamanında sabah uyanınca tuzlu kraker yiyordum. domateste yiyebildiğim tek seydi dedi. aynı zamanda yolda falan midesi buladıgında zencefilli seker bastııyordu demişti. bende zencefilli seker aldım. gercekten faydası oluyor
bende sol kasıktan ara ara bıcak sokar gibi bir agrı giriyor. aynı adet zamanındaki gibi. internette bir site var google'a gebelik hesaplama diye yazınca ilk cıkan site. ordan bebeginizin ne zaman organları olsuyor ne zaman düşük tehlikesi geciyor ve dogum tarihi cıkyor. girip bakın derim. benimki basak burcu olacak :)
hoşgeldin canım benimde son adet 29 kasım yakınız senle.. ama benimki geç döllenme herhalde daha dün 306.64 çıktı.. yarın baktırcam tekrar hcg ye 600 olması gerekiyo inşallah olmuştur. henüz doktora gitmedim.. bakalım hayırlısıyla güsel haberlerini alırız bebişlerimizin inşallahhhh